top

Lenjerie de alergare damă

Lenjeria intimă de alergare pentru femei este primul strat pe care fiecare alergător ar trebui să îl ia înainte de a începe antrenamentul. Acesta va deveni un sprijin neprețuit în timpul activității.
View as Grid List

20 Produse

 1. -22%
  Sutien sport Dynafit Alpine Graphic Bra - beet red

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Colanti termici femei Thermowave Aero Pants - black

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Tricou femei Brubeck 3D Run PRO T-shirt - black

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Sutien sport The North Face Movmynt Bra - tnf black

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Sutien sport Dynafit Alpine Bra - petrol

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

20 Produse

Ștergere

Cuvertura de alergare - stil feminin și funcționalitate ridicată

Deși lenjeria intimă de alergare pentru femei și bărbați nu diferă semnificativ una de cealaltă din punct de vedere tehnic, diferențele sunt vizibile din punct de vedere vizual. În cazul modelelor pentru femei, designul are o mare importanță. Designerii folosesc cu plăcere materiale cu modele, adesea țesături colorate. Aceștia oferă mai multe opțiuni în materie de stil și încearcă să creeze modele care să răspundă unor gusturi diferite. Acest lucru nu înseamnă că propunerile care vă sunt dedicate sunt complet lipsite de acest aspect, dar diversitatea este ușor mai redusă din acest punct de vedere.

Caracteristicile tehnice - un avantaj al lenjeriei de alergare pentru femei

Legumele de alergare pentru femei și bărbați au parametri similari. De asemenea, este important despre ce fel de proprietăți vorbim. În primul rând, merită remarcat faptul că, în rolul stratului de bază, lenjeria de corp va funcționa perfect astfel încât să asigure respirabilitatea și capacitatea de a regla termic corpul. Capacitatea de a evapora mai multă transpirație într-un timp scurt se datorează materialelor special selectate - fibre de lână merino sau poliamidă cu o țesătură specială. Aceasta este una dintre multele modalități prin care designerii susțin corpul alergătorilor. Acestea sunt decisive atunci când îmbrăcămintea este combinată cu straturi ulterioare. Atunci când alegeți modele specifice, merită, de asemenea, să verificați dacă țesătura lor încetinește procesul de creare a mirosurilor neplăcute. Un beneficiu important este utilizarea din ce în ce mai populară a ionilor de argint sau a straturilor antibacteriene în rândul producătorilor. Datorită acestora, hainele rămân proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.

Cuvertură intimă confortabilă de alergare pentru femei

Mersul dinamic și antrenamentul exhaustiv pot aduce multă bucurie, dar pot contribui și la senzația de disconfort. Acest lucru poate fi evitat cu ușurință prin îmbrăcarea unor haine bine adaptate pentru un sport specific. Lenjeria intimă de alergare pentru femei este ajustată astfel încât să se potrivească cât mai bine diferitelor forme. Amestecurile flexibile din materiale, printre altele, sunt responsabile pentru acest lucru. Țesăturile ușor elastice aderă bine la corp. În combinație cu o croială meticulos dezvoltată, acestea garantează o mare libertate de mișcare. Acest efect este adesea obținut și prin reducerea la minimum a volumului cusăturilor sau renunțarea completă la ele. Structurile elastice în 4 direcții sau inserțiile sau burtierele trebuie să fie, de asemenea, responsabile pentru eliminarea restricțiilor potențiale care pot apărea din cauza unei croieli necorespunzătoare a lenjeriei de corp și a blocării mișcărilor. Întregul aderă perfect, nu se desface, nu se trage în sus și nu ciupește. Purtând un hanorac mai gros, pantaloni călduroși și o jachetă cu membrană, utilizatorul este gata să meargă în off-road și nu trebuie să se îngrijoreze de o eficiență mai scăzută a alergării.

Care este cea mai bună lenjerie de alergare pentru femei în funcție de vreme?

Cea mai bună lenjerie de alergare pentru femei este în mare parte o problemă foarte individuală. Sunt sigură că nu veți fi dezamăgită atunci când o veți purta într-o după-amiază rece. În timpul antrenamentelor de mare intensitate, este ușor să te supraîncălzești, iar caracteristicile tehnice adecvate ale stratului de bază special vor elimina acest risc. Pentru a menține o stare optimă a pielii, bluzele și jambierele purtate în primul rând sunt confecționate din materiale ușoare și respirabile. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că nu garantează o căldură suficientă. Menținerea temperaturii dorite este posibilă, de exemplu, prin utilizarea tehnologiei de cartografiere corporală. Dispunerea precisă a materialelor în locuri cheie permite ajustarea diferitelor proprietăți ale acestora la nevoile anumitor părți ale corpului.

Calitate superioară de lenjerie de alergare pentru femei

Există multe companii pe piață care oferă diverse variante de îmbrăcăminte de bază. Gama 8a.ro include lenjerie intimă de alergare pentru femei și bărbați, în multe stiluri și modele. Este ușor pentru fiecare alergător să aleagă un model perfect adaptat așteptărilor sale. Femeile care au grijă de mediu și apreciază activitățile ecologice vor găsi printre numeroasele propuneri ale mărcilor globale și pe cele care respectă standardele de mediu.