top

Mănuși GORE-TEX bărbați

Mănușile GORE-TEX pentru bărbați sunt concepute pentru cele mai dure condiții de iarnă și pentru cele mai dificile escapade montane. Își vor dovedi utilitatea în timpul drumețiilor de iarnă, al escaladării pe gheață sau al călătoriilor de schi de tură. Mănușile cu membrană GTX garantează această căldură și impermeabilitate pentru mâini.
View as Grid List

23 Produse

 1. -7%
  Manusi GORE TEX Salomon Propeller GTX - black/black

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Manusi schi Black Diamond Legend - anthracite

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Manusi GORE TEX Black Diamond Mission Gloves - walnuts

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Manusi schi Kombi The Timeless Glove - barista

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Mănuși Black Diamond Enforcer - black

  Lista de dorințe

 6. -39%
  Mănuși Kombi The Edge Glove - black chevron

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Manusi munte Rab Fulcrum GTX Glove - black

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Manusi schi Kombi The Timeless Glove - black

  Lista de dorințe

 9. -31%
  Mănuși Black Diamond Crew - black

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Mănuși Black Diamond Guide Finger - black

  Lista de dorințe

 11. -15%
  Mănuși Black Diamond Guide - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

23 Produse

Ștergere

Mănuși GORE-TEX® pentru bărbați - pline de beneficii!

Modelurile cu membrană GORE-TEX® vor funcționa bine în timpul activităților montane, când zăpada te înconjoară peste tot, iar petalele proaspete și umede se revarsă abundent din cer. Acest lucru înseamnă că își vor găsi utilizarea în echipamentul schiorilor, al schiorilor, al iubitorilor de alpinism de iarnă sau al turiștilor pe ghețari. Oriunde temperaturile scăzute sunt însoțite de umezeală și de pericolul de îmbibare a mâinilor. Răcirea oricărei părți a corpului poate interfera cu planurile tale montane, dar, după cum știi, se resimte cel mai repede în degetele de la mâini și de la picioare. Degetele amorțite fac dificilă operarea oricărui echipament, iar manevrarea eficientă poate fi practic uitată. Opțiunea tentantă de a vă scoate mănușile pentru o vreme și de a îmbunătăți astfel precizia... este o invitație la probleme. Expunerea prelungită a mâinilor la frig poate duce în cele din urmă la degerături. Utilizarea unei membrane impermeabile este, prin urmare, evidentă ori de câte ori contactul cu zăpada este aproape sigur, iar posibilitatea de a schimba mănușile este o urgență și nu o opțiune planificată.

Mănuși GORE-TEX® pentru bărbați - Rezistente la vânt, dar respirabile

Membrana GORE-TEX®, pe lângă rezistența ridicată la vânt și apă, oferă și un nivel optim de respirabilitate. Așadar, este o "barieră" care, pe de o parte, nu lasă să treacă nimic, iar pe de altă parte lasă să treacă? Așa este! Și nu este vorba despre membrană, ci despre structura sa, vizibilă la mărire microscopică. Găurile mai mici decât o picătură de apă sunt însă mai mari decât o moleculă de vapori. Ele pot opri o rafală ascuțită de vânt și se pot deschide la pătrunderea liberă a gazelor. Această proprietate face ca excesul de umiditate, format în mod natural în timpul exercițiilor de iarnă, să fie eliminat. Acest lucru reduce riscul de supraîncălzire, care este la fel de neplăcut ca și răcirea, și afectează, de asemenea, uscăciunea interiorului. Mănușile cu membrană GORE-TEX® înmagazinează mai puțină transpirație, absorb mai puțină umiditate din exterior și se usucă mult mai repede. Acest lucru se dovedește a fi fără îndoială practic în timpul alpinismului și oferă un confort mai mare.

Confort termic excepțional în mănușile GORE-TEX® pentru bărbați

Mănușile cu membrana GORE-TEX® + Gore Warm au un strat special sub formă de izolație. Acesta este situat în părțile cele mai expuse ale mâinii, ceea ce crește nivelul de siguranță. Mănușile cu această tehnologie oferă un confort termic mai mare, care funcționează bine în condiții extreme. În plus, izolația participă activ la procesul de respirabilitate, permițând eliminarea liberă a excesului de umiditate. Izolația din aceste modele este întotdeauna sintetică, astfel încât să poată regla în mod corespunzător temperatura din jurul mâinii. Mănușile bărbătești cu membrană asigură, de asemenea, o etanșeitate optimă la vânt, ceea ce este esențial în munți. Această soluție specială reduce efectul de răcire al vântului înghețat. Setul acestor tehnologii este propice pentru a întreprinde sarcini montane solicitante. Merită menționat faptul că unele mănuși GORE-TEX® pentru bărbați vor permite introducerea de încălzitoare termice. Acest lucru se datorează unor buzunare speciale și crește suplimentar siguranța termică la cele mai scăzute temperaturi.

Se potrivește cu anatomia mâinii

Dacă schiați, faceți schi de tură, drumeții sau vă aflați pe un ghețar, trebuie să vă folosiți eficient echipamentul montan. De aceea, mănușile bărbătești cu membrană GORE-TEX, din colecțiile tehnice dedicate unei anumite activități, asigură întotdeauna o potrivire la forma mâinii și țin cont de tipul de mișcări efectuate. Acest lucru vă permite să vă mișcați mâinile în mod confortabil, indiferent dacă vă concentrați pe ținerea bețelor sau a pioleților.

La 8a.ro, veți găsi mănuși GORE-TEX® pentru bărbați din cele mai recente colecții ale celor mai buni producători: The North Face, Black Diamond, Ziener, Kombi. Cooperarea liderului în producția de laminate impermeabile cu branduri de top este o certitudine în ceea ce privește funcționalitatea și fiabilitatea. Veți atinge cele mai înalte vârfuri cu sprijinul tehnic al specialiștilor în îmbrăcăminte impermeabilă pentru munte!