top

Columbia Geci cu umplutură de puf

Jachetele din puf COLUMBIA ® oferă proprietăți de izolare perfecte ale pufului autentic și inovații tehnologice. Aceasta este o alegere bună pentru sezoanele de tranziție și zilele mai reci. Jachetele din puf Columbia includ colecția pentru femei și bărbați pentru cei wo apreciază acest brand american pentru un raport calitate-preț excelent.
View as Grid List

121 Produse

  1. -5%
    Palton matlasat Columbia Landroamer Down Parka - stone green

    Lista de dorințe

  2. -5%
    Geaca de iarna Columbia Puffect II Jacket - black

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

121 Produse

Ștergere

Columbia jachete de iarnă în jos

Protecția adecvată împotriva frigului năprasnic este o prioritate pentru perioada de iarnă. Îmbrăcămintea cu umplutură de puf - atât naturală, cât și sintetică - este o soluție excelentă în acest scop. Această marcă americană este unul dintre cei mai importanți producători și fabricanți de primă clasă ai acestor tipuri de modele. Jachetele din puf Columbia sunt bine cunoscute de toți fanii activităților de iarnă. Gama de sortimente a companiei include atât modele ușoare, perfecte pentru activități intense, dar și geci groase concepute pentru cele mai scăzute temperaturi. O experiență bogată a brandului se traduce în modele de jachete perfect concepute, care vă vor permite să vă bucurați pe deplin de timpul petrecut într-un mediu înzăpezit.

De ce tip de jachetă de puf am nevoie?

Columbia are o gamă extrem de largă de jachete în colecția sa. Gecile versatile de exterior Columbia down jackets sunt cele mai populare. Aceste modele sunt perfecte pentru expedițiile de iarnă și pentru utilizarea zilnică. Croielile clasice garantează un aspect deosebit și confort în timpul utilizării. De asemenea, puteți alege dintre modelele cu design mai puțin sportiv. Aceste modele sunt alegerea perfectă pentru trasee mai dificile și aventuri de trekking pe distanțe lungi. Materialele robuste și izolația ultraușoară fac ca aceste haine să fie ideale pentru teren accidentat, rămânând în același timp incredibil de ușoare. Sortimentul de produse cuprinde și jachete tradiționale, foarte groase, pentru uz zilnic. Cu mai multe buzunare, vă puteți acomoda cu ușurință toate obiectele. Acest tip de jachete dispun de glugi confortabile, care vă pot găzdui cu ușurință șapca. Acestea reprezintă o protecție perfectă împotriva furtunilor de zăpadă sau a vântului mai puternic. Jachetele de schi cu senzație de puf prezintă o categorie separată.

Columbia jachete de puf - naturale și sintetice

Producătorul american, Columbia, oferă atât jachete cu umplutură din puf natural, cât și modele cu omologul său sintetic. Jachetele cu puf natural oferă, înainte de toate, o greutate inegalabilă și o izolare extrem de eficientă împotriva frigului. Aceasta este îmbrăcăminte de iarnă de primă clasă, populară în timpul celor mai aspre friguri. În plus, jachetele din puf natural sunt foarte ușor de împachetat pentru a obține o dimensiune compactă. Acesta este un mare avantaj atunci când vă transportați bagajele. Pe de altă parte, Jachetele din puf Columbia folosesc fibre sintetice. Chiar dacă, proprietățile lor izolatoare sunt puțin mai slabe decât cele ale pufului, acestea prezintă un mare avantaj - chiar și atunci când sunt ude, își păstrează o parte din aceste proprietăți. Acesta este motivul pentru care jachetele sintetice cu izolație sunt foarte populare pentru activitățile în condiții meteorologice solicitante, când vă puteți aștepta la o umiditate ridicată a aerului.

Jachete de damă pentru vreme geroasă în oraș.

Proprietățile excelente ale pufului au fost aplicate și în cazul jachetelor pentru femei. Bazându-se pe o experiență vastă în domeniul îmbrăcămintei outdoor, marca Columbia proiectează și Jachete de femei din puf Este o alegere perfectă pentru femeile care ies la plimbare într-o zi geroasă. Datorită greutății lor extrem de ușoare, acestea asigură cel mai mare confort. Datorită proprietăților termice de nivel superior ale jachetelor din puf, toate celelalte jachete vor rămâne în garderoba dvs. când vine iarna.

Puteți cumpăra jachete Columbia din puf de la magazinul 8a.ro

Puteți cumpăra, de asemenea, din magazinul 8a.ro, toate hainele și încălțămintea de care aveți nevoie pentru activitățile de iarnă geroasă. Pantofii de iarnă Columbia și jachetele din puf vor fi o alegere perfectă pentru temperaturile scăzute. Aceste modele elaborate sunt o alegere ideală pentru drumeții și sporturi de iarnă. Confortul maxim și materialele de cea mai bună calitate garantează că fiecare activitate vă va oferi bucurie și satisfacție maximă, în timp ce frigul nu vă va da fiori.