top

Dynafit Încălţăminte damă

Pantofii pentru femei Dynafit sunt ușori și ideali pentru alergare pe traseu. Pantofii de trail running oferă o potrivire perfectă, confort maxim și control la fiecare pas.
View as Grid List

30 Produse

pe pagină
 1. -29%
  Clapari de tura Dynafit TLT 8 Boot - flamingo/black

  Lista de dorințe

 2. -27%
  Clapari de tura Dynafit Seven Summits Boots - ocean/flamingo

  Lista de dorințe

 3. -29%
  Pantofi alergare femei Dynafit Ultra 50 - silvretta/petrol

  Lista de dorințe

 4. -29%
  Pantofi femei Dynafit Transalper GTX - ocean/petrol

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Pantofi alergare trail femei Dynafit Sky DNA - pink glo/black out

  Lista de dorințe

 6. -28%
  Clapari de tura Dynafit Radical - black/flamingo

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Pantofi alergare femei Dynafit Ultra 50 GTX - ocean/iowa

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Clapari de tura Dynafit Speed - nimbus/silvretta

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Clapari de tura Dynafit Radical Pro - petrol/reef

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Pantofi femei Dynafit Feline SL - poseidon/silvretta

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Pantofi femei Dynafit Ultra 100 - poseidon/silvretta

  Lista de dorințe

 12. -26%
  Pantofi femei Dynafit Speed MTN - poseidon/silvretta

  Lista de dorințe

 13. -27%
  Pantofi alergare femei Dynafit Feline Up - mykonos blue/sangria

  Lista de dorințe

View as Grid List

30 Produse

pe pagină
Ștergere

Dynafit - pantofi de damă pentru pasionații de alergare

Cel mai mare grup de pantofi pentru femei Dynafit sunt modelele concepute pentru alergare montană pe traseu. Producătorul este specializat în îmbrăcăminte, echipament și încălțăminte pentru acest tip de activitate în aer liber. Logo-ul brandului este bine cunoscut de toți iubitorii de trail running. Călțăminte pentru femei pentru trail running au o construcție specială formată din mai multe elemente. Pantofii de alergare pentru femei Dynafit sunt dotați cu fețe ușoare, care asigură o mai bună circulație a aerului și ventilație pentru picior în timpul alergării. Pantofii fără membrană, cu panouri ușoare din plasă, sunt ideali pentru activitățile de vară. În același timp, pantoful trebuie să fie bine protejat împotriva deteriorării pe teren stâncos. Acest lucru se realizează prin întăriri suplimentare în partea din față și din spate. O altă trăsătură caracteristică este un sistem fiabil de legare. Aranjamentul șireturilor permite legarea lor rapidă și sigură. La fel de populare sunt sistemele speciale de fixare cu cârlige pentru o potrivire instantanee. Pantofii de alergare pentru femei Dynafit sunt prevăzuți cu talpă exterioară cu aderență excelentă. Tracțiunea excepțională este garantată de mărci precum Vibram® și Pomoca®. Banda de rulare adâncă și agresivă și tipul special de cauciuc utilizat sunt perfecte pentru diferite tipuri de teren.

Călăuși Dynafit pentru femei pentru alergare pe traseu

Pe lângă modelele convenționale de alergare, brandul oferă și pantofi special concepuți pentru trail running, care combină caracteristicile celor dintâi cu cele folosite în încălțămintea de abordare pentru femei. Rezultatul sunt pantofi care se comportă excepțional pe suprafețe mai dure, permițând în același timp să accelerezi confortabil ritmul pe terenuri ceva mai puțin solicitante. Partea din față a pantofului prezintă o zonă specială de escaladă pe talpă. Întregul pantof are o amortizare foarte bună, ceea ce asigură confort pe distanțe mai lungi.

Puteți cumpăra pantofi ușori pentru femei de la Dynafit în magazinul nostru online 8a.ro.

Oferim o selecție completă din colecția de pantofi pentru femei de la Dynafit. Veți găsi aici încălțăminte pentru alergători de trail începători și modele profesionale folosite de cele mai importante atlete din lume. Indiferent de distanțele parcurse, veți găsi întotdeauna perechea perfectă de pantofi pentru femei Dynafit - atât pentru un sprint rapid în urcare, cât și pentru un ultramaraton de lungă durată.