top

Huma

Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Huma - hrană unică pentru alergători și alți sportivi

Toți sportivii experimentați știu foarte bine că, în timpul exercițiilor fizice prelungite, unul dintre cele mai importante elemente este alimentația adecvată. Reconstituirea energiei pierdute este deosebit de importantă în alergarea pe distanțe lungi, dar și în orice alt sport de anduranță, atunci când efortul durează câteva ore, o duzină sau chiar câteva zeci de ore. Huma este un brand care oferă hrană special adaptată pentru astfel de condiții. Gelurile energetice naturale îndeplinesc mai multe condiții necesare pentru a obține performanțe bune la competițiile și antrenamentele de lungă durată. În primul rând, acestea furnizează multă energie într-un volum mic, astfel încât chiar și un pachet mic de gel energetic va furniza multă energie. În al doilea rând, consumul lor în timpul unei curse este foarte ușor. Pliculețele sunt pregătite pentru a fi deschise rapid în deplasare, iar gelul în sine are consistența potrivită. În al treilea rând, compoziția gelurilor Huma este preparată în așa fel încât să nu provoace probleme de stomac. Formula ușor de digerat, cu o formulă specială, este absorbită rapid și este extrem de delicată.

Istoria mărcii

Marca Huma a fost înființată în 2012. A fost fondată de doi tineri absolvenți - Ian și Kevin. Însăși ideea de a crea geluri energetice naturale a apărut în 2009, în timpul războiului din Irak. Acolo, un tânăr locotenent Ian a citit cartea "Born Runners" în timpul liber. Acesta descrie un trib indian Tarahumara care trăiește într-o zonă din Mexic. Membrii săi erau cunoscuți pentru faptul că parcurgeau distanțe foarte lungi alergând. În timpul acestui efort intens, semințele de chia au constituit baza dietei lor. Trebuie să fi fost ceva în această mâncare misterioasă. Din moment ce a funcționat în căldura din Mexic, ar trebui să funcționeze și în Irak. Ian a decis să dea o șansă semințelor de chia. Acestea s-au dovedit a fi o sursă excelentă de energie în timpul exercițiilor fizice intense. Aceste experiențe au dus încet-încet la brandul Huma, numit după un trib indian misterios.

Care sunt caracteristicile distinctive ale produselor marca Huma?

Gelurile energetice marca Huma oferă o mulțime de glicogen Aceasta este o sursă naturală de energie care este consumată foarte repede de mușchi în timpul exercițiilor fizice. În timpul unei activități fizice prelungite, nivelurile de glicogen trebuie să fie în mod constant refăcute pentru a menține performanța maximă. Huma geluri pe bază de semințe de chia sunt o sursă excelentă de glicogen, care este rapid absorbit de organism. Este important de menționat faptul că este eliberată din semințe treptat, ceea ce ajută la evitarea efectului de creștere rapidă a energiei, dar de scădere rapidă imediat după aceea. După consumarea Huma gel, energia este eliberată pe o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru este optim în timpul exercițiilor fizice prelungite. Toate aromele se bazează pe ingrediente 100% naturale și sănătoase. În ele apar sarea, acidul citric, zahărul din trestie, fructele și, bineînțeles, apa. De-a lungul anilor pe piață, proporțiile tuturor ingredientelor au fost rafinate aproape până la perfecțiune. Este important faptul că compoziția este aleasă astfel încât gelurile să fie ușor de digerat, ceea ce este deosebit de important în timpul exercițiilor fizice intense.

Geluri energizante naturale Huma - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de arome

În magazinul nostru vă oferim o selecție largă de geluri energetice de marcă americană. Aromele variate vor permite fiecăruia să aleagă setul optim, indiferent de distanța pe care o parcurge. Gelurile Huma sunt cele mai populare în rândul iubitorilor de alergare pe distanțe extreme, dar au succes și în alte discipline, cum ar fi triatlonul, ciclismul, alpinismul sau chiar ca o masă de urgență în timpul unei zile aglomerate la serviciu. Datorită ingredientelor naturale, le putem lua fără teamă ori de câte ori simțim o scădere de energie. Produsele Huma sunt unul dintre cele mai populare geluri energetice, de care mii de sportivi din întreaga lume sunt deja convinși!