top

Friction Labs

Fricition Labs este o marcă specializată în producția de magneziu pentru alpiniști și sportivi. Produsele de cea mai înaltă calitate sunt apreciate de sportivii profesioniști. Verificați oferta Friction Labs online!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Ce o diferențiază pe Magnezia Friction Labs?

Mai multe mărci de alpinism declară că magneziul lor este 100% carbonat de magneziu. Dar acest lucru nu este complet adevărat. Magnezia are întotdeauna unele impurități, adaosuri sau materiale de umplutură. Marca Friction Labs este prima companie care recunoaște faptul că magnezia sa conține adaosuri de alte substanțe. Doar producerea unei magneziu cu o puritate de 100% ar fi extrem de costisitoare și impractică. Cu toate acestea, Friction Labs garantează că produsele oferite de marcă sunt cea mai pură formă de magneziu disponibilă pe piață. Astfel, usucă perfect mâinile, crește aderența și permite o aplicare mai rară a magneziei pe mâini. Dacă nu crezi în slogane, cel mai bine este să îți testezi singur proprietățile. De menționat că magnezia Friction Labs este produsă din materiale de cea mai înaltă calitate. Întregul proces de producție are loc la fabrica din Denver, statul Colorado.

Diferite tipuri de magnezie

Marca Friction Labs oferă mai multe tipuri de magnezie. De fapt, alegerea unuia dintre ele depinde doar de preferințele individuale. Dacă până acum ai folosit magnezie sub formă de bloc, cea mai bună alegere poate fi Friction Labs Bam Bam sau Gorilla Grip. Dacă îți place magnezia cât mai fină, atunci Unicorn Dust este o opțiune excelentă (acest tip de magnezie este de asemenea potrivit ca supliment pentru biluța de magnezie Friction Labs). Dacă nu ai nicio idee despre ce produs să alegi, cel mai bine ar fi să începi cu magnezie Friction Labs Gorilla Grip, care este cel mai popular.

Produsele Friction Labs pot fi achiziționate din magazinul online 8a.ro

În magazinul nostru vă oferim o gamă largă de magnezie Fricition Labs. De la cea clasică sub formă pulbere, la magnezie sub formă de bilă sau magnezie lichidă Secret Stuff. Astfel, fiecare alpinist poate alege magneziea perfect adaptată nevoilor sale. Indiferent dacă pleci într-o excursie pe stânci sau antrenezi pe un perete de escaladă artificial, produsele Friction Labs vor asigura o aderență adecvată mâinilor tale.