top

Pantaloni pentru bărbaţi Arcteryx

Pantalonii pentru bărbați Arcteryx oferă cea mai înaltă calitate și proprietăți perfecte de performanță. Concepuți pentru a face față provocărilor montane de către alpiniști și cei care iubesc drumețiile. Puteți găsi în ofertă, pantaloni de munte pentru orice vreme.
View as Grid List

10 Produse

 1. -13%
  Pantaloni barbatesti Arcteryx Levon Pant - serene

  Lista de dorințe

 2. -31%
  Pantaloni escalada Arcteryx Konseal Pant - jungle

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Pantaloni cu membrana Arcteryx Beta Pant - forage

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Pantaloni softshell Arcteryx Gamma LT Pant - serene

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Pantaloni cu membrana Arcteryx Beta AR Pant - black/black

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Pantaloni GORE TEX Arcteryx Alpha Pant - black

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Pantaloni escalada Arcteryx Konseal LT Pant - forage

  Lista de dorințe

 8. -36%
  Pantaloni schi tura Arcteryx Rush Bib - graphite

  Lista de dorințe

 9. -36%
  Pantaloni schi tura Arcteryx Rush Bib - phenom

  Lista de dorințe

 10. -16%
  Pantaloni Arcteryx Levon Pant - forage

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

10 Produse

Ștergere

Pantaloni pentru bărbați Arcteryx egalează calitatea peste medie

Chiar dacă marca canadiană Arcteryx este prezentă pe piață de relativ puțin timp, produsele sale sunt deja considerate una dintre cele mai bune. Toate acestea se datorează abordării excepționale a procesului de proiectare și producție a hainelor. Pentru că modelele individuale sunt concepute cu gândul la aplicarea într-o anumită activitate montană. Sunt selectate cele mai bune materiale și soluții tehnice disponibile, precum și croiala care va oferi libertatea de mișcare necesară. Așa sunt realizate jachetele și pantalonii Arcteryx pentru bărbați fără compromisuri. Acestea sunt produsele pentru cei mai exigenți utilizatori care apreciază cantitatea de muncă dedicată pentru a pune la punct cele mai fine detalii. Dacă sunteți în căutarea pantalonilor de munte de înaltă calitate, aceasta este alegerea potrivită.

O varietate de pantaloni pentru bărbați Arcteryx pentru toate condițiile meteo

Proiectanții acestui producător canadian sunt conștienți de cât de variate sunt hainele care pot fi necesare în diferite anotimpuri ale anului și la diferite altitudini. Pentru că, terenul montan este cel mai solicitant mediu în care vremea se schimbă rapid și de cele mai multe ori neașteptat. De aceea, trebuie să fii mereu pregătit pentru condiții meteo extreme, chiar și vara sau în timpul anotimpurilor de tranziție ale anului. Răspunsul la astfel de provocări meteorologice poate fi reprezentat de pantalonii pentru bărbați Arcteryx, bine ajustați, care oferă corpului tău condiții optime pentru activitatea fizică în diverse circumstanțe meteorologice. Materialele folosite vă permit să alegeți pantaloni atât pentru căldura verii, cât și pentru gerurile iernii. Pantalonii Softshell care sunt perfecți pentru o gamă foarte largă de condiții meteorologice sunt foarte populari. Aceștia vă vor proteja perfect împotriva vântului care vă răcorește corpul și, în același timp, oferă o respirabilitate ridicată. Acest lucru înseamnă că vor elimina rapid umezeala produsă tot timpul de corpul dumneavoastră în timpul fiecărei activități fizice. În plus, materialele folosite în acest tip de pantaloni pentru bărbați Arcteryx oferă de obicei proprietăți elastice, ceea ce se traduce prin confort de utilizare. Modelele tehnice sunt dotate în plus cu panouri de ranforsare, necesare pentru un teren stâncos. În plus, marca Arcteryx vă ajută să vă pregătiți pentru cele mai nefavorabile condiții meteo cu ajutorul pantalonilor cu membrană GTX. Impermeabilitatea ridicată vă va ajuta să supraviețuiți chiar și în cele mai grele condiții de ploaie și zăpadă.

Gama largă de pantaloni pentru bărbați în magazinul 8a.ro

Oferta noastră include o gamă largă de pantaloni de la acest producător canadian. Modelele mai ușoare, cu o croială special selectată, relaxată, sunt perfecte pentru excursiile de vară pe stânci. Datorită durabilității lor ridicate, aceștia vor rezista la multiplele uzuri în contact cu stâncile. În plus, aceștia oferă un confort ridicat de purtare chiar și la temperaturi ușor mai ridicate. Pe de altă parte, pantalonii Softshell sunt cea mai bună alegere pentru drumeții sau cățărare. Modelele mai simple sunt o soluție ideală pentru drumeții pe trasee montane. Materialul ușor elastic garantează mobilitatea la tot pasul, în timp ce buzunarele vă vor permite să depozitați cele mai esențiale obiecte mici care trebuie să fie mereu la îndemână. Pantalonii cu membrană sunt, la rândul lor, aleși mai ales pentru expedițiile montane în condiții meteorologice dificile. În astfel de ocazii, ei servesc drept strat exterior care protejează perfect împotriva ploii, zăpezii și vântului. Ei reprezintă atunci o combinație perfectă cu JacheteleArcteryx