top

MUGGA

Mugga este o marcă de înaltă calitate pentru produse de respingere a insectelor. Se va descurca cel mai bine în timpul călătoriilor și expedițiilor în zonele tropicale. Oferta include repelenți Mugga împotriva țânțarilor și căpușelor cu Deet.
View as Grid List

5 Produse

 1. -3%
  Repelent de insecte MUGGA Roll-on Strong DEET 50% 50 ml
  Repelent de insecte MUGGA Roll-on Strong DEET 50% 50 ml
  cu TVA 37,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 34,90Lei (+9%)
  Prețul recomandat al producătorului 39,10Lei (-3%)

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Spray tantari MUGGA Spray DEET 9,5% 75 ml
  Spray tantari MUGGA Spray DEET 9,5% 75 ml
  cu TVA 27,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 25,90Lei (+8%)
  Prețul recomandat al producătorului 30,90Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Loțiune de calmare după mușcătură MUGGA Bite Soothing Lotion 50 ml
  Loțiune de calmare după mușcătură MUGGA Bite Soothing Lotion 50 ml
  cu TVA 27,40Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 26,90Lei (+2%)
  Prețul recomandat al producătorului 30,90Lei (-11%)

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Spray tantari MUGGA Spray Extra Strong DEET 50% 75 ml
  Spray tantari MUGGA Spray Extra Strong DEET 50% 75 ml
  cu TVA 40,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 36,90Lei (+11%)
  Prețul recomandat al producătorului 42,20Lei (-3%)

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Repelent de insecte MUGGA Roll-On 20% 50ml
  Repelent de insecte MUGGA Roll-On 20% 50ml
  cu TVA 27,40Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 26,90Lei (+2%)
  Prețul recomandat al producătorului 30,80Lei (-11%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Mugga - cei mai buni repelenți împotriva țânțarilor și căpușelor

Mugga este o marcă de repelenți utilizați pentru respingerea diferitelor tipuri de insecte, cum ar fi țânțarii, căpușele, mustele sau țânțarii. Istoria mărcii a început în 1987, când a fost creat primul produs în fabrica belgiană Jaico RDP NV. De atunci, compania a lansat în mod constant repelenți inovatori de înaltă clasă pe piață. Aceștia au fost premiați și distinși de mai multe ori la expoziții internaționale. În dezvoltarea de noi soluții, Mugga beneficiază de o colaborare constantă cu Institutele de Medicină Tropicală din Antwerp (ITMA) și cu Institutul de Sănătate Publică din Elveția (TPH). Brandul oferă diferite forme de aplicare, cum ar fi loțiuni roll-on și spray-uri, pentru ca fiecare persoană să poată alege cea mai potrivită modalitate de protecție. Datorită gamei variate de repelenți Mugga, produsele lor îndeplinesc cerințele chiar și celor mai exigenți clienți. Produsele potrivite sunt eficiente chiar și în timpul călătoriilor în zone tropicale, unde protecția eficientă împotriva insectelor este extrem de importantă.

Mugga împotriva țânțarilor și căpușelor

Mugga împotriva țânțarilor reprezintă o linie eficientă de produse, care oferă o protecție fiabilă împotriva țânțarilor deranjatori. Datorită formulei inovatoare, Mugga respinge cu succes atât țânțarii europeni, cât și cei tropicale. Produsele oferite de marcă au fost testate atât în laborator, cât și în teren, pentru a vă oferi o protecție maximă. Dacă vă temeți de căpușe, avem și o soluție pentru voi. Mugga împotriva căpușelor reprezintă o linie de produse care respinge eficient aceste insecte periculoase. Se va descurca excelent în timpul excursiilor în aer liber, la camping sau în tabără. Pentru cei mai tineri clienți, marca a pregătit seria Mugga pentru copii. Formulele noastre speciale sunt delicate cu pielea copiilor, oferindu-le în același timp o protecție eficientă împotriva țânțarilor și căpușelor. Acum puteți bucura de aventurile de vară alături de cei mici fără să vă faceți griji în privința înțepăturilor de insecte.

Toate produsele Mugga trec prin teste riguroase de laborator și teren, fiind comparate cu produsele concurente de către organizații independente de consumatori. Produsele Mugga au câștigat numeroase premii la expoziții internaționale prestigioase. Eficiența lor a fost apreciată de Uniunea Europeană, care le-a acordat distincții speciale. Produsul emblematic al mărcii este Roll-on-ul Jaico Mosquito Milk brevetat, cunoscut în Polonia ca Mugga Roll-on, care a obținut cele mai multe premii.

Repelenții eficienți Mugga pot fi achiziționați online de pe site-ul 8a.ro

Marca Mugga vinde milioane de produse repelente în fiecare an în întreaga lume, inclusiv în Europa, America, Asia și Caraibe. Compania Jaico, care produce repelenți Mugga, este unul dintre cei mai mari producători de produse de respingere a insectelor din lume. Datorită formulei sale brevetate, produsele Mugga sunt printre cele mai bune din lume. Ele acționează eficient atât împotriva țânțarilor europeni, cât și a celor tropicale și a căpușelor. Durata de protecție împotriva insectelor utilizând produsele Mugga depinde de concentrația substanței active DEET și de formularea produsului. În medie, durata de protecție a produsului (roll-on, spray) este între 4 și 12 ore. Astfel, veți putea simți confortul în orice călătorie.