top

Geci de iarnă The North Face

Jachetele de iarnă The North Face sunt perfecte pentru temperaturile scăzute. Cu o gamă largă de modele, puteți găsi atât o jachetă de iarnă pentru traseu, cât și pentru cățărare și oraș. Alegeți modelul dvs. și nu vă faceți griji cu privire la îngheț.
View as Grid List

35 Produse

 1. -11%
  Geaca de iarna The North Face Gotham Jacket - pine needle

  Lista de dorințe

 2. -28%
  Geaca schi femei The North Face Cirque Down Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Geaca iarna barbati The North Face Recycled Mcmurdo - tnf black

  Lista de dorințe

 4. -37%
  Geaca matlasata The North Face Down Sierra 2.0 Jacket - clover

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

35 Produse

Ștergere

Jachete de iarnă The North Face - la munte și la oraș

Nu fără motiv, brandul american The North Face este unul dintre cei mai mari și mai cunoscuți producători de îmbrăcăminte outdoor din lume. Cea mai bună calitate a manoperei, tehnologiile de ultimă generație și zeci de ani de experiență sunt motivele pentru care produsele acestei mărci sunt alegerea populară a celor mai buni alpiniști din lume. Jachetele de iarnă The North Face sunt garanția unui suport excelent și a unei protecții împotriva răcelii. Cu o gamă largă de modele, fiecare va găsi un produs perfect adaptat preferințelor sale. Oferim atât jachete clasice din puf, cât și jachete cu izolație sintetică și membrană impermeabilă. Marca a pus mediul înconjurător în centrul misiunii sale. Materialele reciclate, impregnarea eco DWR fără PCF, puful provenit din surse etice și certificatele bluesign®, acestea sunt aproape un standard în fiecare produs al acestui brand.

Ce model ar trebui să aleg?

Tot depinde de ceea ce aveți nevoie cel mai mult. Dacă sunteți în căutarea unei greutăți reduse, luați în considerare Jachetele de iarnă The North Face cu izolație din puf. Aceasta vă va oferi o izolare excelentă împotriva frigului și, datorită compresibilității sale, o puteți transporta sub forma unui rucsac mic. Pentru a lăsa puful să se extindă pe deplin, producătorul a folosit țesături ultraușoare. Și care a fost rezultatul? Jachetele din puf sunt ultraligere și nu adaugă prea multă greutate în timpul activităților sau sporturilor pe care le practicați. Dacă, totuși, greutatea nu este o prioritate absolută pentru tine, alege gecile cu soluții sintetice. Izolațiile de înaltă tehnologie oferă proprietăți de izolare similare cu cele ale pufului și pot rezista mai bine la expunerea la umiditate. Căutați o soluție ecologică? Este, de asemenea, o alegere bună, deoarece unele dintre izolații provin din reciclarea deșeurilor de consum. Jachetele de iarnă North Face sunt disponibile și în varianta cu membrană impermeabilă. Este cea mai complexă protecție pe care ți-o poți imagina. Jacheta vă va oferi o izolare eficientă împotriva frigului sau a vântului, precum și o respirabilitate confortabilă și nu se va uda în timpul ploilor abundente sau al ninsorilor.

Jachete de iarnă The North Face la magazinul 8a.ro

Magazinul nostru online oferă o selecție largă de diferite modele de jachete de la acest brand american. Jachete ușoare din puf, parkas cu izolație sintetică sau protecție completă care combină proprietățile de izolație și o membrană? Indiferent de modelul pe care îl alegeți, acesta vă va satisface cu siguranță toate așteptările. Colecția include atât jachete pentru femei, cât și jachete de iarnă The North Face pentru bărbați Astfel, fiecare femeie și bărbat pasionat de activități în aer liber va găsi un model pentru el însuși.