top

Montura Încălțăminte femei

Pantofii pentru femei Montura oferă o potrivire perfectă și un design deosebit. Pantofi pentru femeile cărora le place să înfrunte provocările montane, se bucură de drumeții și drumeții. Încălțămintea perfectă asigură un confort maxim.
View as Grid List

24 Produse

 1. -26%
  Pantofi femei Montura Yaru Cross GTX - black/silver

  Lista de dorințe

 2. -33%
  Pantofi femei Montura Dual Light - silver/ice blue

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Pantofi femei Montura Yaru Air - ice blue/black

  Lista de dorințe

 4. -36%
  Pantofi femei Montura Yaru GTX - black/sugar rose

  Lista de dorințe

 5. -33%
  Pantofi femei Montura Vertigo GTX - black/water

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

24 Produse

Ștergere

Montura - pantofi pentru femei cu o potrivire perfectă.

Marca italiană Montura se asigură că încălțămintea sa oferă un confort maxim pentru toți pasionații de drumeții. Cele mai multe modele sunt disponibile în versiuni pentru femei, care diferă nu numai prin culori, ci și printr-o potrivire ușor diferită, pentru a se adapta diferențelor în structura piciorului bărbaților și femeilor. Acesta este motivul pentru care produsele Montura sunt o alegere populară pentru expedițiile montane și drumețiile în diverse condiții de teren. Producătorul italian oferă o gamă largă de produse, de la cizme concepute pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri până la modele perfecte pentru o excursie de agrement de weekend. Acestea vor fi cu siguranță apreciate de femeile care sunt în căutarea unor pantofi de trekking confortabili.

Călărie de damă Montura pentru diferite activități în aer liber

Călăușile acestui brand concepute pentru doamne se caracterizează prin greutatea lor redusă. Datorită designului lor, aceștia nu solicită prea mult picioarele și vor fi perfecți chiar și pentru distanțe lungi. Pantofii de drumeție mid-top sunt cel mai popular model pentru sezonul de vară și pentru terenuri mai puțin dificile. Sunt ideali atunci când este nevoie de o ventilație sporită și permit menținerea unui ritm dinamic. O alegere perfectă pentru o excursie de o zi la munte. Cele mai deosebite dintre modelele Montura low-top sunt pantofii de abordare Concepuți pentru cele mai dificile condiții, aceștia sunt ideali pentru terenul stâncos, trepte înguste și crevase. Pantofii de trekking pentru femei Montura, pe de altă parte, se concentrează pe asigurarea unui confort maxim în timpul expedițiilor pe distanțe lungi. Amortizarea sporită și un pic mai mult spațiu în interiorul pantofului asigură un confort excepțional în orice vreme. Pentru cei mai experimentați pasionați de trekking, producătorul a pregătit cizme de alpinism. Aceste modele au fost concepute pentru alpinism. Ele permit cucerirea chiar și a celor mai înalte vârfuri. Oferta include modele cu și fără membrană. Încălțămintea Montura GORE-TEX® asigură o protecție fiabilă împotriva ploii și a zăpezii. Este o alegere perfectă pentru aproape toate anotimpurile și condițiile meteorologice imprevizibile din munți.

Călăriile de damă Montura - gamă largă de modele disponibile la 8a.ro

Deși cea mai importantă caracteristică a încălțămintei pentru femei este potrivirea perfectă, designul adecvat este, de asemenea, esențial. Versiunile de culoare ale pantofilor pentru femei Montura vor fi cu siguranță pe placul tuturor iubitorilor de activități montane. Sunt disponibili în culori vii, dar și în nuanțe mai discrete, în funcție de preferințe.