top

Pantaloni de schi damă

Pantalonii de schi pentru femei au fost creați ținând cont de aspectele care sporesc confortul de a schia pe pârtie. Croiala lor asigură libertatea de mișcare, iar izolația sintetică asigură izolarea de condițiile reci.
View as Grid List

47 Produse

 1. -2%
  Pantaloni schi de tura femei Salewa Sella 3L PTX Pant - zephyr

  Lista de dorințe

 2. -30%
  Pantaloni schi femei Hannah Darsy - berry mel

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Pantaloni femei Oakley Jasmine Insulated Pant - blackout

  Lista de dorințe

 4. -32%
  Pantaloni schi femei Ziener Tilla - ice stru

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Pantaloni femei Patagonia Insulated Powder Town Pants - black

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Pantaloni femei Black Diamond Recon LT Pants - tundra

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Pantaloni schi femei Black Diamond Recon Stretch Bibs - azurite

  Lista de dorințe

 8. -36%
  Pantaloni schi femei Marmot Slopestar Pant - black

  Lista de dorințe

 9. -29%
  Pantaloni GORE TEX femei Marmot Lightray Pant - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

47 Produse

Ștergere

Pantaloni de schi pentru femei - perfecți pentru condiții de iarnă

Echipamentul purtat în timp ce schiați pe pârtie are o mare importanță. Aceasta depinde în mare măsură de nivelul de confort perceput la coborâre. Articolele vestimentare purtate trebuie să asigure o protecție excelentă împotriva temperaturilor scăzute. Acestea sunt adesea cele mai enervante în timpul activităților de schi, obligându-vă să coborâți mai devreme de pe pârtie. Pantalonii de schi pentru femei reprezintă o protecție eficientă împotriva frigului. Designul lor folosește o izolație de înaltă calitate care nu permite scăparea căldurii. Datorită acestui fapt, întregul oferă cormoran termic pentru o perioadă lungă de timp. În același timp, designerii acordă atenție pentru a face pantalonii relativ ușori și pentru a oferi respirabilitate. Materialul lor elimină umezeala, a cărei producție crește în timpul activității sporite. Acesta o transportă în stratul superior al pantalonilor, datorită căruia climatul la nivelul pielii este plăcut uscat.

Pantalonii de schi pentru femei reduc riscul de a se uda

Contactul direct cu zăpada nu va mai însemna pătrunderea imediată a umezelii prin materialul pantalonilor. Unele modele de pantaloni de schi pentru femei folosesc impregnarea DWR, care încetinește umezirea. Acoperirea materialului asigură faptul că, în timpul unui contact scurt cu zăpada, întregul nu se va uda imediat. Vă așteptați la o protecție și mai bună împotriva umezelii? Atunci purtați pantaloni de schi pentru femei cu membrană. Designul său împiedică pătrunderea particulelor de apă. Acest lucru înseamnă că atunci când există o răsturnare nefericită sau o cădere de zăpadă, stratul interior al pantalonilor va rămâne uscat. Acest lucru vă va permite să vă bucurați confortabil de farmecul schiului. În același timp, întregul a fost conceput astfel încât să permită respirabilitatea.

Avantajele pantalonilor de schi pentru femei

Există mulți factori care influențează confortul la coborâre. Designul pantalonilor pe care îi purtați este cu siguranță unul dintre ei. Aceștia ar trebui să ofere libertate de mișcare, astfel încât să puteți schia tehnic și confortabil. Confortul de mișcare oferit se datorează combinației dintre croiala adecvată a modelului și elasticitatea corespunzătoare a acestuia. Un astfel de duo de caracteristici va face cu siguranță ca timpul petrecut la schi să fie mai plăcut. În plus, pantalonii de schi pentru femei folosesc adesea picioarele interioare pentru a preveni pătrunderea zăpezii în zona vițelului. Unele modele au, de asemenea, fermoare în partea de jos a picioarelor, ceea ce facilitează îmbrăcarea pantofilor de schi. Panourile de ventilație sunt, de asemenea, un element important. Atunci când doriți să îmbunătățiți circulația aerului, tot ce trebuie să faceți este să desfaceți fermoarele laterale. Datorită acestei soluții, veți reduce senzația de supraîncălzire care poate apărea ca urmare a schiului dinamic. De asemenea, designerii au acordat atenție și amplasării corespunzătoare a buzunarelor, datorită cărora puteți lua cu dvs. în mod confortabil obiectele necesare pe pârtie.

Pantaloni de schi pentru femei pentru o durabilitate sporită

Vrei să te bucuri de perechea ta preferată de pantaloni de schi cât mai mult timp posibil? Designerii unor mărci precum: The North Face, Black Diamond, Dynafit, Columbia, Rab sau Marmot au asigurat o mai mare rezistență la deteriorări accidentale. Prin crearea pantalonilor de schi pentru femei, aceștia folosesc un material care este mai rezistent la abraziune. Panourile din partea de jos a picioarelor sunt deosebit de întărite. Acestea sunt cele care sunt expuse la cele mai rapide deteriorări care pot apărea ca urmare a utilizării pantofilor de schi tari. Pentru a face pantalonii de schi pentru femei mai rezistenți, designerii optează de obicei pentru nailon. Fibrele sale sunt perfecte pentru utilizarea în aer liber. Datorită designului lor, aveți șansa de a utiliza modelul în sezoanele de schi ulterioare. Vă veți putea bucura de parametrii săi de izolare și de confortul oferit pentru o perioadă lungă de timp.