top

Încălțăminte pentru colțari cu prindere automată bărbați

Pantofii bărbătești pentru crampoane automate sunt pentru expediții pe cele mai înalte vârfuri din lume. Oferta 8a.ro vă pune la dispoziție încălțăminte pentru munți de la 1000 m deasupra nivelului mării până la 8848 m deasupra nivelului mării - Salewa, Montura, Zamberlan, La Sportiva.
View as Grid List

20 Produse

 1. -9%
  Bocanci alpinism La Sportiva G-Tech - black/yellow

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Bocanci alpinism Scarpa Mont Blanc Pro GTX - tonic

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan Everest Evo RR PU - black/orange

  Lista de dorințe

 4. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan 6000 Karka EVO RR PU - black/orange

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Bocanci alpinism Arcteryx Acrux AR - black/black

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Bocanci alpinism Salewa Ortles Couloir - black/black

  Lista de dorințe

 7. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan Expert Pro GTX RR - graphite

  Lista de dorințe

 8. -26%
  Bocanci alpinism Scarpa Phantom Tech - black/bright orange

  Lista de dorințe

 9. -15%
  Bocanci alpinism AKU Hayatsuki GTX - blue/orange

  Lista de dorințe

 10. -22%
  Bocanci alpinism La Sportiva G5 Evo - black/yellow

  Lista de dorințe

 11. -19%
  Bocanci alpinism La Sportiva G2 Evo - black/yellow

  Lista de dorințe

 12. -30%
  Bocanci alpinism Zamberlan Eiger Lite GTX RR Boa - black/orange

  Lista de dorințe

 13. -26%
  Bocanci alpinism Scarpa Mont Blanc GTX - lake blue

  Lista de dorințe

 14. -13%
  Bocanci alpinism La Sportiva Nepal Cube GTX - yellow

  Lista de dorințe

 15. -18%
  Ghete drumetie La Sportiva Nepal Evo GTX - yellow

  Lista de dorințe

 16. -22%
  Ghete barbati La Sportiva Karakorum Evo GTX - anthracite/red

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Bocanci alpinism Zamberlan Expert Pro GTX RR - acid green

  Lista de dorințe

 18. -40%
  Ghete barbati Zamberlan 6000 Karka EVO RR - black/orange

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

20 Produse

Ștergere

Călării bărbătești pentru crampoane automate - la ce servesc crampoanele?

Crampoanele automate sunt unele dintre cele mai avansate, așa că veți face față unor provocări extreme cu ele. Cu această soluție puteți urca pe gheață, pe pereți înalți de munte și pe ghețari. Pantofii pentru crampoane automate sunt aleși pentru excursii în Alpi, Anzi, Caucaz și în cei mai înalți munți - Himalaya. Luând crampoanele cu dvs. vă permite să faceți pași foarte preciși în medii nefavorabile și să încastrați în siguranță pantoful în stâncă sau gheață. Pantele abrupte, râpele, creasta, zăpada și gheața sunt condițiile în care își arată întregul potențial. Pantofii pentru crampoane automate oferă cea mai rapidă fixare a crampoanelor dintre toate versiunile de fixare disponibile. Pantofii adaptați la acestea trebuie să fie dotați cu panouri speciale atât în partea din față, cât și în partea din spate a pantofului. Întreaga structură trebuie să mențină o rigiditate ridicată, astfel încât, după ce se pun crampoanele, întregul set să ofere o precizie maximă în timpul deplasării pe gheață.

Călărie bărbătească pentru crampoane automate - membrană

Mediul nefavorabil al muntelui înalt necesită utilizarea unui suport tehnic. Prin urmare, pantofii pentru bărbați pentru crampoane automate au adesea o membrană, cel mai adesea GORE-TEX®. Rezistența sa maximă la apă vă va proteja de răcirea cauzată de udarea în contact cu zăpada. Fără această soluție, vadul de-a lungul unui traseu montan acoperit nu este cea mai bună idee, deoarece un elicopter va trebui să ne ia de pe traseu. Pantofii pentru crampoane automate sunt cel mai adesea echipați cu membrana GORE-TEX® Performance Comfort, care se va comporta bine în condiții medii și extreme. Cu toate acestea, pantofii de munte pentru cele mai înalte vârfuri includ și GORE-TEX® Insulated Comfort. Acesta are un strat suplimentar de izolație pentru a izola picioarele. Acest lucru înseamnă că veți evita răcirea din cauza condițiilor de pe traseu. Fiecare dintre membranele GORE-TEX® asigură, de asemenea, o respirabilitate eficientă. Drept urmare, pantofii pentru crampoane automate vor oferi, de asemenea, o protecție adecvată împotriva supraîncălzirii.

Călărie bărbătească pentru crampoane automate - durabilitate

Mergând de-a lungul unui traseu tehnic dificil și cățărându-se pe gheață și stânci, a fost nevoie de o durabilitate ridicată a construcției pantofilor. Din acest motiv, designerii creează pantofi pentru crampoane automate din materiale avansate. Acestea sunt, de obicei, țesături din poliamidă, cum ar fi nailon sau Cordura®, care sunt foarte durabile. Datorită acestui fapt, partea superioară nu se va deteriora ușor și va rezista la tensiunile care apar în timpul cățărării și drumeției. Acest lucru înseamnă că pantofii pentru crampoane automate vor rezista oricărei expediții și vor rămâne funcționali pentru sezoanele următoare.

Călărie bărbătească pentru crampoane automate - o gamă largă la 8a.ro

Oferta noastră include pantofi pentru bărbați crampoane automate de la producători de top. Acestea vă vor permite să atingeți noi vârfuri și să puneți în aplicare planuri montane ambițioase în condiții nefavorabile. Pantofii adaptați la crampoane automate sunt o completare indispensabilă a echipamentului dvs. în orice expediție alpină, precum și atunci când vă confruntați cu drumuri mai dificile în munții inferiori. Cei mai avansați pantofi alpini sunt crampoanele automate. Pantofii pentru crampoane automate sunt concepuți pentru a ajunge pe cele mai înalte vârfuri din lume. Construcțiile avansate permit o deplasare precisă în terenul montan dificil.