top

OAC

OAC este un brand finlandez care proiectează și produce echipamente de iarnă. O parte semnificativă a gamei este alcătuită din schiurile unice Skinbased™, care combină caracteristicile schiurilor de traseu, backcountry și de snowshoeing. Este o alegere excelentă pentru parcurgerea traseelor înzăpezite.
View as Grid List

6 Produse

 1. -30%
  Schiuri de trekking OAC POH 100 + EA Jr Bindings
  Schiuri de trekking OAC POH 100 + EA Jr Bindings
  cu TVA 1.229,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.279,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.772,20Lei (-30%)

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Schiuri de trekking OAC KAR 149 EA Binding 2.0
  Schiuri de trekking OAC KAR 149 EA Binding 2.0
  cu TVA 1.979,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.029,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.676,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 3. -26%
  Schiuri de trekking OAC XCD GT 160 EA Binding 2.0
  Schiuri de trekking OAC XCD GT 160 EA Binding 2.0
  cu TVA 2.049,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.129,90Lei (-3%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.779,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Schiuri de trekking OAC MIL 160 EA Binding 2.0 & Heel Guide
  Schiuri de trekking OAC MIL 160 EA Binding 2.0 & Heel Guide
  cu TVA 2.649,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.679,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 3.604,90Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v2
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v2
  cu TVA 1.929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.979,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.573,90Lei (-25%)

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v1
  Schiuri de trekking OAC WAP 129 EA Binding 2.0 - print v1
  cu TVA 1.929,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.979,90Lei (-2%)
  Prețul recomandat al producătorului 2.573,90Lei (-25%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Istoria brandului OAC

Toate au început în Finlanda, o țară indisolubil legată de activitățile de iarnă. Aici și-au unit forțele specialiști în materiale compozite și oameni cu cunoștințe vaste despre producția de schiuri. Așa a fost creat un un tip complet nou de schi - Skinbased, care permite explorarea pe timp de iarnă a drumurilor și potecilor înzăpezite. Această poveste își are originile în 2010, într-un grajd care pe atunci era un laborator de testare pentru noile materiale compozite. Oamenii din spatele OAC au vrut să creeze un schi care să permită explorarea fără griji a peisajelor frumoase de iarnă. Primele prototipuri au fost dezvoltate în curând și testate cu entuziasm pe teren. După multe ieșiri pe trasee înzăpezite, s-au născut schiurile Skinbased™.

De la început, la baza întregului proiect au stat ușurința de utilizare și versatilitatea ridicată pe care aceste schiuri trebuiau să le posede. Ca urmare, acestea au fost concepute pentru a fi la fel de distractive atât pentru schiorii începători, cât și pentru cei experimentați. Încă de la început, accentul a fost pus, de asemenea, pe materiale de cea mai înaltă calitate și pe finisarea perfectă a tuturor detaliilor. Bazându-ne pe o experiență bogată, a fost posibil să încapsulăm toate aceste caracteristici într-un singur produs. Creat doar pentru emoția de a cuceri terenurile înzăpezite - schiurile Skinbased reprezintă o abordare complet nouă a schiului. Astăzi, Schiurile OAC sunt încă fabricate în Finlanda. Fiecare produs poartă cu mândrie numele Made in Finland. Această idee banal de simplă câștigă popularitate în aproape toată lumea. Astăzi, produsele producătorului pot fi deja achiziționate nu numai în Europa, ci și în Japonia sau America de Nord. Această soluție inovatoare este apreciată de un număr din ce în ce mai mare de iubitori ai sporturilor și activităților de iarnă.

Care sunt caracteristicile schiurilor OAC Skinbased™?

Modelele Skinbased™ sunt schiuri care au fost complet reinventate. Ele combină caracteristicile snowshoes, schiurilor de backcountry sau ale schiurilor de trail. Vă mai amintiți de schiurile din plastic pentru copii, prinse cu curele la cizmele călduroase de iarnă? Vă mai amintiți cât de distractiv era să cobori la vale cu un echipament atât de simplu? Imaginați-vă că modelele OAC pe bază de piele se bazează pe aceeași idee, dar dusă la un cu totul alt nivel. Acesta combină cele mai bune materiale disponibile în prezent cu simplitatea construcției și a utilizării. Rezultatul este un echipament ușor și fiabil, care poate fi folosit direct din cutie. Fără a fi nevoie să potrivești ghetele de schi, să le încălzești, să fixezi legăturile la schiuri, să lubrifiezi alunecările și multe alte activități asociate schiului clasic. Fixarea specială utilizată pentru schiurile Skinbased™ se bazează pe două curele. Totul este echipat cu o singură balama simplă. Cu un design atât de simplu, majoritatea cizmelor de zăpadă, a cizmelor de turism moale sau a cizmelor de iarnă se potrivesc în legături. Mărimile reglabile facilitează adaptarea lor la piciorul nostru.

Schiurile de drumeție Skinbased™ sunt, de asemenea, relativ scurte, dar foarte late, ceea ce face ca mersul pe ele sau coborârea în zăpadă adâncă să fie foarte ușor de gestionat. Plasarea garniturilor de etanșare dedesubt a fost, de asemenea, esențială pentru succesul întregului proiect. Acestea nu acoperă întregul schi, ca în cazul modelelor de schi de tură, ci sunt poziționate permanent doar în partea de mijloc a alunecării. Drept urmare, acestea vă permit să vă deplasați cu ușurință pe drumuri și poteci înzăpezite și, de asemenea, să negociați dealuri mici. Sunt alegerea optimă pentru drumeții în zăpadă adâncă, unde v-ați afundat până la brâu în cizmele de drumeție obișnuite. Designul face ca schiurileOAC Skinbased™ să fie potrivite pentru aproape oricine, chiar dacă nu a mai schiat niciodată. Evident, această soluție este concepută pentru utilizarea pe terenuri mai ușoare, ușor accidentate sau plate. Pentru provocări montane, schiurile sunt o alegere mai bună.

Puteți găsi o gamă largă de schiuri OAC Skinbased™ online pe 8a.ro

În oferta noastră veți găsi diverse modele de schiuri de drumeție OAC trekking pentru drumeți. Printre acestea, există versiuni mai lungi, care se aseamănă mai mult în utilizare cu schiurile versatile pentru backcountry. Unele sunt dotate chiar cu muchii din oțel. Schiurile Skinbased™ mai scurte sunt mai apropiate de snowshoes, făcând o treabă excelentă pentru drumeții și alunecând pe dealuri mici. Este alegerea ideală pentru a vă începe aventura cu schiurile de mers pe zăpadă. Toate modelele sunt echipate cu o garnitură scurtă în zona mediană pentru a preveni inversarea schiurilor la abordările ușoare. Este o soluție excelentă care asigură o aderență adecvată în condiții variate.