top

Încălțăminte de escaladă Five Ten

Pantofii de alpinism Five Ten sunt o legendă printre alpiniștii din întreaga lume. Acest brand a introdus cauciucul 5.10 Stealth în anii 1980, datorită căruia pantofii au căpătat o tracțiune necunoscută până atunci.
View as Grid List

7 Produse

pe pagină
View as Grid List

7 Produse

Ștergere

Călcâi de alpinism marca 5.10 sunt încă la vârf la nivel mondial. O alegere populară a cățărătorilor de top, aceștia sunt perfecți pentru cele mai dificile trasee de cățărare din lume, oferind precizie și aderență de neegalat chiar și pe cele mai fine trepte. Acest lucru nu înseamnă, totuși, că începătorii nu pot beneficia de proprietățile excelente pe care le oferă pantofii de cățărare Five Ten. O serie de modele concepute pentru persoanele cu mai puțină experiență în acest sport, vă permite să vă începeți aventura cu stâncile în cel mai bun stil. În istoria bogată a acestui brand au existat multe modele revoluționare; produse cu mici modificări până în prezent. Pantofii de cățărare Five Ten Anasazi, care în multe versiuni satisfac nevoile cățărătorilor din întreaga lume, sunt un bun exemplu.

Cățările de cățărare 5.10 și cauciucul Stealth - o revoluție

Marca Five Ten este responsabilă pentru introducerea de soluții revoluționare în lumea alpinismului. Invenția cauciucului Stealth Rubber a fost o descoperire absolută. Acesta este un amestec special dezvoltat special pentru pantofii de cățărare și de abordare. Datorită proprietăților sale unice, pantofii de cățărare Five Ten se "lipeau" practic de stâncă. Introducerea sa pe piață în anii '80, a revoluționat abordarea cățărării și a oferit cățărătorilor o gamă complet nouă de posibilități. Era încălțămintei moderne de cățărare a permis depășirea altor bariere și depășirea unor trasee din ce în ce mai dificile.

Oferta 8a.ro nu ar fi completă fără unul dintre cei mai cunoscuți producători de încălțăminte de alpinism. Oferim încălțămintea de cățărare Five Ten atât pentru utilizatorii mai experimentați, cât și pentru sportivi și pentru cei care încep experiența rock.

Vezi de asemenea bărbați și femei pantofi de cățărat de la alți producători.