top

Cotiere ciclism Oakley All Mountain D30 Elbow GRD - blackout

cu TVA 435,00Lei
Produs disponibil, gata de expediere
Only %1 left

Livrare în 2-5 zile lucrătoare

Cost livrare de la 0,00Lei Detalii

Puneți o intrebare
Întrebare referitoare la produs
Site-ul web este protejat de sistemul reCAPTCHA și de Politica de confidențialitate Google , precum și de Termenii și condițiile serviciilor.
Costuri de expediere
Aplicăm Tarife SIMPLE - greutatea și dimensiunile coletului dvs. nu afectează prețul de livrare!
Fan Courier
Prețul total al produselor comandateCosturi de livrare
Plată în avansPlată ramburs (la livrare)
0 - 249,99 Lei 18,90 Lei 18,90 Lei
≥ 250 Lei GRATIS! GRATIS!

Apărătoarele de coate pentru ciclism Oakley All Mountain D30 Elbow GRD - blackout sunt soluția perfectă pentru cei mai exigenți cicliști montani, în special atunci când pedalează în regim All-Mountain.

Designul lor minimalist oferă o protecție eficientă fără a restricționa mobilitatea. Acestea sunt certificate CE EN1621 L1, confirmând un standard ridicat de protecție. Talpa detașabilă D30 Ghost este o soluție inovatoare, oferind protecție de nivel 1 în condiții de umiditate și căldură.

Talpa are un profil redus, o respirabilitate mare, o căptușeală pentru mobilitate sporită și o construcție subțire și flexibilă. Partea din față a protecției Oakley All Mountain D30 Elbow GRD - materialul Cordura® blackout și proprietățile de uscare rapidă le fac pregătite pentru o utilizare intensă. Curelele reglabile cu velcro permit o potrivire precisă, în timp ce tivurile din silicon sporesc stabilitatea protecțiilor în timpul mersului pe bicicletă.

Protectori Oakley All Mountain D30 Elbow GRD - blackout - caracteristici cheie:

  • Un model destinat celor mai exigenți cicliști montani;
  • Conceput pentru ciclism All-Mountain;
  • Design minimalist;
  • Certificat CE EN1621 L1;
  • Căptușeală detașabilă D30 Ghost;
  • Talpă D30 Ghost care oferă protecție de nivel 1 în condiții de umiditate și căldură, cu un profil redus și o respirabilitate excelentă, cu o căptușeală pentru mobilitate sporită și o construcție subțire și flexibilă;
  • Partea frontală a dispozitivului de protecție realizată din material Cordura®;
  • Proprietăți de uscare rapidă;
  • Curele reglabile cu velcro pentru o potrivire perfectă;
  • Ornamente din silicon.

Tehnologii
Tehnologia principală

Cordura®
Cordura® este o țesătură extrem de durabilă care prezintă o rezistență sporită la abraziune și deteriorare mecanică. Articolele de îmbrăcăminte confecționate din acest material se vor adapta perfect la condițiile dure de pe teren. Secretul său constă în structura fibrelor și în metoda de țesere. Acest lucru o face nu numai foarte durabilă, ci și plăcut de ușoară.

Specificatii tehnice
Simbolul original al produsului FOS901488
Culoare negru
Sex Barbati
No-code Nu
Tehnologia principală Cordura®
Material de bază Material 1: 87% poliester, 13% elastan; Material 2: Cordura®.
Outlet Nu
Activitate Bicicleta
Îngrijire și întreținere
Îmbrăcăminte sintetică (tendințe de scămoșare)
Hainele din materiale sintetice pot să se piloneze în timp; totuși, acest lucru nu le schimbă performanța. Cu toate acestea, pentru a reduce un risc de apariție a acestui fenomen, spălați acest tip de haine separat și întoarse cu susul în jos. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca toate elementele ascuțite ale altor haine și echipamente (i.e.: catarame, fermoare, bretele) să nu intre în contact direct cu un astfel de tip de haine. Dacă hainele se pătează, le puteți reîmprospăta cu ajutorul unui aparat de ras.

Oakley All Mountain D30 Elbow GRD - customer reviews

0.0