top

Fizan

Fizan este unul dintre cei mai importanți producători de bețe de trekking și de schi. Având grijă de standarde înalte de manoperă și durabilitate; produsele Fizan sunt fabricate în fabrici din Italia.
View as Grid List

2 Produse

 1. -25%
  Bețe trekking aluminiu Fizan Voyager - grey/blue
  Bețe trekking aluminiu Fizan Voyager - grey/blue
  cu TVA 192,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 209,90Lei -8%
  Prețul recomandat al producătorului 257,50Lei -25%

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Bețe trekking Fizan Aria Alu - carbon
  Bețe trekking Fizan Aria Alu - carbon
  cu TVA 269,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 259,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 360,50Lei -25%

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

2 Produse

Ștergere

Bățurile de trekking Fizan - un ajutor neprețuit în timpul unei drumeții

Bățurile de trekking sunt din ce în ce mai populare atât în rândul drumeților, cât și al iubitorilor de munte experimentați. Aceștia sunt perfecți pentru excursii mai scurte, de o zi, dar și pentru drumeții lungi de mai multe săptămâni. Bățurile sunt excelente pentru a vă ajuta să vă mențineți echilibrul pe potecile și traseele accidentate. Rolul lor este deosebit de apreciat atunci când vă deplasați cu un rucsac mai mare. Acest lucru se datorează faptului că vă permit să reduceți în mod semnificativ tensiunea asupra coloanei vertebrale, iar o parte din sarcină este transferată pe umeri. Bățurile de drumeție sunt, prin urmare, deosebit de populare printre pasionații de drumeții și reprezintă un ajutor neprețuit pe traseele mai lungi. Utilizarea eficientă a bețelor Fizan vă permite, de asemenea, să măriți ritmul pe urcări, astfel încât să ajungeți mai repede și mai eficient la destinație. Datorită lungimii în mare parte reglabile, bețele pot fi adaptate perfect la terenul traversat. Atunci când urcați o pantă, îi puteți scurta, iar atunci când traversați o pantă, puteți seta lungimi diferite pentru bastonul drept și cel stâng, pentru a vă menține și mai bine echilibrul în timpul mersului.

O gamă largă de bețe de trekking Fizan

Un producător atât de experimentat are în oferta sa numeroase modele de bețe, astfel încât niciun utilizator nu va avea probleme în a le găsi pe cele care se potrivesc perfect nevoilor sale. Modelul de bază este excelent pentru excursii mai scurte. Aluminiul utilizat garantează o rezistență adecvată. Mânerele profilate și curelele largi nu numai că oferă confort, dar asigură și o susținere maximă. Modelele mai avansate sunt caracterizate de o greutate mai mică și o durabilitate sporită. Marca oferă la fel de bine și bețe de carbon ultraușoare. Fizan a folosit aici fibra de carbon, ceea ce duce la rigiditatea dorită și la o greutate extrem de redusă. Fiabilitatea bețelor pe traseu este adesea determinată de mecanismul care le blochează înălțimea. În această privință, designerii producătorului italian se bazează pe două soluții testate în timp. Atât mecanismul intern de blocare prin răsucire, cât și mecanismul extern cu cataramă asigură că înălțimea bețelor poate fi setată în siguranță pe durata drumeției.