top

Pălării pentru drumeţie damă

Pălăriile pentru femei sunt o alegere a multor iubitori de drumeții și călătorii în partea caldă a anului. Pălăriile de vară pentru femei confecționate din materiale durabile vor fi perfecte pentru numeroase călătorii.
View as Grid List

14 Produse

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

Pălăriile turistice pentru femei sunt o protecție împotriva soarelui.

O protecție adecvată împotriva soarelui este o prioritate în timpul călătoriilor de vară. Este deosebit de importantă în timpul expedițiilor în climatele mai calde, precum și la altitudini mai mari, unde radiațiile nocive sunt deosebit de supărătoare. Pălăriile de vară pentru femei oferă cea mai cuprinzătoare protecție a capului. O margine largă asigură umbră chiar și atunci când mărșăluim toată ziua în aer liber. Pălăriile turistice pentru femei sunt modele ușoare, realizate din materiale tehnice, care sunt excelente pentru călătoriile mai lungi. Întregul este extrem de ușor, iar o jantă poate fi de cele mai multe ori pliată, astfel încât transportul unei pălării într-un rucsac sau atașată la exterior nu este o problemă. Fie că vă pregătiți pentru o drumeție mai lungă în munți, fie că petreceți o excursie în climatul deșertic, o pălărie bine aleasă este esențială.

Pălării turistice pentru femei - caracteristici

Pălăriile turistice pentru femei au multe caracteristici comune care apar la aproape toate modelele. În primul rând, materialele folosite la ele sunt excelente în domeniu. Folosirea unor fibre adecvate face ca pălăriile să fie ușor de împachetat, fără a vă face griji că veți distruge o pălărie. Materialele tehnice sunt ușoare și fac față excesului de umiditate. În al doilea rând, majoritatea pălăriilor au un cordon confortabil care va ține pălăria pe cap chiar și în cazul unor rafale de vânt mai puternice. De asemenea, va funcționa foarte bine atunci când vrem să o agățăm în jurul gâtului pentru o vreme. În al treilea rând, pălăriile turistice pentru femei pentru vară au, de obicei, o margine destul de largă, care protejează perfect de soare. Spre deosebire de șepci, o pălărie protejează foarte eficient urechile și gâtul de lumina directă.

Pălării turistice speciale pentru femei

Pălăriile turistice înseamnă multe soluții diferite care vor funcționa perfect în multe situații. Pălăriile pentru femei cu plase de țânțari sunt foarte caracteristice. Alese cel mai des în timpul călătoriilor la tropice și în alte locuri unde trebuie să asigurați o protecție eficientă împotriva insectelor. Datorită plasei de țânțari integrate, pălăriile asigură un confort ridicat la purtare și, în același timp, protejează eficient împotriva insectelor. Materialele acoperite cu repelente de insecte reprezintă o altă modalitate de a vă proteja împotriva acestora.

Pălării turistice - modele pentru femei la magazinul 8a.ro

În oferta noastră, avem pălării pentru femei pentru vară de la cele mai importante mărci turistice. Producători precum Outdoor Research, Craghoppers, The North Face sau Columbia garantează o construcție dovedită și materiale de înaltă calitate. Croielile și culorile variate vă vor permite să asortați perfect o pălărie cu restul ținutei. Datorită acestui fapt, nu numai că va îndeplini o funcție de protecție, dar se va integra perfect în stilul hainelor de exterior.