top

GORE-TEX Încălțăminte trekking

Pantofii de trekking GORE-TEX® oferă o protecție fiabilă a picioarelor împotriva apei pe traseele montane. Sunt perfecți pentru condiții meteorologice instabile, oferind în permanență un confort ridicat și uscăciune în jurul picioarelor dumneavoastră.
View as Grid List

702 Produse

 1. -24%
  Pantofi outdoor Zamberlan Zenith GTX RR - grey/black

  Lista de dorințe

 2. -35%
  Pantofi outdoor Inov-8 Roclite G 345 GTX V2 - navy/nectar

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Ghete trekking AKU Conero 30 GTX - burnt brown/beige

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Ghete trekking AKU Conero 30 V GTX - blue/orange

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Ghete trekking Dolomite Zermatt GTX - storm grey

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Ghete trekking Tecnica Forge 2.0 GTX - tundra/cool grey

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Pantofi outdoor Zamberlan Anabasis GTX - grey

  Lista de dorințe

 8. -21%
  Pantofi outdoor Zamberlan Stroll Evo GTX - grey

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Ghete trekking femei Zamberlan Rando GTX - black/purple

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Pantofi outdoor Zamberlan Myriad GTX - waxed dark brown

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Ghete trekking Zamberlan Rando GTX - black/blue

  Lista de dorințe

 12. -6%
  Ghete tactice Garmont Nemesis 4.2 GTX - black

  Lista de dorințe

 13. -18%
  Ghete tactice Garmont Nemesis 6.2 GTX - black

  Lista de dorințe

 14. -21%
  Pantofi drumetie femei Merrell Moab Speed GTX - mineral

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Pantofi GORE-TEX Merrell Moab Speed GTX - black/multi

  Lista de dorințe

 16. -21%
  Pantofi outdoor Montura Yaru GTX - tobacco/powder blue

  Lista de dorințe

 17. -16%
  Ghete trekking Mammut Sapuen Low GTX - black/hot red

  Lista de dorințe

 18. -17%
  Ghete trekking Meindl Island MFS Active - black/dark brown

  Lista de dorințe

 19. -18%
  Ghete trekking femei Meindl Kansas Lady GTX - brown

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

702 Produse

Ștergere

Călăriile de drumeție pentru toate anotimpurile

GORE-TEX® este cea mai recunoscută membrană din lume. Această soluție revoluționară a făcut posibilă asigurarea unei rezistențe ridicate la apă în îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii (de exemplu, ghetre, șepci sau mănuși). În prezent, marea majoritate a încălțămintei de munte sunt pantofii de trekking cu membrană. Utilizarea acesteia în partea superioară crește semnificativ versatilitatea încălțămintei, confortul utilizatorului și siguranța în aer liber. Acest lucru se datorează faptului că protecția împotriva ploii și a apei este elementul cheie al încălțămintei utilizate în condiții montane. Pantofii de trekking cu membrană sunt o alegere excelentă pentru utilizarea pe tot parcursul anului. În timpul anotimpurilor de tranziție, aceștia oferă o protecție excelentă împotriva ploii neașteptate, în timp ce în timpul iernii, opresc eficient zăpada din exterior, iar vara, vă puteți simți încrezători să traversați cu ei pârâurile de munte. Pantofii de trekking GORE-TEX® sunt disponibili într-o gamă foarte largă de modele (oferta noastră permanentă include sute de opțiuni pentru bărbați și femei). Aici puteți găsi atât pantofi cu talpă înaltă, cât și pantofi cu talpă joasă, cu fețe din piele naturală sau textile, concepuți pentru cele mai dificile terenuri stâncoase sau modele perfect amortizate pentru trasee mai ușoare. Indiferent de tipul de drumeție pe care intenționați să o faceți, încălțămintea de trekking GTX va fi cel mai bun companion al dvs. pe traseu.

Cum funcționează pantofii de trekking GORE-TEX?

În primul rând, amintiți-vă că nu există pantofi GORE-TEX. Membrana este plasată între materialul exterior al feței și căptușeală, așa că ne referim la ei ca la pantofii cu GORE-TEX. Membrana este unul dintre elementele de construcție, care îmbunătățește valoarea și proprietățile de performanță ale încălțămintei, dar nu constituie construcția de bază a acesteia. Tehnologia GTX rămâne invizibilă pentru utilizator, dezvăluindu-se doar dacă aveți chef să tăiați pantoful în două ;-) Nu veți vedea membrana, dar o puteți simți atunci când se udă afară. Pentru că aceasta blochează eficient apa, împiedicând-o să pătrundă în interiorul încălțămintei. Acest lucru se datorează faptului că membrana este o structură compusă din micropori. Aceștia sunt atât de mici încât nu lasă să treacă particulele de apă, garantând un nivel ridicat de rezistență la apă. Încălțămintea funcționează aproape ca un wellington... dar, de fapt, destul de diferit! Care este diferența? Moleculele de vapori de apă (transpirația care se evaporă) pot pătrunde liber prin porii membranei. Acest lucru face posibilă evacuarea aerului cald și umed în exces din interiorul pantofului către exterior. Aceasta este o proprietate cheie care garantează că pantofii de trekking GORE-TEX® oferă un climat confortabil pentru picioarele dumneavoastră chiar și în timpul activității fizice. Deși membrana este ascunsă între straturile de la partea superioară, îi veți aprecia efectele la fiecare întrerupere a vremii sau la traversarea pârâului de munte. Spre deosebire de cizmele obișnuite, membrana face posibilă evacuarea vaporilor din mediul mai umed (interiorul pantofului) către cel mai uscat (exteriorul pantofului). Iar atunci când este complet umed în jur și încă mai curge, aceasta va opri în mod eficient și în mod similar curgerea în interior.

Oare fiecare membrană funcționează în același mod? Categoric nu. În timp ce obținerea unei impermeabilități totale este o sarcină simplă (a se vedea cizmele menționate mai sus), asigurarea respirabilității este o provocare pentru departamentele profesionale de R&D, care necesită ani de investiții, experiență și teste. W. L. Gore & Associates, Inc. înseamnă zeci de ani de cercetare, milioane de produse fabricate (și testate!) și încrederea nu numai a industriei outdoor, ci și a sectorului medical, unde membranele Gore sunt folosite în activitatea de transplant (https://www.goremedical.com). Pantofii de trekking GORE-TEX nu numai că funcționează, dar și durează. Abordarea profesionistă a fazei de testare și controlul continuu al calității înseamnă că durata de viață a acestei membrane ultra-subțiri se numără în ani, și nu în zile.

Tipuri de membrană GTX în încălțăminte

În funcție de aplicație, pantofii de trekking GORE-TEX dispun de diferite tipuri de botine, adaptate în mod optim la condițiile și activitatea dată. Cei mai ușori pantofi dedicați drumețiilor rapide dispun de membrana GORE-TEX® Extended Comfort Footwear. Aceasta este combinată cu materiale ușoare pentru partea superioară, astfel încât veți obține o încălțăminte excelentă pentru cea mai caldă perioadă a anului. Funcționează perfect în pantofii de trekking cu talpă joasă. Cea mai frecventă la pantofii de trekking, membrana GORE-TEX Performance Comfort Footwear funcționează excelent pe tot parcursul anului. Aceasta este cea mai frecventă versiune de GTX utilizată în pantofii concepuți pentru uz montan și turistic. Funcționează foarte bine atât cu bot partea superioară din piele, cât și în modelele realizate din materiale textile sau sintetice mai ușoare. Pantofii de trekking GORE-TEX Insulated Comfort Fotwear sunt în plus încălțăminte izolată, concepută pentru condiții de iarnă. Este optimă pentru condiții de ger și zăpadă, protejând perfect picioarele de frig și zăpadă. Un tip special de încălțăminte este cea care dispune de tehnologia GORE-TEX Surround®. Aceasta diferă de alte încălțăminte nu doar prin membrană, ci și prin design. O talpă exterioară special concepută are sub ea canale speciale pentru a lăsa aerul să pătrundă și din partea inferioară a pantofului. Deoarece talpa exterioară prezintă și ea membrana, a fost posibilă obținerea unei rezistențe ridicate la apă, în timp ce respirabilitatea întregului design a fost maximizată. Astfel de soluții se comportă excepțional de bine în timpul sezonului de vară, oferind picioarelor dvs. confort chiar și în timpul temperaturilor ridicate.

Puteți cumpăra pantofi de trekking GORE-TEX® online de pe 8a.ro

Oferim o gamă imensă de pantofi de trekking GTX de la branduri de top pentru fiecare fan al drumețiilor montane. Pasionații de drumeții la început de drumeție vor aprecia cu siguranță încălțămintea mai ușoară, concepută pentru a fi folosită pe un teren mai ușor. Se caracterizează printr-o greutate excepțional de ușoară și o amortizare excelentă, garantând o dinamică ridicată a mersului. Drumeții experimentați vor opta pentru încălțămintea de trekking GORE-TEX® cu croială înaltă și mai rigidă, perfectă pentru aventurile montane. Pentru că oferă suportul și stabilitatea necesare pentru a se deplasa în siguranță în aer liber cu un rucsac mare. Fie că plecați pe traseu iarna sau vara, pe viscol sau pe ploaie - încălțămintea de trekking GTX vă va garanta confort și comoditate maximă.