top

Geci The North Face 3în1

Poți purta jachetele The North Face 3 în 1 atunci când plouă sau ninge, iar tricoul de trening îl poți folosi când vremea este uscată. Ca urmare, obțineți o protecție completă împotriva vremii schimbătoare la munte și în oraș.
View as Grid List

38 Produse

  1. -7%
    Geaca femei The North Face Inlux Triclimate - navy/blue

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

38 Produse

Ștergere

Jachete 3 în 1 The North Face

Jachetele 3 în 1 The North Face sunt soluțiile perfecte pentru toți cei care caută versatilitatea supremă. Ansamblul format dintr-o jachetă cu membrană, un model fleece sau ușor izolat este o soluție perfectă atât în timpul călătoriilor turistice, cât și pentru utilizarea zilnică. Seria populară de jachete The North Face Triclimate 3 în 1 este foarte populară în rândul tuturor persoanelor active. Croielile confortabile ale acestui producător american oferă un confort ridicat de utilizare, în timp ce materialele din care sunt confecționate, oferă o durabilitate ridicată și proprietăți termice excelente în zilele mai reci.

TNF Jachetele 3 în 1 înseamnă o varietate de aplicații

Chiar dacă setul 3 în 1 este format din doar două elemente - o jachetă cu membrană și o jachetă termică sau fleece, jachetele The North Face 3 în 1 pot fi folosite în trei moduri diferite. Jacheta exterioară acționează ca un strat impermeabil și rezistent la vânt. Acesta poate fi folosit separat ca o jachetă de ploaie eficientă pentru sezoanele de tranziție și atunci când temperaturile sunt încă destul de ridicate. Cusăturile sunt de obicei sigilate, iar membrana asigură o rezistență ridicată la apă. Fleece-ul sau o jachetă cu izolație sintetică servesc de obicei drept al doilea element și sunt perfecte pentru sezoanele de tranziție ale anului, în zilele cu temperaturi ceva mai scăzute. Deoarece sunt excepțional de ușoare și foarte arătoase, ți-ar plăcea să le porți nu doar pe traseu, ci și zilnic. Iarna, folosiți întregul set. Iar acesta vă oferă protecție împotriva zăpezii și a vântului, precum și o izolare termică eficientă împotriva frigului. Alegând jachetele The North Face 3 în 1, poți fi sigur că le vei folosi aproape tot timpul anului. Materialele robuste și finisarea perfectă a detaliilor le garantează o durată lungă de viață. În plus, pentru comoditatea utilizării, jacheta exterioară și cea interioară sunt atașate cu ajutorul unui fermoar interior și a unor bucle. Acest lucru facilitează punerea și scoaterea rapidă a întregului set.

Jachete The North Face 3 în 1 la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de jachete 3 în 1 de la acest producător american. Modelele versatile sunt perfecte pentru cea mai mare parte a anului, oferind o protecție excelentă împotriva ploii, zăpezii, vântului și a temperaturilor scăzute. Căutați o îmbrăcăminte de încredere pentru toamnă, iarnă sau primăvară? Jachetele 3 în 1 de la The North Face sunt garanția unei înalte calități a manoperei și a confortului de utilizare.