top

Geci de alergare Salomon

Jachetele de alergare Salomon ® sunt concepute pentru a vă proteja corpul în timpul antrenamentelor intense pe vreme nefavorabilă. Acestea vă împiedică să vă supraîncălziți în timpul antrenamentului și să vă răciți după aceea.
View as Grid List

15 Produse

pe pagină
 1. -35%
  Geaca alergare femei Salomon Bonatti WP Jacket - nautical blue

  Lista de dorințe

 2. -29%
  Geaca Softshell Salomon Gtx Pro Ws Jacket - deep black

  Lista de dorințe

 3. -33%
  Geaca alergare femei Salomon Bonatti WP Jacket - cumin/ebony

  Lista de dorințe

View as Grid List

15 Produse

pe pagină
Ștergere

Jacheta de alergare pentru toate anotimpurile de la Salomon

Începerea aventurii tale de alergare, fie în aer liber sau în oraș, este ușoară - o pereche de pantofi confortabili și puțin entuziasm este tot ce ai nevoie. Cu toate acestea, pe măsură ce câștigați experiență, vă extindeți sesiunile de alergare și doriți să vă antrenați chiar și atunci când vremea lasă de dorit, merită să vă echipați cu îmbrăcăminte specializată pentru alergare. Una dintre pietrele de temelie este reprezentată de hainele exterioare alese corespunzător. Jachetele de alergare Salomon sunt produse de calitate superioară care vă vor ține de cald în timp ce alergați. O gamă largă de produse vă permite să alegeți între modele impermeabile și rezistente la vânt. Așa cum îi stă bine mărcii Salomon, aceste jachete au fost rafinate până la cel mai mic detaliu. Cagule reglabile, buzunare practice sau ornamente reflectorizante sunt doar începutul opțiunilor cu care poate fi echipată noua ta jachetă.

Construcție modernă pentru confort.

Jachetele de alergare Salomon pot fi împărțite simplu în rezistente la vânt și rezistente la ploaie. Prima este ideală dacă alergi în condiții uscate, dar te antrenezi totuși în condiții de vânt. Construcția lor reduce la minimum riscul de răceală din cauza vântului și oferă o respirabilitate excepțional de mare. Cu toate acestea, dacă sunteți prins sub o ploaie ușoară, ar trebui să ieșiți uscat datorită tratamentului hidrofug DWR. Dacă, pe de altă parte, sunteți în punctul în care nici măcar o ploaie torențială nu vă va distrage atenția de la alergarea planificată. It' s worth reach for Salomon running jackets cu membrană. Cu o membrană în modelul de alergare, te poți proteja de umezeală și de răceală din cauza rafalelor de vânt. Respirabilitatea unei astfel de soluții asigură evaporarea eficientă a umidității formate în urma exercițiilor fizice. Indiferent de tipul de jachetă pentru care vă decideți. Aceasta se va caracteriza prin greutate redusă și dimensiuni mici atunci când este împachetată, ceea ce o va face mult mai ușor de transportat în vesta de alergare.

Jachete de alergare Salomon în oferta magazinului 8a.ro

Magazinul nostru online vă oferă un model de jachetă care va satisface toate așteptările dumneavoastră. Combinația dintre manopera de înaltă calitate și tehnologiile moderne utilizate în producție permite menținerea temperaturii optime a corpului. În funcție de modelul ales, vă veți proteja de vânt, sau de precipitații. Atât femei, cât și jachete de alergare Salomon pentru bărbați în colecția noastră. Avem câte ceva pentru toată lumea.