top

Currex

Currex este o marcă germană specializată în proiectarea și fabricarea de tălpi de încălțăminte de înaltă calitate. Oferă tălpi specializate pentru alergare, trekking și, de asemenea, pentru încălțămintea de zi cu zi.
View as Grid List

12 Produse

 1. Branțuri Currex RunExpert High

  Lista de dorințe

 2. Branțuri Currex RunExpert Med

  Lista de dorințe

 3. Branțuri Currex RunExpert Low

  Lista de dorințe

 4. Branțuri Currex EdgePro High

  Lista de dorințe

 5. Branțuri Currex EdgePro Med

  Lista de dorințe

 6. Branțuri Currex EdgePro Low

  Lista de dorințe

 7. Branțuri Currex HikePro High

  Lista de dorințe

 8. Branțuri Currex HikePro Med

  Lista de dorințe

 9. Branțuri Currex HikePro Low

  Lista de dorințe

 10. Branțuri Currex RunPro Low

  Lista de dorințe

 11. Branțuri Currex RunPro Med

  Lista de dorințe

 12. Branțuri Currex RunPro High

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

12 Produse

Ștergere

Currex - tălpi interioare pentru pantofi sport

Tălpile interioare sunt o parte adesea subestimată a încălțămintei. Mulți pantofi folosesc soluții simple, care nu numai că garantează un confort suficient, dar și susținerea piciorului și un nivel ridicat de amortizare. Plantoanele adecvate sunt și mai importante pentru încălțămintea sport, încălțămintea de drumeție sau cizmele de munte, în care piciorul este expus la eforturi mari și lucrează adesea în condiții extreme. Pentru a face față tuturor acestor provocări, Currex oferă o soluție specializată dedicată celor mai active persoane. Talpa de încălțăminte concepută în funcție de o activitate specifică va oferi condiții optime pentru alergare, drumeții sau utilizarea zilnică. Datorită unor tălpi bine alese, putem crește semnificativ confortul aproape oricărei încălțăminte. În plus, pentru încălțămintea sportivă, nu va afecta doar confortul utilizării acesteia, ci va crește și performanța. O amortizare și un suport adecvat pentru picior, permițându-i acestuia să lucreze în mod natural, se va traduce printr-un antrenament și mai eficient și prin timpi mai buni la competiții.

Pantofi ideală pentru încălțăminte

Pantofi Currex concepuți pentru diferite activități. Marca are mai multe colecții de bază: tălpi pentru pantofi de alergare,tălpi pentru cizme de drumeție, pentru încălțăminte de zi cu zi și pentru cizme de munte sau ciclism. În plus, în fiecare gamă există modele care variază în funcție de forma arcului piciorului sau de poziționarea picioarelor. Cu o selecție atât de mare de tălpi, niciun utilizator nu ar trebui să aibă probleme în a găsi tălpile care să ofere un sprijin optim pentru picior. În oferta acestui producător se remarcă în mod deosebit tălpile pentru pantofi de alergare. Alergarea supune picioarele noastre la sarcini și solicitări mari, ceea ce face crucială asigurarea unor condiții optime de lucru pentru acestea. Plantoanele Currex pentru alergare oferă compromisul perfect între amortizare și susținerea adecvată a piciorului. Acest lucru are ca rezultat amortizarea impacturilor excesive în timpul alergării și, în același timp, vă permite să mențineți o dinamică ridicată a alergării și o revenire eficientă după fiecare pas.

Puteți cumpăra online tălpile Currex de la 8a.ro

În magazinul nostru puteți cumpăra online tălpi specializate pentru pantofi sport și de alergare care vă vor asigura performanțe excelente. Căci acestea oferă nu numai un confort ridicat, ci mai ales susțin biomecanica naturală a piciorului, făcându-l mai puțin predispus la oboseală rapidă, leziuni sau abraziuni. Fă-ți pantofii mai confortabili și alege tălpile Currex cele mai potrivite pentru activitățile tale!