top

Încălțăminte pentru via ferrata

Pantofii Via Ferrata sunt modelele care prezintă o talpă cu aderență mare. Construcția lor garantează confortul atunci când se parcurg diferite tipuri de poteci.
View as Grid List

163 Produse

 1. -4%
  Pantofi outdoor La Sportiva TX5 Low GTX - savana/tiger

  Lista de dorințe

 2. -24%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe GTX RR - violet/yellow

  Lista de dorințe

 3. -21%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe RR - pink/orange

  Lista de dorințe

 4. -21%
  Pantofi outdoor Zamberlan Salathe RR - blue

  Lista de dorințe

 5. -21%
  Pantofi femei Zamberlan Salathe RR - red/pale blue

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Pantofi outdoor barbati Zamberlan Salathe RR - yellow

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Incaltaminte via ferrata Zamberlan Salathe RR - taupe

  Lista de dorințe

 8. -21%
  Pantofi outdoor Montura Yaru GTX - tobacco/powder blue

  Lista de dorințe

 9. -22%
  Pantofi outdoor Scarpa Mescalito - ocean/gray

  Lista de dorințe

 10. -22%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito - conifer/gray

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Pantofi outdoor Scarpa Crux GTX - petrol/mustard

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Pantofi femei Scarpa Crux GTX - ombre blue/cherry

  Lista de dorințe

 13. -14%
  Pantofi femei La Sportiva TX4 GTX - lagoon/cherry tomato

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Pantofi femei AKU Rock DFS GTX - jade

  Lista de dorințe

 15. -18%
  Pantofi outdoor barbati AKU Rock DFS - green

  Lista de dorințe

 16. -24%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito GTX - aloe/aloe

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Gecko - taupe/mango

  Lista de dorințe

 18. -15%
  Pantofi femei Salewa Wildfire 2 GTX - black/black

  Lista de dorințe

 19. -25%
  Pantofi femei Salewa Wildfire 2 GTX - oatmeal/black

  Lista de dorințe

 20. -15%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito - ceramic/gray

  Lista de dorințe

 21. -24%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito GTX - midgray/aqua

  Lista de dorințe

 22. -12%
  Pantofi femei Scarpa Crux - shark/blue radiance/gray

  Lista de dorințe

 23. -12%
  Pantofi outdoor barbati Scarpa Crux - shark/tonic/gray

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

163 Produse

Ștergere

Călăriile Via Ferrata - talpa potrivită este cea mai importantă

Când alegeți pantofii Via Ferrata, acordați o atenție deosebită tălpii exterioare. Este important ca aceasta să ofere proprietățile de amortizare și tracțiune potrivite pe terenuri variate. Atunci când plănuiți să parcurgeți traseul Via Ferrata, nu trebuie să luați în considerare doar mersul pe un teren stâncos expus frecvent, care duce prin crestele munților. De asemenea, trebuie să luați în considerare și urcarea pe calea care începe, de obicei, în părțile mai înalte ale munților. Din acest motiv, ar trebui să alegeți o talpă exterioară cu rigiditate adecvată și tracțiune ridicată. Gradul de rigiditate este o chestiune personală, deoarece fiecare utilizator va căuta o talpă exterioară ușor diferită. Frecvent, tălpile exterioare ale pantofilor Via Ferrata vor fi, de asemenea, caracterizate de o zonă plată în față. Acest lucru vă permite să vă descurcați eficient prin fragmentul de tip cățărare. Aceasta este o referire la pantofii de cățărare cu cauciuc plat. Acest lucru vă va permite să evitați problemele tehnice atunci când întâlniți un segment vertical al unei stânci.

Scufițe Via Ferrata - construcție

Călcâiul Via Ferrata înseamnă și o construcție specifică care reprezintă un bun compromis între pantofii de trekking și cei de cățărare. Magazinul 8a.ro oferă atât modele low-top, cât și modele ușor peste gleznă. Acestea din urmă ar fi o alegere perfectă pentru cei preocupați de stabilitatea gleznei. Putem oferi unor astfel de utilizatori toate modelele cu termenul "Mid" în denumire. Traseele de Via Ferrata trec adesea prin zone cu expunere directă la soare, astfel încât poate fi împovărător să mergi cu încălțăminte obișnuită de exterior pe tot parcursul anului. Așadar, mai bine luați în considerare pantofii cu talpă joasă și modelele realizate din materiale care asigură ventilația necesară. Vara este cel mai popular sezon pentru călătoriile pe Via Ferrata, care în Italia, o țară cunoscută pentru acest tip de atracție, poate fi extrem de cald. Având în vedere construcția, s-ar putea să se adauge câteva cuvinte și despre tipul de șiret. Pantofii Via Ferrata sunt de cele mai multe ori cu șireturi doar în față. Dantelajul este relativ dens și precis pentru a menține pantoful strâns și bine lipit de picior. Acest lucru este deosebit de important atunci când urmărești terenuri mai dificile, unde precizia contează la fiecare pas.

Călăriile Via Ferrata - mai trebuie să iau ceva pentru calea de fier?

Călăria Via Ferrata este doar o piesă de echipament care poate fi utilă pentru acest tip de activitate. Este esențial să alegeți pantofii potriviți, care să vă asigure suportul potrivit în orice teren. Aceștia ar trebui să își facă treaba atât în timpul provocării Via Ferrata, cât și în fragmente ulterioare ale traseului. De asemenea, este nevoie de un nivel corect de confort, astfel încât să vă puteți concentra pe deplin asupra pașilor pe care îi faceți și asupra prinderii carabinelor de lunetă la șina de oțel. Pe lângă încălțăminte, ar trebui să luați și setul Via Ferrata care include luntrea cu absorbant, hamul și o cască. Atunci când împachetați pentru Via Ferrata, nu uitați de hidratarea corespunzătoare. Deseori se duce prin creastă sau în zonele în care este greu de găsit orice sursă de apă. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face, este să vă luați un rucsac cu un sistem de pungi de apă sau un balon cu vid, dacă nu puteți trăi fără un ceai fierbinte. Și nu uitați o jachetă cu membrană pentru a vă proteja de ploaie atunci când condițiile meteo se schimbă brusc.