top

Lenjerie merino

Lenjeria de corp Merino termică este o alternativă perfectă la hainele sintetice. Nu numai turiștii vor aprecia proprietățile lor excepționale, ci și toți el fanii activităților montane variate.
View as Grid List

813 Produse

  1. -6%
    Boxeri Thermowave Merino Life Trunks - forest green

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

813 Produse

Ștergere

Cuvertura de lână minerală

Vestimentația de corp este primul strat al ținutei tale care rămâne în contact cu corpul tot timpul, așa că merită să alegi cele mai bune soluții disponibile. Lenjeria de corp Merino este o alegere excelentă, combinând confortul purtării și proprietățile excelente de performanță. În oferta magazinului nostru, vă prezentăm lenjeria de corp din lână Merino de la branduri de top, astfel încât puteți fi siguri că veți obține produse de înaltă calitate. Puteți găsi aici emblematicii Merino Icebreaker, Smartwool sau Sensor.

Infirmieră Merino termică - pentru orice activitate

Cei mai buni producători de îmbrăcăminte termică garantează posibilitatea de a alege orice tip de lenjerie și îmbrăcăminte Merino, atât pentru bărbați și femei Indiferent de activitatea montană pe care o practicați, veți găsi cu siguranță modelele care vi se potrivesc din oferta largă. Fie că plecați într-o drumeție de mai multe săptămâni, fie că plecați la un weekend de camping cu prietenii, fie că ajungeți pe vârfurile de iarnă pe schiuri de tură - lenjeria de corp Merino vă va garanta peste tot proprietăți de performanță excelente. Lâna Merino are o serie de avantaje. Este extrem de plăcută la atingere, așa că purtarea ei este mult mai plăcută în comparație cu materialele sintetice. De asemenea, este rezistentă în mod natural la absorbția mirosurilor neplăcute, astfel încât o puteți purta și mai mult timp. Proprietățile izolatoare ale lânii sunt, de asemenea, foarte apreciate. Proprietățile termice excelente sunt foarte bune pentru modelele mai groase, realizate pentru perioadele mai reci ale anului.

O selecție largă de lenjerie de corp Merino

Magazinul 8a.ro oferă o ofertă cuprinzătoare de branduri de top - doar cea mai bună lenjerie de corp termică din lână Merino. Produsele din lână Merino de la mărci precum Icebreaker, Smartwool sau Sensor se caracterizează prin calitate înaltă și design deosebit. Tricourile ușoare din lână Merino sunt perfecte atât pentru traseu, cât și pentru îndatoririle zilnice. Tricourile și jambierele Merino mai călduroase reprezintă baza fiecărei ținute în zilele de toamnă și iarnă. Acestea funcționează foarte bine cu restul pieselor de îmbrăcăminte tehnică, oferind condiții optime în jurul corpului în timpul activității fizice. Oferim o linie cuprinzătoare de Îmbrăcăminte Merino, inclusiv boxeri Merino pentru bărbați, chiloți pentru femei, precum și sutiene din lână Merino.