top

Goal Zero

Brandul Goal Zero este unul dintre cei mai importanți producători de panouri solare portabile; bănci de energie; baterii reîncărcabile; încărcătoare și lămpi. Produsele Goal Zero sunt indispensabile în expedițiile la distanță și pe traseele montane.
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Obiectivul Zero înseamnă acces la electricitate în fiecare colț al pământului

Astăzi, dispozitivele electronice sunt prezente în toate domeniile vieții noastre. Fie că suntem la serviciu sau pur și simplu avem timp liber, ne bazăm în permanență pe o serie de dispozitive alimentate cu energie electrică. Calculatoare, aparate de fotografiat, navigații GPS sau chiar lanterne frontale cu baterii reîncărcabile - toate acestea au nevoie de o alimentare adecvată cu energie electrică. Dar cum vă mențineți alimentat în timpul aventurilor în aer liber și cum faceți față noilor provocări sportive departe de civilizație? Goal Zero a venit cu o soluție simplă și și-a propus să asigure accesul la electricitate indiferent unde ne aflăm. Panourile solare compacte și băncile de alimentare încăpătoare vă vor permite să vă alimentați toate gadgeturile electronice în timpul vacanțelor, expedițiilor pe munte sau drumețiilor de mai multe săptămâni.

Începuturile Goal Zero pot fi urmărite până în 2007, când fondatorul său, Robert Workman, se afla în Republica Democrată Congo. El a luat parte la proiectul umanitar caritabil TIFIE, care urmărea să creeze noi locuri de muncă și afaceri și să ajute locuitorii să devină independenți din punct de vedere financiar. Una dintre marile probleme cu care s-a confruntat a fost disponibilitatea insuficientă a unei surse fiabile de electricitate și lumină, ceea ce pare a fi ceva normal în țările puternic industrializate. El a decis să abordeze această problemă în mod eficient. Acest lucru a dus la dezvoltarea primului produs al mărcii, GoBe, în 2008. Robert Workman s-a convins în curând că nevoia de a avea o sursă fiabilă de lumină și electricitate exista și în rândul americanilor. Astfel, în 2009, Goal Zero se înființează nu doar ca brand, ci și ca o companie existentă, care va deveni în curând unul dintre principalii jucători de pe piața soluțiilor solare și a bateriilor pentru exterior.

Panourile solare Goal Zero - te vor duce la capătul lumii

O parte semnificativă a ofertei acestui producător o reprezintă panourile solare. Acestea reprezintă principala sursă de energie în timpul călătoriilor lungi de trekking, al expedițiilor de drumeție și, de asemenea, în zonele îndepărtate ale lumii. Modelele produse variază considerabil în ceea ce privește dimensiunile și capacitățile. De la cele compacte, care sunt excelente pentru rucsacul în spate, până la cele mai mari care cuprind mai multe segmente. Acestea pot furniza energie pentru echipamente electronice mai pretențioase. Panourile solare Goal Zero sunt de o înaltă calitate a manoperei și cu performanțe deosebite, care sunt apreciate de călătorii din întreaga lume. Ele sunt folosite de participanții la expediții la altitudine mare, expediții științifice sau expediții de explorare în părți neexplorate ale lumii. Datorită lor, echipamentele electronice pot fi folosite chiar și departe de orice civilizație.

Bancuri de alimentare și baterii reîncărcabile

Pentru călătorii și excursii mai scurte, precum și pentru utilizarea zilnică, băncile de alimentare cu diferite capacități și modele sunt perfecte. De la cele mai mici, care vă vor încărca smartphone-ul în timpul treburilor de zi cu zi, până la cele mai mari, care vă vor permite să vă reîncărcați camera foto sportivă sau navigația GPS în timpul câtorva zile la munte. Cele mai mari baterii sunt dispozitive universale care pot alimenta un laptop și pot servi și ca dispozitiv de pornire a mașinii în caz de urgență. Toate băncile de alimentare Goal Zero se caracterizează prin parametri tehnici excelenți și un design deosebit. Funcționarea lor intuitivă le face să fie o alegere populară atât pentru utilizatorii mai puțin experimentați, cât și pentru cei mai experimentați.

Oferta este perfect completată de încărcătoare și baterii reîncărcabile Ni-MH care pot fi utilizate în diverse echipamente de drumeție. Bateriile reîncărcabile AAA sunt perfecte pentru multe modele de lămpi frontale și lanterne, permițându-vă să luminați cu ușurință întunericul. Panourile solare, băncile de energie Goal Zero, bateriile reîncărcabile - toate aceste produse oferă o soluție completă pentru ca echipamentul dvs. electronic să nu rămână niciodată fără energie.

Lămpi și lanterne Goal Zero

O mare parte a gamei este formată din lămpi și lanterne de drumeție. În designul lor, acestea includ adesea mini-bancuri de alimentare încorporate. Aceste modele vor ilumina perfect o masă pliantă într-un camping, zona din jurul taberei în timpul expedițiilor montane sau interiorul unui cort. Designul practic cu un mod de agățare a lămpilor rezolvat funcțional garantează o utilizare intuitivă. Lămpile și lanternele Goal Zero vor lumina întunericul din orice colț al lumii, permițându-vă să profitați la maximum de timpul dumneavoastră chiar și după lăsarea întunericului. Modelele moderne cu LED-uri asigură o luminozitate foarte mare a luminii și o durată lungă de funcționare, datorită cărora sunt perfecte pentru toate călătoriile turistice.

Puteți cumpăra produsele Goal Zero online de pe 8a.ro

Pe lângă proiectarea și fabricarea de panouri solare și baterii de calitate superioară, marca organizează și se implică activ în proiecte menite să îmbunătățească condițiile de viață ale oamenilor din regiunile mai sărace ale lumii. Aceasta susține în mod activ inițiativele de reducere a sărăciei. De asemenea, produsele Goal Zero sunt adesea trimise ca ajutor celor afectați de dezastre naturale, furnizând electricitate și iluminat în condiții extreme