top

Bluze cu fermoar bărbați

Hanoracele cu fermoar pentru bărbați reprezintă un al doilea strat de îmbrăcăminte excelent. Cu ajutorul fermoarului, puteți regla fără probleme nivelul de căldură. Hanoracele cu fermoar oferă confort și performanțe deosebite pentru utilizarea zilnică și la munte.
View as Grid List

478 Produse

 1. -8%
  Hanorac cu gluga Houdini Power Houdi - more than red

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Hanorac cu gluga Rab Nexus Hoody - black

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Hanorac cu gluga Montura Soundtrack Maglia - deep blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

478 Produse

Ștergere

Pulovere versatile pentru bărbați cu fermoar

Dacă sunteți în căutarea celui mai versatil și ușor de încălzit strat de îmbrăcăminte, hanoracele cu fermoar pentru bărbați sunt alegerea potrivită. Cele mai multe dintre acestea sunt modele pe care le puteți folosi pe tot parcursul anului, deși funcționează cel mai bine vara și în timpul anotimpurilor de tranziție. Atunci când temperatura aerului se schimbă constant, îmbrăcămintea ta trebuie să se adapteze în consecință. Hanoracele sport cu fermoar sunt soluția perfectă. Fermoarul vă permite să maximizați ventilația atunci când se încălzește în timpul zilei și să închideți totul până la gât într-o seară răcoroasă. Hanoracele cu fermoar pentru bărbați funcționează bine singure sau folosite sub o jachetă cu membrană.

Pulovere bărbătești pentru fiecare zi și pentru diverse activități

Puloverele cu fermoar pentru bărbați sunt un grup foarte divers de articole de îmbrăcăminte. Materialul folosit, precum și croiala și accesoriile, depind în primul rând de activitatea pentru care este destinat hanoracul. Pentru modelele de uz zilnic, bumbacul tradițional este cea mai frecventă opțiune. În primul rând, este extrem de plăcut la atingere. Croielile rezonabil de relaxate oferă o mișcare nerestricționată, ceea ce le face excelente atât pentru relaxare, cât și pentru activitățile zilnice. Hanoracele bărbătești din bumbac cu fermoar sunt, de asemenea, foarte populare printre pasionații de alpinism. Acestea sunt excelente pentru vremea mai răcoroasă de pe stânci, dar și în zilele de relaxare. Hanoracele tehnice cu fermoar pentru munte înalt încorporează de obicei materiale sintetice. Fibrele sintetice elimină umiditatea mai eficient și oferă o durabilitate mare. Hanoracele pentru munte și drumeții sunt disponibile în multe variante - de la modele foarte subțiri, perfecte sub o jachetă în sezoanele de tranziție, până la pulovere foarte groase pe care le puteți folosi în condiții de iarnă. Ceea ce au toate în comun este fermoarul, cu ajutorul căruia puteți regla cu ușurință temperatura corpului. De asemenea, acesta facilitează punerea și scoaterea hanoracului.

Mărci de top în magazinul 8a.ro

Cu hanorace cu fermoar pentru bărbați de la The North Face, Salewa, Columbia, Salomon și mulți alți producători, puteți fi sigur că veți găsi forma și culorile perfecte pentru a vă satisface gusturile. Marcile de top din lume garantează materiale și manoperă de înaltă calitate, ceea ce face ca bluzele de trening să fie o plăcere de utilizat. Fie că mergeți să vă întâlniți cu prietenii, străbateți trasee montane sau vă relaxați după o zi de cățărare, hanoracele cu fermoar pentru bărbați vă vor asigura un confort termic optim.