top

Mănuși groase un deget pentru bărbați

Mănușile pentru bărbați oferă cel mai înalt confort termic, fără de care este imposibil să ajungi în vârfurile munților. În magazinul 8a.ro, veți găsi cele mai bune modele care să vă susțină în cele mai extreme situații.
View as Grid List

28 Produse

 1. -8%
  Mănuși alergare Inov-8 Extreme Thermo Mitt - black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Manusi alergare Inov-8 All Terrain Pro Mitt - black

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Manusi cu un deget Marmot Minimalist Shell Mitt - black

  Lista de dorințe

 4. -13%
  Manusi cu un deget Pajak Mittens - black

  Lista de dorințe

 5. -16%
  Manusi cu un deget Dynafit Borax PRL Mitt - black out

  Lista de dorințe

 6. -7%
  Mănuși munte Black Diamond Wind Hood Softshell - smoke

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

28 Produse

Ștergere

Mănuși pentru bărbați - pentru condiții extreme

Acest tip de îmbrăcăminte este excelent pentru a urca pe cele mai dificile vârfuri atunci când temperaturile sunt foarte scăzute. Mănușile pentru bărbați nu au acest spațiu liber între degete, așa că sunt mult mai eficiente în protejarea împotriva răcirii. Acest lucru vă va permite să întreprindeți ascensiuni montane sau expediții polare de iarnă. În oferta 8a.ro veți găsi mănuși de la producători respectați precum Rab, The North Face, Dynafit sau Ziener, precum și de la mulți alții.

Mănuși pentru bărbați - protecție perfectă împotriva frigului

Mănușile astfel dezvoltate, în afară de specificul lor, oferă, bineînțeles, un suport de izolare termică. Este vorba întotdeauna de o izolație sintetică care protejează perfect mâinile de răceală, la care nu vă puteți expune în condiții montane și alpine. Mănușile pentru bărbați folosesc materiale sintetice, deoarece acestea se descurcă mult mai bine cu umiditatea. Este vorba atât de transpirația din interiorul mâinii, cât și de zăpada de afară. Această combinație de izolare și respirabilitate vă va permite să mențineți un management termic echilibrat în jurul mâinii. Acest lucru crește semnificativ confortul termic perceput și vă face să fiți mai bine susținut în condiții montane dificile. După cum știm, mănușile protejează perfect împotriva răcelii, care este extrem de periculoasă, deoarece ne privează de capacitatea de a opera echipamentul de alpinism și ne expune la complicații și operații. În același timp, respirabilitatea va ajuta la menținerea unui climat uscat și confortabil în jurul mâinilor, astfel încât acestea nu se vor supraîncălzi atât de repede.

Mănuși pentru bărbați - rezistente la vânt și impermeabile

Mănușile de munte, în afară de izolație, trebuie să reziste și la rafalele de vânt înghețate, care, după cum știm, pot răci grav mâinile, ceea ce este și mai periculos. Mănușile care oferă o astfel de protecție sunt cele pe care le luați în vârfurile înalte, unde forța vântului poate atinge valori cu adevărat mari. Datorită acestora, fiecare drumeție montană de iarnă va fi confortabilă și sigură. Mănușile pentru bărbați cu membrană GORE-TEX® oferă o rezistență excelentă la apă. Este indispensabilă într-un mediu de iarnă cu zăpadă, atunci când doriți să evitați răcirea mâinilor rezultată din umezirea materialului. Membrana GORE-TEX® are cel mai mare factor de rezistență la apă, ceea ce se va dovedi a fi un mare sprijin.

Mănuși pentru bărbați - confort

Îndepărtând această piesă de îmbrăcăminte de o croială clasică cu degete, libertatea de operare este, în mod natural, oarecum limitată. Nu este atât de necesar atunci când vă aflați la mare altitudine sau când faceți drumeții în frig, dar acest lucru se face fără a sacrifica confortul. Acest lucru se datorează faptului că mănușile se bazează pe soluții speciale care nu provoacă oboseala mâinilor. Ajustarea anatomică vă menține mâinile poziționate în mod natural, astfel încât să puteți manevra în siguranță echipamentul montan.

Mănuși pentru bărbați - funcționalitate

Câteva modele au soluții speciale pentru operarea ecranelor tactile. Acestea, după cum știm, sunt comune atât la telefoane, cât și la aparate foto. Din acest motiv, puteți face o fotografie pe traseu sau puteți verifica vremea pe smartphone fără riscul de a vă răci semnificativ mâinile. Pe stratul lor exterior, mănușile pentru bărbați au adesea un panou de ștergere a ochelarilor. Acest lucru facilitează curățarea lor de zăpadă, ceea ce va îmbunătăți vizibilitatea pe traseul montan.