top

Pantaloni de escaladă damă

Pantalonii de alpinism pentru femei oferă o gamă completă de mișcări. Te vor face să arăți minunat chiar și după ce ai terminat traseul.
View as Grid List

167 Produse

 1. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Neo - gazolina

  Lista de dorințe

 2. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Neo - framboise

  Lista de dorințe

 3. -39%
  Pantaloni escalada femei Nograd Dune 3/4 - corail

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Pantaloni escalada femei Maloja Mankei - midnight

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Pantaloni escalada femei Maloja Laverne - oak multi

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Pantaloni escalada femei E9 Joee2.3 - green lake

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Pantaloni escalada femei E9 Joee2.3 - paprika

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Pantaloni escalada femei E9 Hit - kingfisher

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Pantaloni escalada femei E9 N Mix2.1 - sand

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Pantaloni escalada femei Arcteryx Konseal Pant - solasta

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

167 Produse

Ștergere

Pantaloni de alpinism pentru femei - se potrivesc perfect pentru silueta ta

Toate modelele garantează o libertate maximă de mișcare, datorită croielii largi sau, în cazul celor mai mulate, datorită proprietăților elastice ale țesăturii. Genunchii cu profil special oferă o libertate de mișcare de neegalat atât pe perete, cât și în zilele de odihnă. Panourile largi din talie folosite la multe modele și lipsa nasturilor sau a altor elemente proeminente înseamnă că un harnașament de cățărare purtat peste astfel de pantaloni nu vă va ciupi și vă puteți petrece întreaga zi confortabil în ei. Cu toate aceste proprietăți, puteți fi siguri că orice pantaloni de alpinism pentru femei vor funcționa perfect pentru antrenamentul pe panou și pentru o excursie pe stânci.

Pantaloni de alpinism pentru femei - ce îi face să iasă în evidență?

Pantalonii de alpinism pentru femei se disting prin câteva detalii importante pe care le puteți găsi în modelele selectate. Printre acestea se numără buclele pentru atașarea unui sac de cretă Aceasta este o soluție convenabilă, care menține sacul la îndemână în orice moment, fără a fi nevoie de o curea suplimentară. Spațiul pentru o perie pentru curățarea mânerelor este, de asemenea, adesea folosit în timpul excursiilor la stânci. Acesta vă va permite să îngrijiți perfect mânerele murdare. Pantalonii de alpinism pentru femei au uneori și posibilitatea de a ajusta perfect piciorul cu ajutorul unor șnururi legate. În acest fel, călcâiul nu se va agăța accidental de pantalonii largi. Magazinul 8a.ro oferă o gamă excepțional de largă de modele, astfel încât fiecare femeie pasionată de alpinism să poată găsi pantalonii de alpinism pentru femei perfecți pentru ea.