top

Columbia Încălțăminte pentru femei

Pantofii pentru femei Columbia sunt modelele concepute pentru toate femeile pasionate de activități în aer liber. Sunt perfecți pentru drumeții pe poteci și trasee, în orice perioadă a anului.
View as Grid List

38 Produse

  1. -24%
    Pantofi femei Columbia Slopeside Peak - elk/beach

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

38 Produse

Ștergere

Columbia - pantofi de damă pentru orice activitate

Marca americană Columbia are o gamă imensă de îmbrăcăminte, echipament și încălțăminte de drumeție, oferind echipamente complete tuturor celor care iubesc să-și petreacă timpul liber în sânul naturii. Modelele concepute special pentru femei constituie o parte semnificativă a ofertei - tăieturile cu croială optimă, designul perfect și funcționalitatea maximă sunt caracteristicile acestor produse. Pantofii Columbia pentru femei nu sunt cu nimic diferiți Concepuți pentru a face față noilor provocări în aer liber, aceștia oferă un nivel ridicat de confort în timpul fiecărei activități. Printre pantofii disponibili, puteți distinge pantofi turistici clasici, perfecți pentru trasee, cizme de iarnă foarte bine izolate și pantofi de trail pentru pasionații de alergare feminină. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, puteți fi siguri că vă vor oferi un confort maxim.

Călăriile versatile Columbia pentru femei pentru toate anotimpurile anului

Călăria turistică și cea de exterior se bucură de o mare popularitate. Aceștia sunt de obicei modele extrem de versatile, perfecte atât pentru drumeții mai scurte, cât și pentru drumeții mai lungi. Puteți găsi cu ușurință modelul potrivit pentru activitatea dvs. din oferta de pantofi cu croială 3/4 ușor mai înaltă și modele low-top. Primii vor fi foarte buni atunci când călătoriți cu un rucsac. Cei din urmă oferă o agilitate mai bună pe trasee mai scurte și sunt, de asemenea, mai respirabili. Pantofii Columbia pentru femei sunt confecționați cu sau fără membrana rezistentă la apă Outdry®. Pantofii rezistenți la apă sunt perfecți pentru sezoanele de tranziție și atunci când vremea se strică. În timpul verii, cele mai ușoare modele cu plasă permeabilă la aer, care oferă o ventilație sporită, vor fi cea mai bună alegere.

Columbia Montrail - pantofi de alergare

Seria Montrail include îmbrăcăminte și echipament de alergare, dar și încălțăminte Columbia pentru femei pentru alergare montană și trail. Aceasta este o încălțăminte extrem de ușoară, perfectă atât pentru sesiunile de antrenament, cât și pentru curse. Tricoul rezistent oferă o ventilație extrem de eficientă și este, în același timp, foarte bine protejat împotriva deteriorării ușoare. Talpa exterioară folosită la aceștia, oferă aderență maximă pe diferite tipuri de teren - atât în timpul urcărilor, cât și al coborârilor.

Călăriile de iarnă pentru femei Columbia

Călăriile de iarnă Columbia sunt, de asemenea, extrem de populare. Cizmele de zăpadă populare și pantofii bine izolați pentru temperaturile extrem de scăzute din oraș sunt perfecte pentru sezonul de iarnă. Prin aplicarea unei izolații de înaltă calitate și prin construcția potrivită, încălțămintea protejează perfect picioarele împotriva frigului. Talpa exterioară realizată pentru condiții de iarnă oferă o aderență sporită pe suprafețele acoperite de zăpadă și gheață.

Călării Columbia pentru femei la magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de pantofi pentru femei Columbia pentru fiecare anotimp al anului. Cizme de iarnă bine izolate, modele versatile pentru activități în aer liber sau încălțăminte tipică pentru drumeții de vară cu plasă. Toți au în comun o potrivire perfectă la piciorul unei femei, ceea ce se traduce printr-un confort ridicat de purtare.