top

Încălțăminte trekking joasă femei

Pantofii de trekking cu talpă joasă pentru femei sunt o piesă de bază în drumețiile montane, indiferent de nivelul tău de experiență. Fără această structură, nu există nicio modalitate de a-ți urma în mod eficient pasiunea pentru munte.
View as Grid List

39 Produse

pe pagină
 1. -17%
  Ghete trekking femei Meindl Ontario Lady GTX - grey/azure

  Lista de dorințe

 2. -21%
  Pantofi trekking femei adidas TERREX Swift R3 - grey/mint/grey

  Lista de dorințe

 3. -18%
  Pantofi trekking femei adidas TERREX AX4 - coral/white/orange

  Lista de dorințe

 4. -36%
  Ghete trekking femei adidas TERREX AX4 - maggre/dshgry/acired

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Pantofi femei La Sportiva TX4 - green banana/lagoon

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Ghete trekking femei Salewa Alp Trainer 2 GTX - black/onyx

  Lista de dorințe

 7. -29%
  Pantofi femei Garmont Dragontail - grey/pink

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Ghete trekking femei Salewa Alp Trainer 2 - oatmeal/black

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Ghete trekking femei La Sportiva TX Hike Gtx - topaz/carbon

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Pantofi femei La Sportiva TX2 Evo Leather - carbon/red plum

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Pantofi femei La Sportiva TX2 Evo - topaz/red plum

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Pantofi femei Montura Yaru Air - ice blue/black

  Lista de dorințe

 13. -30%
  Pantofi femei Montura Yaru GTX - black/sugar rose

  Lista de dorințe

 14. -20%
  Ghete trekking femei La Sportiva TX5 Low GTX - clay/hibiscus

  Lista de dorințe

 15. -20%
  Pantofi femei La Sportiva TX4 - carbon/aqua

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Pantofi femei Scarpa Zodiac - icefall
  Pantofi femei Scarpa Zodiac - icefall
  922,32 Lei 1.024,80 Lei

  Lista de dorințe

View as Grid List

39 Produse

pe pagină
Ștergere

Călăriile de trekking low-top pentru femei pentru drumeții montane

Acest tip de încălțăminte de munte este conceput pentru femeile care fac drumeții în sezoanele mai calde, ceea ce rezultă din glezna expusă. Acest lucru vă oferă o mai bună ventilație a aerului din jurul pielii, ceea ce contribuie la o drumeție mai confortabilă. Pantofii de trekking cu talpă joasă pentru femei vor fi, prin urmare, perfecți pentru drumeții lungi cu rucsacul în spate, pentru drumeții mai ușoare, pentru o zi de urcare pe un vârf, precum și pentru apropieri de pereții de escaladă. Magazinul nostru oferă atât modele avansate din punct de vedere tehnic, cât și modele destinate utilizatorilor mai puțin orientați spre performanță. Pantofii de trekking low-top de la mărci precum Salewa, Zamberlan, Hanwag, Salomon și Columbia sunt tot ce ai nevoie pentru drumeția ta montană. Există, de asemenea, călăriile de trekking moderne cu o tăietură mai înaltă a feței

Călăușii de trekking cu talpă joasă pentru femei oferă rezistență la apă și respirabilitate

După cum știm cu toții, vremea la munte este orice, dar nu previzibilă, așa că trebuie să fiți pregătiți pentru schimbările acesteia. Pentru asta, alegerea unui model precum pantofii de trekking low-top pentru femei cu membrană se va dovedi a fi optimă. Asta pentru că această tehnologie te protejează să nu te uzi complet dacă plouă sau dacă traversezi un pârâu de mică adâncime. Mărcile au propriile soluții cu membrană, dar o folosesc și pe cea mai apreciată, membrana GORE-TEX®. Aceasta este complet impermeabilă, așa că beneficiați de un suport tehnic de nivel înalt. În acest fel, veți putea ieși pe traseu chiar dacă vremea nu este favorabilă. În plus, membrana GORE-TEX® este, de asemenea, respirabilă, astfel încât excesul de umiditate se va evapora. Pantofii de trekking low-top de damă cu vârfuri joase care dispun de această soluție vor reduce riscul de supraîncălzire, iar interiorul lor va rămâne confortabil de uscat pentru o perioadă mai lungă de timp. Producătorii plasează adesea panouri de ventilație suplimentare pe partea superioară. Funcția lor este de a face să circule aerul în jurul picioarelor, făcând drumețiile mai plăcute.

Structura pantofilor de trekking low-top pentru femei

Suportul acestor modele este de obicei din piele sau material sintetic. Ambele soluții se laudă cu o respirabilitate optimă. Aceasta susține membranele precum GORE-TEX® și îmbunătățește confortul termic. În plus, cizmele de trekking cu talpă joasă pentru femei fabricate din aceste materiale sunt suficient de durabile, astfel încât pantofii tăi să reziste condițiilor montane. În acest fel, efortul provocat de drumeții nu va provoca deteriorarea părții superioare, asigurând funcționalitatea pantofilor pentru multe sezoane de acum încolo. Un panou de cauciuc este adesea atașat de-a lungul părții laterale a pantofilor pentru a proteja și mai mult marginea de deteriorare. Pantofii de trekking cu talpă joasă au, de asemenea, adesea soluții speciale de stabilizare. Le veți găsi în partea superioară, iar scopul lor este de a menține articulația gleznei complet liberă, în timp ce prind foarte bine călcâiul. În plus, în interiorul încălțămintei veți găsi o talpă care sporește senzația de confort, favorizând în același timp rostogolirea naturală a piciorului.

Căptușeală și talpă în pantofii de trekking low-top pentru femei

Cele mai bune și mai recente evoluții sunt folosite ca amortizare în acest tip de încălțăminte. În mod frecvent, este vorba de spumă EVA susținută de o serie de tehnologii brevetate de mărcile de încălțăminte. Ca urmare, pantofii de trekking cu talpă joasă pentru femei absorb șocurile cauzate de o drumeție montană pe un traseu stâncos. Acest lucru împiedică o forță prea mare să acționeze asupra picioarelor și articulațiilor, ceea ce favorizează o drumeție mai eficientă. În același timp, această soluție face ca fiecare pas pe care îl faceți să fie săltăreț. Talpa pantofilor de trekking cu talpă joasă oferă întotdeauna o aderență excelentă pe terenuri dificile, remarcându-se prin ușurința mare și banda de rulare extrem de rafinată. Acest lucru vă oferă precizie a fiecărui pas pe care îl faceți și vă permite să ajungeți eficient la destinație. Printre mărcile de top care dezvoltă talpa se numără Vibram® și Michelin®, dar veți găsi și soluții proprii ale producătorilor în mulți pantofi de trekking.