top

Ochelari de schi Majesty

Ochelarii de protecție Majesty oferă o protecție excelentă pentru ochii dumneavoastră. Aceștia sunt o combinație de stil modern și funcționalitate. Cu o varietate de modele, fiecare poate alege pe cel care să răspundă perfect nevoilor sale.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
Ștergere

Ochelari de soare

Ochelarii de protecție Majesty sunt o alegere populară a pasionaților de schi de tură și freeride, deși se descurcă foarte bine și pe pârtiile îngrijite. Aceștia oferă o protecție eficientă a ochilor împotriva vântului rece și a iureșului de aer în timpul unei coborâri. Se potrivesc foarte bine la majoritatea căștilor de schi, formând un duo perfect pentru cele mai dificile pârtii. Magazinul 8a.ro oferă o mare varietate de produse Majesty.

Ochelari de protecție pentru orice vreme

O varietate de modele se comportă la fel de bine atât în plină lumină solară, cât și în timpul unei căderi de zăpadă sau a unei brume. La fel ca mulți alți producători de ochelari de protecție, această marcă oferă și ochelari de schi cu oglinzi. Stratul care reflectă în plus soarele se potrivește perfect cu un cer senin pe o pârtie deschisă. Ochii ar trebui să fie atunci deosebit de protejați de radiațiile nocive ale soarelui. În plus, ochelarii de schi Majesty cu oglinzi oferă un aspect excepțional. Unele dintre modele au lentile înlocuibile. Acest design vă permite să le adaptați rapid la condițiile meteorologice. Indiferent dacă soarele strălucește sau dacă ninge, vă veți bucura întotdeauna de o vizibilitate optimă. Este o soluție perfectă pentru persoanele, care profită la maximum de șederea lor la munte și nicio vreme nu îi poate opri să plece pe pârtie.

Majesty - ochelari de schi cu funcționalitate maximă

Care model este echipat cu curele confortabile și reglabile, permițându-vă să adaptați liber ochelarii la dimensiunea capului sau a căștii dumneavoastră. În plus, modelele selectate dispun de o tehnologie suplimentară anti-șocuri. Ventilatoarele special amplasate sau lentilele cu strat dublu oferă metode fiabile pentru a păstra vizibilitatea optimă chiar și în cele mai solicitante coborâri. Magazinul 8a.ro vă oferă ochelarii de protecție funcționali Majesty în diferite forme și culori, astfel încât să îi puteți asorta cu ușurință cu casca dumneavoastră. Vă permite să obțineți un confort maxim în timpul întregii zile de schi, atât pe pârtii amenajate, cât și în afara pârtiilor.

Vezi și alte categorii!

Oakley goggles Ochelari de protecție Julbo Ochelari de munte Pălării pentru bărbați Pălării pentru femei