top

Brăţări bărbaţi

Cu brățările pentru bărbați, puteți purta cu dvs. o bucată din pasiunea dvs. în fiecare zi. Brățările de alpinism pe care le oferim sunt ideea perfectă de cadou pentru orice pasionat de provocările montane.
View as Grid List

13 Produse

pe pagină
View as Grid List

13 Produse

Ștergere

Brățări de alpinism - o gamă completă de modele

Deși la început, bijuteriile în lumea alpinismului par ceva străin, la o reflecție mai atentă, popularitatea acestui fenomen nu este deloc surprinzătoare. Angajamentul multor oameni în dezvoltarea acestui sport înseamnă că există o nevoie de a se identifica cu întreaga comunitate. Brățările de cățărare sunt întotdeauna realizate pe baza unor teme strâns legate de această activitate. Utilizarea frânghiilor sau a obiectelor de bijuterie reprezentând carabiniere, opturi sau cupe de asigurare este foarte frecventă. Cu acestea, orice persoană va recunoaște la prima vedere un alpinist pasionat în proprietarul lor. Brățările de alpinism tind să fie ușoare și confortabile de purtat, astfel încât le puteți purta cu dumneavoastră atât în timpul treburilor zilnice din oraș, cât și în călătorii. Sistemul de reglare a circumferinței, ușor de utilizat, face ca brățara să se potrivească perfect pentru orice mână.

Brățări de alpinism - o gamă completă de modele la magazinul nostru online

Magazinul 8a.ro oferă brățări de cățărare realizate din materiale de înaltă calitate, ceea ce contribuie la durabilitatea și designul lor rafinat. Detaliile perfect lucrate se asigură că oricine este interesat de alpinism va recunoaște la prima vedere opturile în miniatură, carabinierele sau cupele de asigurare. Acestea reprezintă o completare excelentă a ținutelor de cățărare.