top

Blackburn

Blackburn este un brand specializat în proiectarea și producția de accesorii de bicicletă de înaltă calitate, oferta sa incluzând lumini de bicicletă, genți de bicicletă, genți de bagaje, portbagaje, rafturi, pompe sau unelte de bicicletă. Produsele avans
View as Grid List

4 Produse

 1. -26%
  Geanta pe cadru Blackburn Outpost Top Tube 1L - black
  Geanta pe cadru Blackburn Outpost Top Tube 1L - black
  cu TVA 182,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 204,90Lei (-10%)
  Prețul recomandat al producătorului 247,20Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Geanta ghidon Blackburn Outpost Elite Hitchhiker Bag - black
  Geanta ghidon Blackburn Outpost Elite Hitchhiker Bag - black
  cu TVA 409,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 449,90Lei (-8%)
  Prețul recomandat al producătorului 556,20Lei (-26%)

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Geanta portbagaj bicicleta Blackburn Local Rear Pannier - black
  Geanta portbagaj bicicleta Blackburn Local Rear Pannier - black
  cu TVA 244,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 264,90Lei (-7%)
  Prețul recomandat al producătorului 329,60Lei (-25%)

  Lista de dorințe

 4. -26%
  Geanta pe cadru Blackburn Local Top Tube - black/graphite
  Geanta pe cadru Blackburn Local Top Tube - black/graphite
  cu TVA 79,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 88,90Lei (-10%)
  Prețul recomandat al producătorului 108,10Lei (-26%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Pentru cine a fost creat brandul Blackburn?

În anii 1970, ciclismul nu era la fel de popular ca în prezent. Accesoriile disponibile pe piață lăsau mult de dorit și nu au fost concepute pentru călătorii pe distanțe lungi pe două roți. A fost în astfel de vremuri, mai exact în 1975, când Jim Blackburn și-a fondat propriul brand cu doar două obiective. În primul rând, pentru a crea produse fiabile și de înaltă calitate. În al doilea rând, acestea trebuiau să fie suficient de dovedite pentru a oferi o garanție pe viață. Primul produs al mărcii a fost suportul pentru biciclete EX-1. Multe s-au schimbat de atunci, dar compania continuă să se dezvolte rapid. Sunt concepute noi soluții pentru a facilita transportul bagajelor pe bicicletă și manipularea lor pe drum. Extrem de oferta mare a mărcii Blackburn include, printre altele, genți și genți de bicicletă, portbagaje, lumini, pompe, chei pentru biciclete și multe alte completări utile, care vă vor fi de folos în excursii și în timpul utilizării zilnice a bicicletelor pe două roți.

Produsele mărcii Blackburn includ

Produse de cicloturism Blackburn

Marca americană este binecunoscută de către călătorii experimentați pe bicicletă. Acest lucru se datorează în primul rând echipamentului său de ciclism de turism. Puternic dezvoltată este colecția de genți de bikepacking Blackburn, care va permite tuturor să adapteze perfect distribuția bagajelor la bicicleta lor. Fie că sunt montate pe cadru, sub șa sau pe ghidon, gențile vă vor permite să transportați lucrurile esențiale, asigurând în același timp agilitate maximă pe terenuri variate. Cu toate acestea, brandul nu uită de iubitorii de călătorii clasice de tip pannier. Există atât bacuri cu rafturi, cât și clasicele genți laterale, care sunt perfecte atât pentru condusul în oraș, cât și pentru călătorii ceva mai lungi. Bineînțeles, pentru a asigura în mod corespunzător toate bagajele Blackburn oferă, de asemenea, suporturi foarte rezistente pentru biciclete, atât în față, cât și în spate. Cu o varietate de forme și sisteme de fixare, puteți alege unul care poate fi atașat în siguranță la aproape orice bicicletă. Există suporturi pentru biciclete care pot fi fixate pe montantul scaunului sau pe axa roții din spate. În acest fel, fiecare bicicletă, chiar și cele fără puncte de fixare a portbagajului, poate fi îmbogățită cu posibilități de transport.

Lumini pentru biciclete Blackburn

Un alt element semnificativ din oferta producătorului american este luminițele pentru biciclete. Blackburn este cunoscut pentru că oferă lumini de bicicletă de înaltă calitate, atât pentru naveta urbană de zi cu zi, cât și pentru cele dezvoltate pentru excursii sau pentru navigarea pe terenuri mai dificile. Modelele includ atât luminile din spate, cât și cele din față, de diferite puteri, ceea ce facilitează alegerea unui model care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Designerii mărcii s-au gândit chiar să facă bicicliștii mai vizibili din toate părțile, existând chiar și lumini portocalii care pot fi instalate pe partea laterală a bicicletei.

Alte accesorii este echipamentul pentru biciclete

Desigur, niciun producător de accesorii pentru biciclete nu ar putea vorbi despre o gamă completă fără pompe și unelte dedicate. Blackburn oferă aproape toate tipurile de pompe pentru biciclete la care ne putem gândi. Elementele de bază sunt, bineînțeles, clasicele, inclusiv pompele de podea, care sunt excelente pentru garaj. Pompele de bicicletă mai mici, compacte de mână pot fi luate cu dvs. în fiecare călătorie. Pentru cei care au nevoie de ceva mai mult confort, Blackburn a pregătit o pompă electronică, alimentată de o baterie. Cu acest model, tot ce trebuie să faceți este să selectați presiunea dorită și să așteptați rezultatele. Designerii au pregătit și o soluție pentru minimaliști. O mini-pompă cu un cartuș de CO2 este o alegere populară pentru competiții sau sesiuni scurte de antrenament, atunci când greutatea echipamentului și viteza sunt prioritare. Desigur, pe lângă pompele tradiționale cu roți, există și pompele cu amortizor care permit atingerea unor presiuni foarte mari. Echipate cu un manometru precis, modelele ne vor permite să pregătim amortizoarele în funcție de așteptările noastre.

Capacitatea de a repara bicicleta pe teren este esențială în orice călătorie. Multi-unele pentru biciclete și alte truse de scule sunt excelente pentru drum și reparații zilnice. Uneltele de bicicletă Blackburn se disting de concurență prin designul lor excelent și materialele de înaltă calitate. Ca urmare, acestea oferă o durată de viață lungă, permițându-vă să ajustați și să reparați următoarea bicicletă. Gama vastă a producătorului este completată de numeroase accesorii pentru biciclete, cum ar fi apărători de noroi, oglinzi și multe alte accesorii practice.

>

Accesorii pentru biciclete de la Blackburn pe care le puteți cumpăra din magazinul online 8a.p

Oferim o selecție largă de produse de la marca americană, care se vor adresa atât începătorilor, cât și cicliștilor mai experimentați. Manopera de înaltă calitate și designul deosebit se traduc în produse de lungă durată. Accesoriile pentru biciclete Blackburn sunt perfecte pentru utilizarea zilnică, precum și pentru călătoriile pe distanțe lungi cu bicicleta. Gențile compacte, uneltele și iluminatul se potrivesc perfect nevoilor tuturor pasionaților de bikepacking, care câștigă în popularitate.