top

Drymax

Drymax este o marcă americană care produce șosete de înaltă calitate. Gama sa include șosete pentru alergare, drumeții, ciclism și, de asemenea, pentru uzura zilnică. Descoperiți șosetele unice de la Drymax care vă vor menține picioarele uscate chiar și în timpul exercițiilor fizice intense.
View as Grid List

4 Produse

 1. -30%
  Șosete alergare Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/orange
  Șosete alergare Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/orange
  cu TVA 99,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 94,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 144,00Lei (-30%)

  Lista de dorințe

 2. -33%
  Șosete alergare Drymax Maximum Protection Running Mini Crew - white/orange
  Șosete alergare Drymax Maximum Protection Running Mini Crew - white/orange
  cu TVA 102,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 96,90Lei (+7%)
  Prețul recomandat al producătorului 154,00Lei (-33%)

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Șosete alergare Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/pink
  Șosete alergare Drymax Extra Protection Running Mini Crew - graphite/pink
  cu TVA 97,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 92,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 144,00Lei (-32%)

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Șosete alergare Drymax Extra Protection Hot Weather Running Mini Crew - blue/white
  Șosete alergare Drymax Extra Protection Hot Weather Running Mini Crew - blue/wh...
  cu TVA 75,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 71,90Lei (+6%)
  Prețul recomandat al producătorului 102,00Lei (-25%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Drymax - confort maxim al piciorului

Umezeala este cel mai mare dușman al picioarelor noastre, indiferent de activitate. Cu toate acestea, această problemă este deosebit de relevantă pentru alergători. Pielea umedă înseamnă un risc mult mai mare de apariție a calusurilor dureroase sau a abraziunilor, favorizează dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute și, în cele din urmă, poate răci foarte mult picioarele la temperaturi scăzute. Marca Drymax a decis să combată toate aceste inconveniente. Acest producător american este cel care și-a propus să creeze șosete care să elimine cu ușurință umezeala din picioare. Cum au reușit acest lucru? Cheia succesului s-a dovedit a fi construcția corectă a ciorapilor.

Șosetele Drymax sunt construite din două straturi. Cea interioară, care este în contact cu piciorul, este alcătuită din fibre hidrofobe. Acest lucru înseamnă că resping umezeala. Prin urmare, acestea conduc umezeala doar către stratul exterior al ciorapului, care este realizat din material hidrofil, adică din material care atrage umezeala. În acest fel, materialul în contact cu piciorul rămâne uscat în permanență, iar transpirația în exces este transportată în exterior, unde se poate evapora liniștit prin partea superioară. Sistemul de șosete Drymax este complet autosuficient, ceea ce îl face ideal pentru diferite tipuri de încălțăminte, atât la temperaturi ridicate, cât și la temperaturi scăzute.

Gama largă a mărcii americane

Astăzi, produsele mărcii Drymax sunt cunoscute în întreaga lume, iar gama extinsă include șosete pentru multe sporturi și activități în aer liber. Cu siguranță, cea mai mare selecție poate fi găsită printre șosetele de alergare. La urma urmei, primele modele de șosete Drymax au fost create cu gândul la alergători. Sunt populare atât pentru alergarea pe asfalt, cât și pentru alergări scurte și pentru alergarea montană. În cazul acestora din urmă, se comportă excelent în iarbă umedă, noroi sau ploaie, făcând față acestor condiții extreme mult mai bine decât șosetele clasice. Șosetele de exterior Drymax au o construcție ușor diferită. Modelele mai înalte sunt special adaptate pentru cizmele de trekking mai rigide. Marca americană oferă, de asemenea, șosete sport, care sunt perfecte pentru multe sporturi de echipă. Șosetele de ciclism Drymax, la rândul lor, sunt o alegere populară pentru bicicliști și pasionații de MTB. Oferta este, desigur, completată de modele pentru utilizarea zilnică în oraș. La urma urmei, în timpul unei zile lungi și aglomerate la birou, confortul picioarelor este la fel de important.

Cumpără Șosete Drymax la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de șosete de la producătorul american. Oferta noastră include modele pregătite pentru numeroase activități desfășurate în orice moment al anului. Cele mai subțiri șosete Drymax vor face o treabă excelentă în timpul verii, permițând eliminarea instantanee a umezelii. Aceștia vor funcționa bine cu pantofi ușori cu fețe din plasă, astfel încât să poată oferi, de asemenea, o ventilație maximă a piciorului. Șosetele Drymax, mai groase, sunt o alegere bună pentru drumeții mai lungi și temperaturi mai scăzute, când vor oferi o amortizare optimă. Selecția largă de șosete de la marca americană înseamnă că fiecare persoană activă va găsi cu siguranță un model printre ele care să se potrivească perfect nevoilor sale.