top

Mănuși fără degete bărbați

Mănușile fără degete pentru bărbați sunt o alegere excelentă atunci când faceți alpinism. Acestea protejează mâinile atunci când protejați partenerul și când mergeți în vârf. De asemenea, acestea vor funcționa bine atunci când acoperiți via ferratas dificile.
View as Grid List

27 Produse

 1. -34%
  Mănuși ciclism 100% Exceeda - black

  Lista de dorințe

 2. -27%
  Mănuși ciclism Maloja Muntanitz - moonless

  Lista de dorințe

 3. -27%
  Mănuși ciclism Maloja Muntanitz - midnight

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Mănuși ciclism POC Agile Short Glove - purple amethyst

  Lista de dorințe

 5. Manusi tactice MoG DuoFlex

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Mănuși ciclism ION Traze Short - black

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Mănuși ciclism Maloja Reed - moonless

  Lista de dorințe

 8. -29%
  Mănuși ciclism POC AVIP Glove Short - zink orange

  Lista de dorințe

 9. -13%
  Mănuși munte Black Diamond Trail Gloves - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

27 Produse

Ștergere

Mănuși fără degete pentru bărbați - utilizare dedicată

În timpul cățărării apar adesea abraziuni ale mâinilor. Cu toate acestea, le puteți preveni purtând mănuși adecvate. Acestea vor proteja mâinile în timpul contactului cu rocile sau în timpul protecției. Designul cu degete deschise permite manipularea liberă a elementelor buclelor de echipament. Atingerea carabinierului și deschiderea încuietorii acestuia nu va fi o problemă. Oferim modele care sunt perfecte și pentru via ferrat. Acestea vă protejează mâinile în timpul cățărării. Contactul cu frânghiile de oțel nu va însemna, prin urmare, deteriorarea epidermei, ceea ce ar afecta cu siguranță negativ confortul perceput în timpul activității.

Designul mănușilor fără degete pentru bărbați

Proiectanții acestui tip de modele folosesc materiale mai rezistente. Acest lucru este important deoarece mănușile trebuie să tolereze bine contactul cu frânghia sau cu roca. Folosirea unor fibre adecvate vă va permite să folosiți mănușile ca protecție pentru mâini în timpul călătoriilor ulterioare de escaladă. Materialele folosite asigură respirabilitatea. Mănuși pentru bărbați fără degete cu îndepărtarea umezelii formate în palma mâinii ca urmare a exercițiilor fizice. Datorită acestui fapt, climatul la nivelul pielii va rămâne plăcut uscat pentru o lungă perioadă de timp. În construcția acestui tip de modele, designerii folosesc țesături sintetice, precum și piele naturală, care are grijă de circulația aerului. În plus, ei întăresc adesea partea de prindere. Acest lucru se datorează faptului că este cea mai expusă la abraziuni. Datorită acestui tip de mănuși, vă veți proteja de deteriorarea pielii mâinii atunci când traversați o secțiune mai dificilă a drumului sau vă protejați partenerul în stânci.

Avantajele mănușilor fără degete pentru bărbați

Pentru un confort adecvat, mănușile sunt caracterizate de un design care asigură o potrivire perfectă la mână. Acesta este rezultatul tăieturii potrivite și al elasticității modelului. Mănușile pentru bărbați fără degete au, de asemenea, o ajustare la manșetă. Datorită acesteia, întregul este aranjat pe încheietura mâinii astfel încât să crească confortul în timpul utilizării modelului. În plus, partea interioară a mănușilor este concepută pentru a susține abilitățile de prindere. Construcția materialului face posibilă păstrarea următoarei bucăți de stâncă atunci când se deplasează spre vârf. Aceste modele au degetele descoperite, astfel încât libertatea de mișcare nu este perturbată. Puteți efectua confortabil activități de coardă. Oferim modele de înaltă calitate de la producătorii de top din domeniul outdoor.