top

Kong

Kong este o marcă italiană specializată în proiectarea și fabricarea de echipamente de alpinism și de lucru la înălțime. Marca oferă dispozitive de asigurare; carabiniere; hamuri și multe alte produse.
View as Grid List

4 Produse

 1. -14%
  Dispozitiv blocare Kong Duck - black/cyan
  Dispozitiv blocare Kong Duck - black/cyan
  cu TVA 269,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 288,40Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 314,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Dispozitiv blocare Kong Duck - all black
  Dispozitiv blocare Kong Duck - all black
  cu TVA 269,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 264,90Lei (+2%)
  Prețul recomandat al producătorului 314,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Dispozitiv blocare Kong Duck - turquoise/grey
  Dispozitiv blocare Kong Duck - turquoise/grey
  cu TVA 269,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 264,90Lei (+2%)
  Prețul recomandat al producătorului 314,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Dispozitiv de asigurare Kong Back-Up - orange
  Dispozitiv de asigurare Kong Back-Up - orange
  cu TVA 619,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 559,90Lei (+11%)
  Prețul recomandat al producătorului 662,90Lei (-6%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Kong - echipamente de înaltă calitate pentru cățărare și lucru la înălțime

Marca italiană este unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente de asigurare și echipamente de cățărare din lume. Gama largă include aproape toate articolele de echipament esențial. Produsele includ carabiniere de cățărare fiabile, frânghii rapide, dispozitive de asigurare, dispozitive de prindere, scripeți, hamuri de cățărare, căști și multe alte produse. La fel ca alte mărci importante, catalogul este împărțit în două părți. Una include echipamente pentru alpinism și alpinism, iar cealaltă pentru munca la altitudine și salvare montană. Produsele Kong au fost folosite de generații întregi de pasionați de alpinism, de aceea astăzi se bucură de un nivel ridicat de încredere și popularitate în rândul utilizatorilor de toate nivelurile de calificare. Profesioniștii care petrec mai multe ore pe zi pe frânghie vor găsi echipamentul potrivit, precum și amatorii care își încep aventura cu alpinismul. Fie că vă antrenați pentru escaladarea pereților, escaladați cele mai înalte vârfuri din lume sau pur și simplu lucrați la înălțime, Kong vă va oferi echipamentul potrivit.

Istoria mărcii Kong

Marca italiană își trage rădăcinile de la un mic atelier fondat în 1830 la poalele Alpilor. Proprietarul său, Giuseppe Bonaiti, nu știa încă că va sta la baza îndeplinirii viselor acestuia de a oferi alpiniștilor cât mai multă siguranță și posibilitatea de a escalada pereți verticali și chiar înclinați. Mulți ani mai târziu, primele carabiniere au început să transforme aceste vise în realitate, iar această filozofie a început să câștige popularitate în rândul iubitorilor de munte. Numele mărcii Kong a apărut abia în 1977, însă principiile și obiectivele sale de bază rămân aceleași ca atunci când întregul proces de producție era supravegheat de o singură persoană. Merită subliniat faptul că, în prezent, întregul proces de creare a produselor Kong are loc într-o singură fabrică din Italia. De la proiectarea instrumentelor și a carabinelor inovatoare, trecând prin producția acestora, până la controlul calității și ambalare. Acest lucru permite Kong să asigure cea mai înaltă calitate a tuturor dispozitivelor și elementelor care au un impact direct asupra siguranței în timpul escaladării sau al muncii la înălțime.

Primii carabinieri pentru alpinism au apărut în gama mărcii în anii 1950. Compania a rămas singurul producător național de carabiniere din oțel în formă de D timp de aproape 30 de ani, îmbunătățind mereu produsul. În anii 1960 au fost lansate primele carabiniere realizate din aliaje metalice ușoare, care au atras în special pasionații de alpinism. În 1987, marca Kong a brevetat soluția revoluționară Key-Lock -carabiniere cu încuietoare fără dinți. În diverse variante, aceasta este utilizată în prezent de aproape toți producătorii de echipamente de alpinism, eliminând problematica agățare a dintelui de coardă. Cinci ani mai târziu, a fost introdus conectorul inovator Frog, care a permis posibilitatea de a prinde acolo unde carabinierele clasice nu reușeau. Acesta a devenit rapid unul dintre simbolurile mărcii italiene, pe care a rămas până în prezent. În prezent, selecția largă a producătorului italian include atât echipamente pentru alpinism sportiv, cât și pentru alpinism industrial. În catalog puteți găsi carabiniere, dispozitive de asigurare, scripeți, scripeți, hamuri, căști și multe alte produse.

Echipamentele de asigurare ale mărcii italiene pot fi găsite online pe 8a.ro

Oferim o selecție de dispozitive de asigurare și echipamente necesare atât pentru alpinism, cât și pentru lucrul la înălțime. Printre acestea se numără inovatorul carabinier/snapper Kong Frog, care va permite prinderea acestuia în locuri unde carabinierele clasice sunt prea mari și prea greoaie. Printre produse veți găsi, de asemenea, dispozitive fiabile de asigurare sau de prindere care vor asigura siguranța în timpul deplasărilor la înălțime. Oferta include, de asemenea, carabiniere și postavuri din oțel utilizate în alpinismul industrial și în salvarea montană. Fiecare produs de siguranță a fost fabricat cu atenție la cele mai mici detalii și testat în consecință atât în ceea ce privește durabilitatea, cât și funcționalitatea sa. Datorită faptului că produsele Kong sunt fabricate în Italia, iar procesul de producție este strict supravegheat, puteți fi siguri că au fiabilitatea ridicată necesară în echipamentele de asigurare