top

Colecţia Columbia Montrail

Columbia Montrail este o colecție tehnică pe care o poți folosi pentru alergare montană și activități de trail. Cele mai noi soluții în slujba efortului maximizat depus pentru a parcurge următorii kilometri.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Columbia® MONTRAIL - nimic nu poate învinge traseul!

Ca marcă independentă și originală de trail running, Montrail există din 1982, producând pantofi de alergare premiați în repetate rânduri. Colaborarea cu brandul Columbia® a început încă din 2006, iar în primăvara anului 2017, Columbia® a combinat soluțiile și tehnologiile sale de pionierat cu ținuta și construcția emblematică Montrail, deschizând o nouă eră a echipamentului de alergare de clasă mondială.

În fiecare sezon, produsele cu logo-ul Columbia Montrail își îmbunătățesc reputația pe traseul de alergare. Inovația continuă în ceea ce privește încălțămintea și îmbrăcămintea ultraușoară pentru alergare montană, atrage atât atleți de elită (inclusiv câștigători ai unor curse emblematice precum Ultra-Trail du Mont-Blanc), cât și alergători amatori - pasionați de traseul montan. Oferta Montrail este o gamă largă de încălțăminte de alergare adaptată la terenuri și condiții variate, precum și îmbrăcăminte minimalistă cu proprietăți excelente, oferind posibilitatea de a purta haine în straturi și de a reacționa rapid la schimbarea condițiilor meteorologice. O linie atât de cuprinzătoare - de la picioare până la cap - concepută pentru alergătorii care nu se tem de terenuri accidentate, noroi, pietre, pământ afânat sau pietriș.

Pantofii MONTRAIL - o potrivire care nu se lasă niciodată!

Nu știi niciodată ce te așteaptă la următoarea cotitură... Talpa exterioară din colecția Montrail înseamnă mai multă tracțiune și mai puțină alunecare. "Blocurile" multidirecționale, cu crampoane adânci și profil agresiv, au performanțe excelente nu numai pe stânci, ci și pe teren umed și moale. Tracțiune, indiferent de situație!

Hrăcăminte de alergare MONTRAIL - greutate redusă și uscăciune de la răsărit până la apus

Vestimentația ușoară și confortabilă pentru trail running Columbia® Montrail este concepută pentru a vă oferi o senzație plăcută de frig în căldurile tropicale, precum și protecție împotriva vântului și a ploii atunci când vă antrenați iarna sau toamna. Jachete încăpătoare, tricouri ușoare, pantaloni scurți de alergare sau jambiere; întreaga colecție este concepută pentru a vă ajuta să faceți față vremii cu ajutorul unor tehnologii precum OutDry ™ (membrană impermeabilă), Omni-Freeze ™ ZERO (țesătură de răcire activă), Omni-Wick ™ (îndepărtează umezeala de pe piele), precum și Omni-Shade ™ (filtru UV). Nu trebuie să te concentrezi asupra hainelor tale și te poți concentra pe traseu. Montrail este un logo în care puteți avea încredere