top

Mănuşi de schi GORE-TEX

Mănușile de schi GORE-TEX® sunt dedicate provocărilor montane de iarnă, atunci când este esențială o protecție eficientă a pielii mâinilor împotriva zăpezii sau a ploii. Mănușile cu membrană GTX sunt, de asemenea, garanția unei protecții supreme împotriva vântului puternic.
View as Grid List

21 Produse

 1. -14%
  Manusi schi Black Diamond Legend - anthracite

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Manusi GORE TEX Black Diamond Mission Gloves - walnuts

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Manusi schi Kombi Crossroad Glove - black

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Manusi schi Kombi The Timeless Glove - barista

  Lista de dorințe

 5. -39%
  Mănuși Kombi The Edge Glove - black chevron

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Manusi schi Kombi The Timeless Glove - black

  Lista de dorințe

 7. -31%
  Mănuși Black Diamond Crew - black

  Lista de dorințe

 8. -23%
  Mănuși Black Diamond Guide Finger - black

  Lista de dorințe

 9. -32%
  Mănuși Black Diamond Guide - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

21 Produse

Ștergere

Mănuși care nu sunt străine de umiditate!

Mănușile de schi GORE-TEX® sunt cea mai bună protecție împotriva zăpezii, ploii și vântului. O membrană fină sub straturile de material servește ca o barieră impenetrabilă pentru picăturile de apă. Cu toate acestea, cei care percep membrana ca pe o "folie" se înșeală. Este un strat flexibil care, atunci când este văzut la microscop, pare... la fel de ciuruit de găuri ca o sită. Da! Membrana din mănușile de schi este plină de pori, care, datorită dimensiunii lor, limitează pătrunderea apei, însă diferă de o folie obișnuită (și uniformă din punct de vedere structural) prin faptul că nu reține apa sub formă gazoasă. Astfel, transpirația pe care pielea dumneavoastră o secretă în permanență, poate pătrunde nestingherită în membrana impermeabilă. Prin urmare, mănușile de schi GORE-TEX® sunt protejate împotriva umezelii în două moduri: pe de o parte, opresc zăpada sau ploaia de primăvară (pe care nici noi, nici dumneavoastră, nu am dori să le experimentăm pe traseu ;-), iar pe de altă parte, nu absorb umezeala produsă de mâinile dumneavoastră. Ca urmare, mănușile cu membrană de schi oferă un confort cu adevărat ridicat în timpul schiatului pe toată durata zilei, pe vreme schimbătoare. Indiferent de modelul, grosimea sau ajustarea pe care o alegeți, tehnologia ascunsă în interiorul lor va oferi aceleași performanțe în ceea ce privește protecția împotriva îmbibării și scurgerilor.

Mănușile de schi cu membrană GORE-TEX® au multe nume

Oferta noastră include mănuși pentru diverse scopuri, oferind o varietate de grosimi și elemente de finisare. Pentru că modelele pentru schiurile de coborâre sunt concepute puțin diferit față de cele pentru schiurile de freeride sau de tură. Unele modele sunt mai groase, altele sunt mai subțiri, dar cu o senzație mai bună pentru degete; unele dispun de o manșetă elastică chiar lângă încheietura mâinii, iar altele sunt cu câțiva centimetri mai lungi și se suprapun peste manșeta jachetei tale. Indiferent de preferințele pe care le aveți în ceea ce privește forma sau grosimea mănușilor, trebuie să știți că acestea diferă și în ceea ce privește soluțiile pe care le ascund. Alegând mănușile de schi GORE-TEX, fiți atenți la care dintre cele 4 variante de tehnologie pe care le folosesc.

Mănușile de schi clasice GORE-TEX® mănuși (veți găsi definiția liniei de produse fie în descriere, fie pe mănușa însăși - sub forma unei benzi colorate atașate de unii producători pentru localizarea mai rapidă a modelelor pe raftul unui magazin), sunt perfecte pentru majoritatea circumstanțelor. Acestea sunt modele extrem de versatile, care pot fi folosite în diverse condiții meteorologice. Sunt perfecte pentru schi, dar sunt, de asemenea, alegerea populară pentru zilele mai reci, atunci când se fac drumeții pe trasee acoperite de zăpadă.

Pentru cei care caută modele foarte bine izolate, avem mănușile de schi GORE-TEX® Gloves + Gore Warm Technology Aceste modele dispun de o izolație extrem de eficientă. Vor fi alegerea potrivită pentru toți cei care au nevoie de protecție suplimentară a mâinilor împotriva frigului. Cu ele, nu veți răci ușor pe telescaun, precum și în timpul coborârilor cu viteză mare pe o pârtie pregătită sau în zăpadă adâncă.

Pe de altă parte, oferim și mănuși de schi GORE-TEX® Mănuși + Gore Active Technology care oferă o respirabilitate sporită. Aceste modele sunt alegerea populară a pasionaților de schi de tură care trebuie să fie siguri că vor avea parte de condițiile potrivite în timpul ascensiunilor lungi, în timpul cărora prioritatea este de a elimina excesul de căldură și umiditate.

Mănuși de schi GORE-TEX pentru bărbați și femei la 8a.ro

Nu contează dacă sunteți în căutarea unor mănuși cu manșetă scurtă sau lungă din piele naturală sau doar din materiale sintetice - magazinul nostru este locul în care le puteți găsi pe ambele. Oferim mănuși de schi cu membrană GORE-TEX® de la branduri montane de top, cum ar fi Black Diamond, Ziener, Kombi, Salewa sau The North Face.