top

Corturi pentru cercetași și grupuri

Corturile de cercetași au fost dezvoltate special pentru grupuri mai mari. Structura lor robustă și materialele durabile sunt perfecte pentru tabere, antrenamente și alte excursii organizate.
View as Grid List

1 Produse

 1. -10%
  Cort Easy Camp Moonlight Tipi
  Cort Easy Camp Moonlight Tipi
  cu TVA 1.149,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.441,00Lei (-20%)
  Prețul recomandat al producătorului 1.284,90Lei (-10%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

Corturile clasice de cercetași oferă o ședere confortabilă peste noapte în natură.

Cele mai mari modele din gama noastră de produse au fost dezvoltate cu gândul la mai mulți utilizatori. Modelele din această categorie sunt disponibile în mai multe dimensiuni și forme diferite. Cu siguranță, modelele clasice cu pereți verticali oferă cel mai mult spațiu. Acestea vă permit să vă deplasați liber în jurul cortului și oferă confortul necesar chiar și atunci când cortul este plin de oameni. Corturile tip teepee cu baza lor aproape circulară și înălțimea generoasă sunt, de asemenea, extrem de distinctive. Acest tip de adăpost amintește de zilele de pionierat din Vestul Sălbatic, dar chiar și astăzi oferă un nivel ridicat de funcționalitate. Corturile de cercetași și de grup se bazează de obicei pe un cadru foarte robust, necesar pentru a fixa în mod corespunzător pânza groasă care este adesea folosită pentru a acoperi întreaga structură.

Posibilități nenumărate

Corturile mari pentru cercetași și grupuri sunt folosite pentru taberele sportive, taberele de vară și multe alte excursii cu un număr mare de persoane într-un singur loc. Aceste corturi fac adesea parte din campinguri și oferă oaspeților lor un nivel ridicat de confort și spațiu incomparabil cu alte modele, chiar și corturi de familie Aceasta este alegerea optimă dacă rămâneți într-un singur loc pentru o perioadă lungă de timp. Aceste modele sunt completarea perfectă a gamei noastre de corturi. Toate modelele noastre se laudă cu o manoperă de înaltă calitate și un design inteligent care le face ușor de montat și asigură o utilizare excelentă.