top

BioLite

BioLite este un echipament de călătorie revoluționar, ideal pentru călătoriile în străinătate. Aragazuri inovatoare pe lemne; panouri solare sau lanterne de cap sunt doar câteva dintre ele.
View as Grid List

1 Produse

 1. -23%
  Gratar de voiaj BioLite Campstove Portable Grill
  Gratar de voiaj BioLite Campstove Portable Grill
  cu TVA 309,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 284,90Lei (+9%)
  Prețul recomandat al producătorului 404,90Lei (-23%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1 Produse

Ștergere

BioLite - tehnologie și tradiție

De zeci de mii de ani, focul a fost principala sursă de energie a omului. Pregătirea hranei, iluminatul sau încălzirea pe vreme rece nu ar fi posibile fără foc. În zilele noastre, însă, suntem din ce în ce mai dependenți și de electricitate. Chiar și în excursiile în aer liber și la munte, un smartphone încărcat este esențial. Brandul BioLite a decis să aducă aceste două lumi laolaltă cu sobele sale revoluționare de călătorie cu lemne. Acest produs inovator a devenit o marcă înregistrată a mărcii. Aragazul compact cu lemne, inclusiv bețe găsite în apropierea taberei noastrenu numai că vă permite să gătiți alimente gustoase, dar vă va permite și să vă încărcați smartphone-ul sau lanterna frontală. Tehnologia convertește căldura în electricitate, astfel încât putem fi complet autosuficienți în timpul oricărei expediții.

Deși aragazurile cu lemne au devenit cel mai recunoscut produs BioLite, gama mărcii este acum mult mai largă. În primul rând, aceasta include tot felul de accesorii pentru aragazuri, cum ar fi oale, grătare, mașini de cafea. În plus, catalogul producătorului include panouri solare moderne care vor stoca energia electrică produsă. Un loc aparte în colecție este ocupat de iluminatul de călătorie, incluzând atât faruri moderne pentru mersul pe întuneric, cât și lămpi de drumeție, care sunt perfecte pentru orice excursie cu cortul. Toate produsele, fie că este vorba de o vatră elaborată sau de o lanternă mică, sunt caracterizate de o manoperă de înaltă calitate, de o construcție modernă și de un design deosebit. Produsele acestui producător sunt perfecte pentru numeroase excursii în aer liber și la munte.

Misiunea mărcii BioLite

Marca BioLite își bazează activitatea pe un model de inovare paralelă. Acest lucru înseamnă că operează simultan pe două niveluri. Primul este nivelul comercial, oferind astfel pieței outdoor cele mai avansate produse din punct de vedere tehnologic, care permit generarea în siguranță de electricitate și căldură din lemn și radiații solare. Soluții care funcționează bine atât în timpul drumețiilor de mai multe zile pe trasee montane, cât și în timpul excursiilor de weekend la lac. Faptul de a vă putea încărca echipamentele electronice oriunde vă aflați este de neprețuit atunci când vă aventurați în zone sălbatice, departe de civilizație. Singura condiție este accesul la lemn. Veniturile generate de activitățile comerciale ale BioLite finanțează în mare parte cercetarea și producția de dispozitive care reduc excluderea de energie în cele mai sărace zone ale lumii. Acestea contribuie la asigurarea unor surse de energie eficiente pentru oamenii din India sau din multe țări africane. Aceasta este realizarea intenției inițiale a companiei care a fost creată cu acest scop, acela de a asigura accesul egal la energie pentru toți cei din lume, indiferent de locul în care locuiesc.

Cumpărați produsele BioLite online pe 8a.ro

Oferim o gamă largă de produse de la acest brand pentru pasionații de activități în aer liber. Fie că mergeți într-o drumeție de mai multe zile în munți, pentru o excursie de weekend pe trasee mai ușoare sau pur și simplu vă place să faceți camping la țară, echipamentul de drumeție BioLite vă permite să vă bucurați și mai mult de timpul petrecut în natură. Bineînțeles, baza o reprezintă emblematicele sobe pe lemne și accesoriile necesare pentru acestea. În plus, vă punem la dispoziție o gamă largă de alte echipamente turistice concepute pentru o utilizare confortabilă în timpul diferitelor excursii