top

Injinji

Injinji este un producător de șosete unice cu vârfuri. Sunt ideale atât pentru pantofii cu cinci degete, cât și pentru pantofii clasici, oferind un confort maxim în timpul activității fizice și al purtării zilnice. Șosetele Injinji sunt apreciate de alergători și de pasionații de activități în aer liber deschiși la soluții noi.
View as Grid List

4 Produse

 1. -14%
  Sosete de alergare Injinji Run LW No-Show Coolmax XtraLife - black
  Sosete de alergare Injinji Run LW No-Show Coolmax XtraLife - black
  cu TVA 63,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 52,90Lei (+21%)
  Prețul recomandat al producătorului 74,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Sosete de alergare Injinji Ultra Run No-Show - onyx
  Sosete de alergare Injinji Ultra Run No-Show - onyx
  cu TVA 74,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 64,90Lei (+16%)
  Prețul recomandat al producătorului 88,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Sosete de alergare Injinji Run No-Show LW Nuwool - charcoal
  Sosete de alergare Injinji Run No-Show LW Nuwool - charcoal
  cu TVA 70,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 59,90Lei (+19%)
  Prețul recomandat al producătorului 83,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Sosete de alergare Injinji Run Midweight No-Show - black/grey
  Sosete de alergare Injinji Run Midweight No-Show - black/grey
  cu TVA 63,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 53,90Lei (+19%)
  Prețul recomandat al producătorului 74,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Brandul Injinji - șosete diferite de orice alte șosete

Brandul californian Injinji este mai mult decât o companie care produce șosete care au ca scop menținerea picioarelor sănătoase și confortabile. Este, în primul rând, un grup de inventatori, inovatori și iubitori de aventură reuniți de pasiune. Produsul emblematic al mărcii americane sunt șosetele de picior. Datorită construcției lor unice, șosetele Injinji oferă picioarelor o libertate maximă de mișcare și un confort ridicat. Cum este posibil acest lucru? În șosetele obișnuite, degetele de la picioare sunt comprimate și se lipesc strâns. Pentru a înrăutăți situația, multe șosete sunt fabricate din fibre care nu absorb bine. Amândoi acești factori pot duce cu ușurință la iritații și disconfort. Soluția s-a dovedit a fi separarea degetelor de la picioare și utilizarea materialelor potrivite. Acest lucru se datorează faptului că modelele Injinji sunt fabricate din fibre sintetice de poliester și lână naturală merino. Ca urmare, umiditatea este îndepărtată instantaneu de picior. În plus, separarea degetelor de la picioare sprijină munca naturală a picioarelor atunci când merg și aleargă, ceea ce se traduce prin întărirea mușchilor și tendoanelor.

Istoria mărcii

Totul a început cu o idee. Și erau șosete fără cusături cu cinci degete pentru a preveni iritațiile. Acestea trebuiau să ofere degete de la picioare un confort și o libertate maximă în orice încălțăminte, dar mai ales în încălțămintea sport, unde condițiile sunt de obicei departe de a fi confortabile. În 1999, planul vag a luat forma mărcii Injinji. A fost fondată de adevărați entuziaști care au decis să schimbe complet abordarea încălțămintei de alergare. Cu toate acestea, abia în 2004 marca a brevetat primele șosete. Modelul sportiv cu vârfuri, cu uscare rapidă, s-a agățat de picior ca o adevărată a doua piele. În următorii patru ani, marca Injinji a crescut atât de mult încât a trebuit să caute un sediu nou, mai mare. A găsit unul în Sorrento Valley, California. În 2013, compania a introdus colecții de șosete complet noi. Rezultatul a fost, printre altele, seria Run & Trail. Implementarea celor mai recente tehnologii de tricotare în procesul de producție și utilizarea revoluționarului CoolMax Xtralife au făcut ca modelele din această serie să devină în scurt timp un punct de referință în ceea ce privește durabilitatea și confortul oferit picioarelor în timpul celor mai intense eforturi.


În zilele noastre, șosetele Injinji sunt o alegere populară pentru alergare, ciclism și multe alte activități în aer liber, precum și pentru antrenament în sala de sport și în timpul treburilor zilnice. Ceea ce puteți fi siguri în orice moment este calitatea superioară a șosetelor. Acest lucru este evidențiat de faptul că, din 2014, Injinji a rămas cel mai bun șosete de la Western States 100-Mile Endurance Run.

Puteți cumpăra produse Injinji în magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de șosete de la vârful picioarelor de la brandul american. Dintre acestea, șosetele potrivite vor fi găsite atât de sportivii care caută să elimine instantaneu umezeala în timpul efortului extrem, cât și de cei care preferă un confort maxim în viața de zi cu zi. Șosetele unice de la Injinji câștigă rapid popularitate în rândul iubitorilor de pantofi cu degete, dar nu numai. Funcționează la fel de bine cu pantofii tradiționali, oferind picioarelor o senzație mult mai relaxată.