top

Băncuțe

Ajutătorii utilizați în cățărarea cu cârlige trebuie să fie ușori și să fie proiectați în mod profesional. Ajutoarele disponibile în gama de produse a magazinului nostru de munte sunt exact asta.
View as Grid List

6 Produse

 1. -15%
  Perna sezut Black Diamond Bosun's Chair

  Lista de dorințe

 2. -14%
  Bancă Petzl Podium
  Bancă Petzl Podium
  829,90Lei 968,10Lei

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Bancă Beal Air Sit
  Bancă Beal Air Sit
  659,90Lei 741,50Lei

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Bancă Climbing Technology Foot Steps Webbing Ladder

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Bancă Ocun Ladder D
  Bancă Ocun Ladder D
  179,90Lei 199,80Lei

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Bancă Ocun Ladder H
  Bancă Ocun Ladder H
  224,90Lei 249,80Lei

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

6 Produse

Ștergere

Ajutători în diferite formate

Ajutătoarele de cățărare vin în multe forme. Există două tipuri cele mai comune de ajutoare. Ajutoarele de cățărare cu cârlige iau forma unei scări retractabile, flexibile. Ajutoarele pentru lucrul la înălțime, pe de altă parte, sunt scaune care vă permit să adoptați o poziție mai confortabilă în timp ce vă desfășurați activitatea. Oferim ajutoare concepute atât pentru lucrătorii la înălțime, cât și pentru pasionații de cățărare cu cârlige. Mărcile de top, cum ar fi Ocun, Beal, Climbing Technology sunt o garanție a unei manopere de înaltă calitate și a fiabilității în munți și la locul de muncă.

Ajutători pentru cățărare cu cârlige

Alegătorii folosiți în alpinismul cu cârlige trebuie să fie ușori și proiectați profesional. Ajutătorii disponibili la magazinul nostru de munte sunt confecționați din poliamidă, care este ușoară și foarte durabilă în același timp. Ajutătorii disponibili la magazinul nostru sunt disponibili într-o varietate de modele și număr de pași, astfel încât fiecare să poată alege pe cel potrivit pentru el. Cele mai multe modele vin cu huse speciale care facilitează depozitarea ajutoarelor atunci când nu sunt folosite.

Ajutători pentru lucrul la înălțime

Alegătorii pentru lucrul la înălțime sunt concepuți pentru a oferi un nivel ridicat de confort și o utilitate maximă. Ajutoarele vă ajută să găsiți poziția optimă în timpul lucrului prelungit pe frânghie. Structura rigidă căptușită cu spumă asigură un grad ridicat de confort. Aiderii sunt prevăzuți cu numeroase puncte de prindere, astfel încât echipamentul să fie ușor accesibil în orice moment.