top

Espadrile de escaladă cu șireturi

Espadrile de escaladă cu șireturi sunt modelele concepute pentru cei care apreciază o potrivire perfectă. Șireturile perfecte din vârful degetelor vă vor permite să simțiți cu adevărat stânca!
View as Grid List

37 Produse

 1. -13%
  Espadrile escalada Scarpa Generator Mid - orange rust

  Lista de dorințe

 2. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Vapor S - smoke/yellow

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Espadrile escalada Ocun Striker LU - rose mesa

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Espadrile escalada Ocun Pearl 20th Anniversary - white

  Lista de dorințe

 5. -20%
  Espadrile escalada Evolv Defy Lace - fog gray/banana

  Lista de dorințe

 6. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Mago - black

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Espadrile escalada barbati Ocun Jett Crack - grey/red

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Espadrile escalada barbati La Sportiva Mythos - terra

  Lista de dorințe

 9. -27%
  Espadrile escalada Evolv The General - tan/army green

  Lista de dorințe

 10. -13%
  Espadrile escalada La Sportiva TC Pro - olive

  Lista de dorințe

 11. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Chimera - black/white/azure

  Lista de dorințe

 12. -18%
  Espadrile escalada La Sportiva Testarossa - red/black

  Lista de dorințe

 13. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Instinct - black/orange

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Espadrile escalada Ocun Jett LU - grey/orange

  Lista de dorințe

 15. -28%
  Espadrile escalada Ocun Strike LU - blue

  Lista de dorințe

 16. -11%
  Espadrile escalada La Sportiva Miura - lime

  Lista de dorințe

 17. -30%
  Espadrile escalada femei La Sportiva Kataki - mint/coral

  Lista de dorințe

 18. -21%
  Espadrile escalada La Sportiva Kataki - ocean/sulphur

  Lista de dorințe

 19. -11%
  Espadrile escalada La Sportiva Genius - red/yellow

  Lista de dorințe

 20. -8%
  Espadrile escalada Ocun Diamond - yellow/grey

  Lista de dorințe

 21. -25%
  Espadrile escalada Ocun Pearl Lace Up - white/red

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

37 Produse

Ștergere

Espadrile de escaladă cu șireturi sunt concepute pentru cei care pun mai mult preț pe ținuta încălțămintei decât pe timpul petrecut pentru a le pune și a le scoate. Acest lucru este posibil datorită unui sistem de laț adecvat, care ajunge adânc în degetele de la picioare și strânge spațiul liber din partea superioară pe toată lungimea sa. Sistemul clasic de lacing vă permite să vă potriviți pantofii precis și strâns, chiar și după o anumită perioadă de timp, când aceștia devin ceva mai încăpățânați. Întinderea pantofilor de cățărare nu este nimic special, este o chestiune care ține de aproape fiecare model. Pantofii pot deveni mai mari până la nivelul de 0,5-1,5 dimensiuni. Totul depinde de modul în care folosiți pantofii și de materialul din care sunt confecționați. De obicei, pantofii confecționați din piele naturală se măresc, spre deosebire de cei care prezintă fibre sintetice. Așadar, atunci când alegeți pantofi de alpinism cu șireturi, aveți posibilitatea de a vă potrivi mai bine pantofii, chiar dacă aceștia au devenit mai mari.

Călțăminte cu velcro sau cu șireturi?

Călcâi de alpinism cu șireturi versus încălțăminte cu velcro Care sunt avantajele și dezavantajele acestor două tipuri de sisteme de fixare? Espadrile de escaladă cu șireturi oferă opțiuni de potrivire semnificativ mai bune dacă pantofii dvs. s-au mărit în ceea ce privește volumul și lungimea în timpul utilizării pe termen lung. Dacă este necesar, acestea pot fi strânse un pic mai mult, astfel încât să se obțină efectul dorit. În primul rând, puteți pune și scoate rapid pantofii cu velcro atunci când ajungeți la destinație. Acest lucru îi face să fie alegerea populară a cățărătorilor obișnuiți de bolovani. De asemenea, sunt foarte buni pentru stânci, atunci când trebuie să deveniți brusc belayer și nu cățărător.

Călcâi de alpinism cu șireturi - tipuri și aplicații.

Modelurile de pantofi de alpinism cu șireturi includ atât modelele concepute pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați. Diferiți producători oferă pantofi lace-up cu asimetrie ușoară, precum și asimetrie extremă pentru cățărătorii experimentați. Astfel de soluții sunt apreciate atât de utilizatorii experimentați, cât și de cei neexperimentați. Începătorii vor fi bucuroși că pantofii lor au devenit puțin mai mari după un sezon de cățărare. În timp ce utilizatorii experimentați, care apreciază precizia pașilor, vor aprecia sistemul de lacing. Producătorii aleg adesea să introducă același model în versiunea cu velcro și cu șireturi, deoarece aceasta este o chestiune personală. Sistemul de lacing în sine, chiar dacă poate părea puțin ... "durere în fund", este apreciat de unii alpiniști ca un moment în care se pot concentra. O lațare precisă și fără grabă este momentul în care îți vine o liniște în cap și o concentrare deplină îți permite să abordezi cu succes o problemă de o viață. Cu toate acestea, pentru ca această activitate să nu fie atât de lungă, obositoare și enervantă, perforația obișnuită de pe partea superioară a fost înlocuită acum, la multe modele, cu o opțiune asemănătoare unui tunel pentru șireturi. Acestea formează un fel de șine de ghidare și un sistem de șireturi rapide.

Espadrile de escaladă cu șireturi la magazinul 8a.ro

Magazinul nostru oferă modele de pantofi de alpinism cu șiret de la mărci de top: Scarpa, La Sportiva sau Ocun prezintă practic o selecție completă de producători de top. Chiar dacă majoritatea modelelor sunt modelele mai avansate, cu asimetrie mai mare, începătorii vor găsi aici și ei ceva pentru ei. Indiferent de profilul și curbura tălpii exterioare pe care le alegeți, aici veți găsi pantofi de cățărare cu șiret pentru voi înșivă.