top

Geci cu puf Salewa

Jachetele din puf SALEWA ® oferă confortul termic necesar în timpul activităților de trekking și alpinism. Acest lucru vă va ajuta să evitați hipotermia periculoasă, ceea ce se traduce printr-o mai mare siguranță.
View as Grid List

31 Produse

 1. -4%
  Geaca femei Salewa Brenta RDS Down Jacket - flame

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Geaca Salewa Ortles TWR Stretch HD Jacket - electric

  Lista de dorințe

 3. -27%
  Geaca Salewa Ortles TWR Stretch HD Jacket - syrah

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Geaca matlasata femei Salewa Brenta Jacket - syrah

  Lista de dorințe

 5. -26%
  Geaca femei Salewa Ortles Heavy PTX/RDS Down Jacket - electric

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Geaca Salewa Catinaccio TWR Jacket - black out

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Geaca Salewa Catinaccio TWR Jacket - thyme/black out

  Lista de dorințe

 8. -23%
  Geaca Salewa Pedroc TWR/DST WO Jacket - gold/black out

  Lista de dorințe

 9. -26%
  Geaca Salewa Pedroc TWR/DST WO Jacket - black out

  Lista de dorințe

 10. -34%
  Geaca barbati Salewa Elmo Twr Jacket - navy blazer

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Geaca Salewa Nemesis Tirol Wool Jacket - navy blazer

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Geaca femei Salewa Antelao Beltovo TWR Jacket - mauvemood

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Geaca femei Salewa Pedroc Hybrid TWR Hood Jacket - mauvemood

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Geaca Salewa Nemesis Tirol Wool Jacket - black out

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

31 Produse

Ștergere

Cea mai bună calitate Salewa în jos jachetă!

În căutarea unui mod eficient de a vă proteja împotriva frigului atunci când faceți provocări montane? Jachetele din puf Salewa înseamnă o izolare excelentă! Atât pentru expedițiile montane, excursiile de toamnă pe stânci, cât și pentru drumeții. Puful natural este o izolație perfectă, care este folosită doar la hainele de exterior și sport de cea mai bună calitate. Acesta izolează perfect de frig și, în același timp, este foarte ușor și poate fi comprimat în timpul împachetării. Jachetele concepute de acest brand sunt perfecte pentru temperaturi scăzute, oferind utilizatorilor condiții termice optime.

Jachete de puf Salewa la magazinul 8a.ro

Marca oferă o gamă largă de modele izolate, perfecte pentru condiții variate. Cele mai groase jachete sunt cele mai bune pentru frigul extrem. Acestea se comportă excelent ca jachete de asigurare în timpul cățărărilor sau drumețiilor la temperaturi extrem de scăzute. Datorită cantității foarte mari de puf, acestea vă izolează perfect împotriva temperaturii exterioare. Gulerele înalte, glugile reglabile și încheieturile strânse se asigură că căldura depozitată sub geacă nu iese afară. Cele mai ușoare Jachete din puf Salewa se află la extrema opusă. Puloverele subțiri din puf sunt alegerea populară pentru călătoriile de toamnă și primăvară, fiind foarte performante atunci când temperatura scade brusc. Pe vreme însorită, le puteți împacheta la rucsac, unde vor ocupa doar un spațiu minim. Modelele mărcii Salewa sunt o alegere excelentă pentru toți oamenii activi - alpiniști, pasionați de drumeții și turiști.

Cu atenție la detalii

Salewa marca acordă o atenție deosebită detaliilor, astfel încât produsele sale nu sunt doar perfecte din punct de vedere al stilului, ci mai ales excelente pentru cele mai dificile condiții. Alegând jachetele de puf Salewa, puteți fi siguri că acestea se vor comporta excelent în mediul montan. Compartimentele de puf dispuse optim oferă nu numai izolarea uniformă pe întreaga suprafață a jachetei, ci și fac ca totul să arate foarte bine. Datorită designului și croielii moderne, jachetele sunt, în afară de aplicațiile montane, o alegere populară și pentru utilizarea zilnică în oraș. Mai ales de către fanii muntelui care nu vor să se despartă de hainele lor preferate. Oferta include atât haine pentru bărbați, cât și pentru femei Jachete din puf Salewa Așadar, există câte ceva pentru fiecare fan al activităților în aer liber! Jacheta de la acest producător renumit este garanția celei mai înalte calități. Alegând-o, ajungeți la produsul care va deveni fundația de bază a garderobei dvs. de munte!