top

Coros

Coros este un brand care proiectează și produce ceasuri moderne de sport și de munte pentru a vă ajuta să vă antrenați eficient. Cu modele în ofertă pentru iubitorii de alergare și multe alte activități sportive!
Nu avem produse care se potrivesc cu selecția dvs.
Ștergere

Coros - cea mai nouă tehnologie în sport

Marca americană a fost fondată abia în 2016 și deja produsele sale sunt disponibile în multe țări din întreaga lume. Este o companie axată în primul rând pe utilizarea celor mai noi tehnologii. Primul lor produs - o cască de biciclist modernă - a putut fi creat datorită unei campanii pe o platformă de crowdfunding. Strângerea rapidă de fonduri a făcut să fie perfect clar de ce are nevoie piața. De atunci, Coros a dezvoltat și alte proiecte care sunt populare în rândul sportivilor și al pasionaților de stilul de viață activ. În prezent, o parte semnificativă a colecției brandului este alcătuită din ceasuri sportive care utilizează cele mai noi tehnologii pentru a asigura o performanță maximă. Măsurarea timpului este o funcție suplimentară în cadrul acestora. Conectivitatea cu smartphone-urile, asocierea cu aplicațiile de antrenament, receptorul GPS încorporat sau măsurarea ritmului cardiac în timp real sunt caracteristici cheie. Toate aceste funcții fac ca ceasurile Coros să fie populare nu doar în rândul sportivilor amatori, ci și în rândul profesioniștilor.

De ce este atât de important un ceas sport modern pentru antrenament?

În prezent, din ce în ce mai multe persoane se antrenează pentru o varietate de sporturi. Chiar și în cazul antrenamentelor pentru amatori, este extrem de important să se monitorizeze progresul și să se ofere un antrenament precis atât în ceea ce privește traseele parcurse, altitudinile, cât și benzile de ritm cardiac. Cel mai simplu și mai precis mod de a urmări toți acești parametri sunt ceasurile sport. Coros este o marcă specializată în acest tip de soluții. Ceasurile producătorului ascund o multitudine de funcționalități. Una dintre cele mai importante este capacitatea de a înregistra traseul parcurs datorită receptoarelor GPS încorporate. De asemenea, ceasul vă va ghida de-a lungul unui traseu preîncărcat. Această funcție este ideală atât pentru competiții, cât și în timpul antrenamentelor pe terenuri necunoscute. Măsurarea integrată a ritmului cardiac vă va menține ritmul cardiac într-un anumit interval în timpul antrenamentului. Ceasurile Coros oferă conectivitate de mare viteză cu smartphone-ul dumneavoastră. Capacitatea de a se asocia cu aplicațiile sportive selectate crește semnificativ versatilitatea dispozitivelor. Ceasurile au software încorporat pentru pasionații de sporturi multiple, printre altele alergare, triatlon sau schi de tură, ceea ce facilitează semnificativ urmărirea progresului în diferite sporturi.

Puteți cumpăra ceasuri sport moderne Coros de la 8a.ro

Aprovizionăm o selecție largă de ceasuri ale mărcii americane care au cucerit inimile sportivilor din întreaga lume. Calitatea înaltă a materialelor folosite și precizia de execuție chiar și a celor mai mici elemente asigură fiabilitatea în timpul utilizării intensive. Nu lipsită de importanță este și rezistența ridicată la apă a întregului design sau durata lungă de funcționare după o singură încărcare. Descoperiți ceasurile sport Coros și îndepliniți-vă întotdeauna obiectivele de antrenament în totalitate!