top

Jack Link's

Brandul Jack Link's este un producător american de carne de vită uscată popular în întreaga lume. Anii de tradiție și rafinamentul rețetelor stau în spatele său. Magazinul de carne de vită uscată Jack Link's oferă o selecție largă de bunătăți.
View as Grid List

9 Produse

pe pagină
View as Grid List

9 Produse

Ștergere

Beef Jerky - răsfățul perfect pentru drumeții

Jack Link's dried beef jerky funcționează bine și direct pe traseu, ca o gustare pentru a vă potoli prima foame. Procesul de uscare face carnea de vită foarte ușoară și, de asemenea, îi reduce semnificativ volumul. Ambele caracteristici sunt extrem de dorite atunci când împachetați un rucsac de expediție, când fiecare gram de bagaj economisit valorează greutatea sa în aur. În plus, carnea își păstrează multe dintre proprietățile nutritive naturale alimentând perfect organismul atunci când este supus unui antrenament intens. Carnea de vită uscată funcționează bine și ca o gustare de calitate în fiecare zi, fiind o alternativă excelentă la chipsuri sau batoane.

Richimea aromei de la Jack Link

Carnea de vită de la această marcă americană este produsă în multe arome diferite pentru a satisface gusturile tuturor iubitorilor acestei delicatese. Tradiționaliștii se vor bucura de clasica carne de vită uscată preparată cu sos de soia, care scoate superb în evidență aroma perfectă a cărnii. Pentru iubitorii unei bucătării mai picante, a fost preparată o versiune condimentată cu o cantitate mare de piper măcinat grosier. Pentru fanii bucătăriei asiatice, carnea de vită uscată cu aromă de teriyaki va fi un accesoriu esențial în orice călătorie. Cei cărora le plac experimentele culinare ar trebui să încerce neapărat carnea de vită uscată cu aromă dulce și picantă de la Jack Link. Toate aromele sunt disponibile în pachete de dimensiuni diferite, astfel încât cele mai mici sunt ideale pentru o gustare unică, iar cele mai mari veți fi fericiți să le deschideți în timpul unei ieșiri în oraș cu prietenii. Bucățile de carne de vită tăiate optim cu o aromă unică sunt ceva ce orice iubitor de carne ar trebui să încerce. Dacă încă nu știți de unde să cumpărați Jack Link's Beef Jerky, vă sugerăm că magazinul nostru electronic 8a.ro oferă o selecție mare de arome.