top

Hario

Hario este un producător apreciat de accesorii pentru prepararea cafelei, care a câștigat recunoaștere la nivel mondial. Designul său unic, inovația și calitatea superioară fac din marcă un sinonim al cafelei excelente.
View as Grid List

5 Produse

 1. -15%
  Picurător de cafea Hario Zebrang V60-01 Flat - black
  Picurător de cafea Hario Zebrang V60-01 Flat - black
  cu TVA 112,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 99,90Lei (+14%)
  Prețul recomandat al producătorului 133,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Recipient Hario Zebrang Coffee Canister
  Recipient Hario Zebrang Coffee Canister
  cu TVA 142,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 124,90Lei (+15%)
  Prețul recomandat al producătorului 168,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Filtre de cafea Hario Zebrang V60-01 - 50 szt - white
  Filtre de cafea Hario Zebrang V60-01 - 50 szt - white
  cu TVA 22,40Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 15,40Lei (+46%)
  Prețul recomandat al producătorului 24,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Cana termica Hario Zebrang Insulated Mug
  Cana termica Hario Zebrang Insulated Mug
  cu TVA 219,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 204,90Lei (+8%)
  Prețul recomandat al producătorului 257,90Lei (-14%)

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Set Hario Basic Set Outdoor
  Set Hario Basic Set Outdoor
  cu TVA 849,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 729,90Lei (+17%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.003,90Lei (-15%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Hario și istoria și pasiunea pentru cafea

Marcă Hario are o istorie bogată, care se întinde până în anul 1921, când a fost fondată în Japonia. Inițial, compania s-a specializat în producția de articole de sticlă pentru laborator. Pe măsură ce marca s-a dezvoltat, pasiunea sa s-a extins către producția de accesorii pentru prepararea cafelei de cea mai înaltă calitate și echipamente de bucătărie. Datorită standardelor sale ridicate de calitate, compania producea și sticlă folosită în farurile automobilelor. Specialiștii de la Hario știu practic totul despre sticlă, ceea ce garantează produse de cea mai înaltă calitate. Combinând tradiția, inovația și pasiunea, Hario a reușit să ocupe un loc fruntaș printre producătorii de accesorii pentru prepararea cafelei. La fel ca și iubitorii acestui brevaj, care caută mereu arome noi, marca japoneză explorează mereu noi modalități de preparare a unei cafele perfecte.

Produsele cele mai populare de la Hario

Unul dintre cele mai cunoscute produse ale mărcii japoneze este fără îndoială Dripper V60. Extrem de simplu în stilul său, acest dripper unic pentru prepararea cafelei oferă fiecărei cești un gust și un aromă deosebite. Datorită formei sale speciale cu striuri și preciziei realizării, dripperul Hario V60 permite extracția perfectă a aromei cafelei. Prin orificiile precise de la baza dripperului, utilizatorul poate controla viteza de scurgere a apei pentru a ajusta procesul de preparare în funcție de preferințele individuale. Dripperele oferite de marca japoneză sunt realizate în principal din sticlă, dar și din ceramică și metal. Dripperul ceramic Hario este perfect pentru prepararea cafelei și va fi o decorare excelentă pe orice raft de bucătărie.

În oferta mărcii se regăsesc și alte accesorii pentru iubitorii de cafea. Moarătoarele Hario ușor de utilizat vă permit să măcinați boabele de cafea cu precizie, pregătindu-le perfect pentru procesul de preparare. Cântarele Hario sunt instrumente indispensabile pentru iubitorii de cafea care doresc să măsoare cu precizie ingredientele și să obțină proporțiile ideale în timpul preparării cafelei. Datorită preciziei și exactității cântarelor Hario, este posibil să obțineți rezultate excelente de fiecare dată. Printre produsele Hario nu puteau lipsi, desigur, filtrele de cafea.

Dripperele Hario V60 și alte modele le puteți achiziționa online de la magazinul 8a.ro

În oferta noastră oferim o selecție largă de accesorii pentru cafea de la Hario, inclusiv deja cunoscutul dripper V60. Toate produsele acestui producător se descurcă excelent în timpul excursiilor în aer liber, în vacanță, în călătorii de afaceri și în uzul zilnic. Produsele mărcii japoneze sunt apreciate atât de profesioniști, cât și de iubitorii de cafea care prepară această băutură preferată în confortul propriei case. Immersează-te în lumea Hario și descoperă gustul unic al cafelei, care va impresiona chiar și cei mai exigenți iubitori de cafea.