top

Lezyne

Lezyne este o marcă specializată în proiectarea și fabricarea de accesorii pentru biciclete. Gama sa include lumini LED puternice, computere de biciclete cu GPS, pompe de podea și de mână pentru biciclete sau chei perfect realizate. Marca Lezyna se remarcă prin calitatea manoperei și a celor mai bune materiale.
View as Grid List

5 Produse

 1. -14%
  Pompă bicicletă Lezyne Sport Drive Hp - black
  Pompă bicicletă Lezyne Sport Drive Hp - black
  cu TVA 96,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 93,90Lei (+4%)
  Prețul recomandat al producătorului 112,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Unealta multifunctionala bicicleta Lezyne Rap II-6 - black
  Unealta multifunctionala bicicleta Lezyne Rap II-6 - black
  cu TVA 70,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 78,90Lei (-10%)
  Prețul recomandat al producătorului 78,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Unealta multifunctionala bicicleta Lezyne V Pro 10 - black
  Unealta multifunctionala bicicleta Lezyne V Pro 10 - black
  cu TVA 179,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 172,90Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 213,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Unealta multifunctionala bicicleta Lezyne SV-10 - silver
  Unealta multifunctionala bicicleta Lezyne SV-10 - silver
  cu TVA 234,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 244,90Lei (-4%)
  Prețul recomandat al producătorului 298,70Lei (-21%)

  Lista de dorințe

 5. -11%
  Pompă de bicicletă Lezyne Tech Drive HV - black
  Pompă de bicicletă Lezyne Tech Drive HV - black
  cu TVA 169,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 162,90Lei (+5%)
  Prețul recomandat al producătorului 191,90Lei (-11%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Lezyne - accesorii de top pentru biciclete

Dacă sunteți în căutarea doar a unor produse perfecte în echiparea bicicletelor, trebuie neapărat să vă interesați de oferta producătorului american. Fiecare, chiar și cel mai mic produs Lezyne este mai întâi proiectat cu meticulozitate pentru a asigura o funcționalitate maximă. Alegerea tehnologiei utilizate în procesul de producție și calitatea materialelor folosite nu sunt, de asemenea, lipsite de importanță. Doar aceste trei elemente - design, manoperă și materiale - se îmbină pentru a forma un întreg perfect. Oferta vastă ofertă a mărcii Lezyne include cele mai necesare accesorii pentru biciclete. Printre acestea se numără pompele de bicicletă, contoare și navigatoare GPS avansate pentru biciclete, chei multifuncționale pliabile, genți pentru biciclete sau, nu în ultimul rând, lumini pentru biciclete. Datorită manoperei de cea mai înaltă calitate, marca a câștigat rapid o reputație în rândul pasionaților pasionați de biciclete.

Astăzi, Sediul central al companiei Lezyne se află în Reno, Nevada, SUA În plus, compania are birouri în alte orașe din SUA, Germania și Taiwan. Fabrica principală a producătorului se află în Taichung, în acest din urmă oraș. Acest lucru permite un control foarte amănunțit al calității atât a tuturor componentelor, cât și a produsului final.

Începuturile mărcii Lezyne

Deși marca Lezyne a fost înființată în 2007, fondatorul său, Micki Kozuschek, născut în Germania, avea o experiență mult mai îndelungată în industrie. La apogeul carierei sale de triatlonist, a fondat Maxcycles, o companie care importa în Germania biciclete și componente de bicicletă la prețuri mici, dar de calitate. Kozuschek s-a mutat curând în Statele Unite și a fondat Truvativ, care a devenit unul dintre cei mai importanți producători de accesorii pentru biciclete. În 2004, însă, Micki a vândut afacerea brandului SRAM și a luat el însuși o pauză, concentrându-se mai mult pe casă și familie.

Reîntoarcerea triumfală pe piața echipamentelor pentru biciclete a venit în 2007 cu marca Lezyne. La acea vreme, accesoriile pentru biciclete fabricate din materiale de calitate inferioară, cu o durabilitate slabă și un design foarte slab, reprezentau norma. Acesta a fost obiectivul principal al mărcii - să proiecteze accesorii pentru biciclete la fel de bune ca și cele mai bune angrenaje, cum ar fi schimbătoarele și frânele proiectate la acea vreme. Indiscutabil, planul a reușit, iar marca Lezyne continuă să câștige numeroase premii în întreaga lume până în prezent. Printre produsele inovatoare ale companiei se numără pompele de podea profesionale pentru biciclete, inclusiv modelul iconic CNC Floor Drive sau pompa de mână Carbon Road Drive. Uneltele de bicicletă realizate cu tehnologia CNC Center Pivot, care oferă rigiditate și funcționalitate maximă, au fost, de asemenea, un succes.

Lezyne bike lights

Din 2011, luminile LED pentru biciclete au fost incluse în gama producătorului. Bineînțeles, de la bun început, acestea trebuiau să fie soluții care să prezinte cel mai înalt nivel. Lezyne bike lights sunt testate într-o sferă special dezvoltată. Acesta este un instrument care permite măsurarea foarte precisă a nivelurilor de lumină în lumeni, astfel încât să puteți fi siguri de datele tehnice ale fiecărui produs. În plus, specialiștii de la Lezyne au dezvoltat lentile unice care oferă cea mai bună putere de iluminare pentru ciclism. În acest fel, încă de la primele modele, marca s-a alăturat brandului lider mondial în ceea ce privește iluminatul pentru biciclete. În prezent, gama include atât lumini de bicicletă Lezyne față și spate Printre selecția largă de modele, veți găsi lumini de bază pentru mersul în oraș, precum și lumini foarte puternice pentru navigarea pe trasee montane.

Lezyne navigatoare GPS și contoare

În 2015, marca a decis să includă în gama sa și navigația GPS pentru biciclete. A fost un pas firesc, deoarece compania avea deja în rândurile sale programatori și ingineri electroniști capabili. Acesta nu s-a bazat pe nicio soluție gata pregătită. Toate navigatoarele GPS au fost proiectate complet de la zero. S-a acordat prioritate greutății reduse, ușurinței de utilizare de către utilizatori și asigurării unui număr cât mai mare de funcții. Planul a fost realizat în totalitate. Astăzi, computerele de bicicletă Lezyne se remarcă prin ușurința maximă de utilizare, nu în ultimul rând datorită posibilității de asociere cu aplicația pentru telefon Lezyne Ally. Datorită acestuia, putem primi notificări și memento-uri sub formă de e-mailuri, apeluri telefonice sau mesaje text.

Detalii Produsele Lezyne pe care le puteți cumpăra în magazinul 8a.ro Ne străduim să oferim cea mai largă selecție posibilă de modele pentru a se potrivi celor care caută accesoriile perfecte pentru ciclism. Dacă petreceți ore lungi pe bicicletă, atât pentru antrenament, cât și de plăcere, atunci veți aprecia cu siguranță funcționalitatea și durabilitatea soluțiilor folosite.