top

Încălțăminte trekking joasă bărbați

Pantofii de trekking joși pentru bărbați sunt perfecți pentru partea caldă a anului, când pornești într-o drumeție pe munte și vrei să te bucuri de confortul fiecărui pas pe care îl faci. 8a.ro vă oferă cele mai bune și tehnice modele.
View as Grid List

48 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Pantofi outdoor Montura Yaru GTX - tobacco/powder blue

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Ghete trekking Meindl Ontario GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Ghete trekking Dolomite Diagonal GTX - silver green/sun orange

  Lista de dorințe

 4. -23%
  Ghete barbati adidas TERREX Swift R3 GTX - black/grey/blue

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Ghete barbati adidas TERREX AX4 - wonder steel/grey/orange

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantofi trekking Scarpa Mescalito TRK L GTX - shark/curry

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Pantofi trekking Scarpa Mescalito TRK L GTX - petrol/black

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Ghete barbati Garmont Dragontail G-Dry - octane/red

  Lista de dorințe

 9. -12%
  Pantofi outdoor barbati La Sportiva TX2 Evo - black/yellow

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Pantofi outdoor barbati Montura Yaru Air - dark grey/red

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Pantofi outdoor barbati Montura Yaru Air - gold/black

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Zodiac GTX - shark/orange

  Lista de dorințe

 13. -20%
  Ghete barbati Salewa Mountain Trainer Lite - ombre blue/carrot

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Ghete trekking barbati Montura Yaru GTX - dark grey/red

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Zodiac - lake blue

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Zodiac - tonic

  Lista de dorințe

 17. -20%
  Ghete barbati La Sportiva TX4 - blue/papaya

  Lista de dorințe

View as Grid List

48 Produse

pe pagină
Ștergere

Călăria joasă de trekking pentru bărbați oferă suport tehnic

Acestă categorie de încălțăminte include modele pentru trasee tehnice avansate cu elemente de escaladă, precum și încălțăminte destinată drumețiilor pe trasee mai puțin solicitante. Încălțămintea joasă de trekking pentru bărbați funcționează bine și ca încălțăminte de apropiere, deoarece multe dintre ele dispun de soluții speciale care facilitează abordarea provocărilor de escaladă. Acest tip de încălțăminte se dovedește a fi mult mai confortabil în zilele de vară decât cizmele cu partea superioară înaltă. Glezna este expusă aici, așa că senzația de supraîncălzire este neglijabilă. În ciuda părții superioare mai scurte, încălțămintea joasă de trekking oferă o mare stabilitate în drumeții datorită unui număr de soluții tehnice. Treaba lor este de a poziționa corect piciorul, astfel încât acesta să nu se miște aiurea și fiecare pas să fie cât mai precis posibil. Acest lucru înseamnă că beneficiați de sprijin atât pe o urcare dificilă, cât și pe o coborâre abruptă.

Membrane folosite la pantofii de trekking joși pentru bărbați

Diferitele versiuni ale membranei GORE-TEX® și soluțiile proprii ale mărcilor se dovedesc a fi un sprijin excelent în timpul unei drumeții montane, atunci când vremea este schimbătoare. Rezistența la apă a acestor tehnologii vă oferă un grad ridicat de protecție împotriva udării în cazul în care plouă sau dacă traversați un pârâu de munte puțin adânc. Cizmele joase de trekking pentru bărbați cu GORE-TEX® sau alte membrane au, de asemenea, potențialul de a păstra parțial respirabilitatea naturală a pielii. Acest lucru înseamnă că umezeala va fi îndepărtată eficient. Acest lucru va menține, de asemenea, pielea dumneavoastră confortabil de uscată pentru mai mult timp. Această respirabilitate a membranei GORE-TEX® este utilă și atunci când vă odihniți. Tot ce trebuie să faceți atunci este să vă scoateți pantofii de trekking pentru o vreme și să lăsați membrana să-și facă treaba. Aceasta lasă pantofii să se usuce mult mai repede decât cei care nu o au.

Călăriile joase de trekking pentru bărbați - structură

Pentru partea superioară a pantofilor, producătorii folosesc adesea piele, dar și materiale sintetice. Ambele soluții oferă o respirabilitate optimă care corespunde celei a pielii piciorului. Acest lucru favorizează o evacuare mai rapidă a umidității pentru confortul dumneavoastră maxim. Pantofii de trekking joși pentru bărbați cu partea superioară din piele sau sintetică sunt, de asemenea, suficient de rezistenți. Acest lucru permite modelului dvs. să suporte stresul drumețiilor și să își mențină funcționalitatea pentru încă multe sezoane. Producătorii folosesc, de asemenea, o ranforsare în jurul tălpii și la vârf pentru a proteja pantofii de trekking de deteriorări ușoare. În acest fel, dacă vă agățați accidental pantoful de o rădăcină sau de o piatră pe traseu, nu veți provoca prea multe daune. Pentru a îmbunătăți ventilația în interiorul pantofilor, producătorii aplică, de asemenea, panouri speciale din plasă pe partea superioară. Acest lucru vă oferă o circulație confortabilă a aerului în jurul picioarelor, ceea ce va reduce riscul de supraîncălzire. De asemenea, pantofii de trekking joși încorporează frecvent un sistem de laț care are o senzație de cățărare. Acesta ajunge aproape până la vârful degetului de la picior și vă permite să legați partea superioară cu precizie.

Călcâi de trekking joase pentru bărbați cu acest design mai avansat sunt susținute de un cadru intern sau extern. Scopul său este de a imita mișcările naturale ale articulației gleznei, astfel încât nimic nu vă împiedică în timp ce faceți drumeții. În același timp, această soluție oferă un nivel ridicat de stabilitate pentru picior, ceea ce reduce riscul de răniri accidentale și face drumețiile mai ușoare.

Amortizarea este o caracteristică importantă a pantofilor de trekking joși pentru bărbați

Călătoria pe un traseu montan plin de pietre, dar și pe teren consolidat, necesită absorbție de șocuri. Acest lucru este adesea realizat cu spumă EVA în talpa intermediară sau alte soluții similare. Aceasta este susținută și de o talpă cu profil personalizat, astfel încât să aveți parte de amortizarea necesară la fiecare pas pe care îl faceți. Acest lucru înseamnă că pantofii de trekking cu talpă joasă ușurează presiunea asupra picioarelor și articulațiilor, reducând astfel oboseala. Acest lucru vă va ajuta să parcurgeți cu câțiva kilometri mai mulți decât ați face-o cu soluții mai puțin avansate.

Călăriile joase de trekking pentru bărbați sunt prevăzute cu tălpi moderne

Cele mai apreciate mărci de talpă includ Vibram® și Michelin®, care și-au câștigat reputația pentru proprietățile lor excelente de tracțiune. Cauciucul folosit la fabricarea lor face ca acești pantofi de trekking cu talpă joasă să fie foarte aderenți, ceea ce reduce riscul de alunecare. În acest fel, veți parcurge traseele mai sigur - chiar și pe cele mai dificile. Banda de rulare a acestor tălpi are adesea capacitatea de a se autocurăța, astfel încât pietrele mici și noroiul vor cădea rapid de pe ele. Acest lucru îmbunătățește rularea piciorului și eficiența drumețiilor.