top

Încălțăminte trail HOKA

HOKA trail running asigură un design inovator care oferă un confort ridicat la alergare. O alegere excelentă pentru traseele off-road, atât pentru antrenament, cât și pentru competiții. Descoperă pantofii Hoka pentru alergare montană!
View as Grid List

56 Produse

 1. -13%
  Pantofi trail Hoka Zinal 2 - black/ceramic

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Pantofi trail Hoka Torrent 3 - black/diva blue

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantofi trail Hoka Tecton X 2 - black/flame

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Pantofi trail Hoka Tecton X 2 - cherrie jubilee/flame

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

56 Produse

Ștergere

HOKA pantofi de trail running - confort maxim

Dacă sunteți în căutarea unor pantofi care să vă ofere un confort maxim în timpul alergării, pantofii de trail running HOKA vor fi alegerea perfectă. Acest nou brand francez, intrat pe piață abia în 2013, are deja în portofoliu mai multe modele de pantofi emblematici. HOKA și-a dorit să spargă status quo-ul și să creeze pantofi de trail running care să fie nu doar eficienți, aderenți și rezistenți, ci mai ales confortabili! Prin urmare, pantofii de trail HOKA nu seamănă cu modelele de la alte mărci. O cantitate mare de spumă în talpa intermediară este concepută pentru a amortiza fiecare pas pe traseu. Structura avansată a spumei permite, de asemenea, o returnare excelentă a energiei. Drept urmare, pantofii HOKA se vor dovedi nu doar la antrenament, ci și în timpul competițiilor!

Design modern

Încălțămintea bine adaptată pentru alergarea pe traseu este o necesitate. În timpul activității, trebuie să vă bazați pe un suport adecvat și pe un confort care să vă permită să cuceriți următorii kilometri. Pantofii de trail HOKA oferă nu numai o amortizare excelentă! Designul lor avansat vă protejează împotriva rănilor și a efectelor schimbărilor bruște de vreme. Dacă nu vrei să renunți la alergarea pe ploaie, orientează-te către modelele echipate cu membrană GORE-TEX®. Nu numai că veți fi protejat împotriva îmbibării, dar vă veți bucura și de o respirabilitate confortabilă a pantofilor dvs.. Cel mai important lucru la pantofii de trail running este tracțiunea optimă! De aceea, pantofii de traseu {2>HOKA sunt dotați cu tălpi care folosesc compuși de cauciuc Vibram®. Datorită acestora, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește aderența și durabilitatea pantofilor de trail running HOKA. De asemenea, este posibil să doriți să vă uitați mai atent la profilul tălpii. Crampoanele mai proeminente vor fi perfecte pentru terenul umed, în timp ce talpa plată și super moale va asigura "aderența" atunci când alergi pe pietre!

HOKA trail shoes la 8a.ro!

În oferta magazinului online 8a.ro veți găsi atât modele de bărbați, cât și modele de femei de pantofi de trail HOKA! Cu acești pantofi de marcă franceză, ajungi la un confort maxim! Acesta merge mână în mână cu o tracțiune excelentă și o calitate ridicată a manoperei. Drept urmare, pantofii de trail HOKA se vor dovedi atât în timpul antrenamentelor mai puțin solicitante, cât și în timpul competițiilor. Dacă sunteți în căutarea unei încălțăminte pentru a cuceri trasee lungi fără a vă solicita excesiv articulațiile, există o singură alegere!