top

Keen Sandale damă

Sandalele pentru femei Keen sunt o încălțăminte confortabilă pentru căldura de vară. Oferim modele de sandale pentru femei pentru drumeții și pentru utilizarea zilnică. Această marcă americană binecunoscută este o garanție a celei mai înalte calități de manoperă.
View as Grid List

18 Produse

 1. -39%
  Sandale drumeție femei Keen Elle Backstrap - black

  Lista de dorințe

 2. -39%
  Sandale trekking femei Keen Drift Creek H2 - black/black

  Lista de dorințe

 3. -35%
  Sandale femei Keen Clearwater CNX - navy/blue glow

  Lista de dorințe

 4. -39%
  Sandale trekking femei Keen Ravine H2 - dawn pink

  Lista de dorințe

 5. -29%
  Sandale femei Keen Whisper - black/magnet

  Lista de dorințe

 6. -39%
  Sandale femei Keen SOLR Sandal - navy/blue mist

  Lista de dorințe

 7. -33%
  Sandale femei Keen Clearwater CNX - black/black

  Lista de dorințe

 8. -37%
  Sandale femei Keen Venice H2 - black/neutral grey

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

18 Produse

Ștergere

Keenen - sandale pentru femei active

Toți pasionații de activități de vară vor aprecia cu siguranță confortul și comoditatea pe care aceste sandale le oferă în zilele călduroase. Pentru că, datorită construcției lor, ele oferă o ventilație de neegalat, care nu este la îndemâna încălțămintei obișnuite. În plus, acestea se usucă mult mai repede și le puteți împacheta cu ușurință în geantă sau în rucsac. Sandalele pentru femei Keen sunt modele elaborate pe baza unei construcții dovedite, testate de mii de pasionați de activități în aer liber.

Sandalele pentru femei Keen garantează siguranță și confort

Din cauza construcției lor deschise, aceste sandale au fost frecvent ignorate ca încălțăminte dedicată drumețiilor pe distanțe lungi. La majoritatea modelelor, degetele de la picioare sunt cele mai predispuse la rănire. Simpla lovire accidentală a unei pietre sau prinderea de o piatră proeminentă vă poate încheia călătoria pe neașteptate. Încă de la dezvoltare, scopul sandalelor Keen pentru femei a fost de a elimina această problemă. Designerii au decis să dezvolte primele sandale adevărate de exterior, care vor combina toate avantajele pantofilor de exterior și ale sandalelor clasice. Așa a fost concepută protecția caracteristică a degetelor de la picioare - KEEN.Protect. Această ranforsare din cauciuc a părții din față a devenit o caracteristică distinctivă a încălțămintei Keen. Acesta este motivul pentru care sandalele Keen pentru femei vă permit să vă mișcați la fel de ușor ca în cazul pantofilor de exterior. În plus, acestea oferă o ventilație excelentă a piciorului. Aceasta este o combinație de neegalat ideală pentru căldurile de vară.

Keenen - sandale de damă pentru traseu și oraș

Astăzi, sortimentul de sandale de la acest producător american include modele extrem de versatile, concepute pentru o varietate de aplicații. Cele mai ușoare modele sunt perfecte pentru utilizarea zilnică, dar și pentru aventurile de vară în camping. Un stil fantastic se va potrivi perfect la activitățile de vară. Modelul mai construit este o alegere excelentă pentru excursii în aer liber și drumeții. Cu protecție pentru degetele de la picioare, sandalele pentru femei Keen sunt perfecte pentru terenuri versatile. Spuma ușor mai groasă din talpa intermediară oferă o amortizare excelentă care face ca mersul pe distanțe lungi să fie și mai confortabil. Talpa exterioară oferă o tracțiune excelentă, în timp ce materialele folosite asigură o durabilitate mare a întregii construcții.

O selecție largă de sandale pentru femei Keen

Care femeie pasionată de drumeții de vară poate găsi modelul potrivit din varietatea de sandale pentru femei Keen. Designerii au dezvoltat sandale cu curele clasice din piele pentru femeile care iubesc finisajele clasice. Acestea oferă un confort deosebit pe trasee și performanțe excelente. Sandalele pentru femei Keen fabricate din materiale sintetice ușoare vor fi cele mai bune pentru femeile care apreciază designul ușor și modern. O selecție largă de variante de culori vă va permite să alegeți combinații de culori fanteziste pentru a le asorta cu restul hainelor de vară. Unele modele pot fi folosite în apă datorită aplicării materialelor potrivite. Având simbolul H2O, acestea sunt perfecte pentru orice ocazie în care există riscul ca picioarele să se ude - la caiac, la camping pe malul unui lac sau la traversarea unor pârâuri de munte. Aceasta este o soluție ideală ori de câte ori nu știți unde vă va duce următoarea aventură.

Sandale pentru femei Keen la magazinul 8a.ro

Încălțămintea de vară marca Keenen, care se potrivește ideal unui picior feminin, este o alegere excelentă, fie că călătoriți mult, fie că plănuiți o vacanță leneșă pe o plajă. Pentru că producătorul american oferă o varietate de modele care pot satisface nevoile aproape fiecărei utilizatoare. Sandalele confortabile pentru femei Keen care fixează piciorul în mod corespunzător, sunt cea mai bună alegere pentru temperaturi mai ridicate.